Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.610
№1 viesnīcas reitingā Krabi
8.8 Numurs
9.3 apkalpošana
8.3 Tīrība
9.8 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viena no labākajām viesnīcām reģionā. Stilīgs interjers, draudzīgs personāls, lielisks ēdiens. No viesnīcas paveras neaizmirstams skats uz pasaulslavenajām Krabi provinces salām un klintīm. Uzcelta 2005. gadā, renovēta 2016. gadā. Tas sastāv no 30 galvenajām trīsstāvu ēkām un vienstāvu villu kompleksa. Ierodoties viesnīcā, ir jāiemaksā depozīts. Viesnīca prasīgākiem tūristiem, romantiskām un ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Marina-V
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi 5 * viesnī ca atrodas patiesi unikā lā vietā , tā atrodas dabas rezervā tā un ir atdalī ta no Ao Nang krastmalas ar klints, tā pē c lī dz tai var nokļ ū t vai nu ar laivu, vai pa nelielu taciņ u. , ko vietē jie dē vē par Pē rtiķ u taku. … Tomēr ▾ Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi 5 * viesnī ca atrodas patiesi unikā lā vietā , tā atrodas dabas rezervā tā un ir atdalī ta no Ao Nang krastmalas ar klints, tā pē c lī dz tai var nokļ ū t vai nu ar laivu, vai pa nelielu taciņ u. , ko vietē jie dē vē par Pē rtiķ u taku. Tas rada zinā mas neē rtī bas, jo jums ir jā pā rvar simts soļ i un jā iet pa taku, pa kuru jū s varat satikt duci pē rtiķ u, kuri nebaidā s no cilvē kiem un nevilcinā s kaut ko izņ emt no somas vai somas. Bet ceļ š aizņ em ne vairā k kā.15 minū tes, un jū s jau esat krastmalā , kur ir daudz kafejnī cu, veikalu, masā ž as salonu un tū risma aģ entū ru. Viesnī ca nodroš ina bezmaksas laivu, tā pieved tū ristus piestā tnē , no kuras ar tuk tuk var nokļ ū t krastmalā . Ao Nang krastmalā no pulksten 8 lī dz 18 var braukt ar laivu un nokļ ū t viesnī cā par 100 batiem vienai personai, vē lā k var atrast arī laivu, bet cena bū s daudz augstā ka. Š ī vieta dod arī plusus, š ī ir absolū ti tukš as pludmales klā tbū tne, kuru izmanto viesnī cas viesi, tū ristu no pilsē tas gandrī z nav.
Viesnī ca ir it kā paslē pta klintī , tā pē c dienas laikā viesnī cas teritorijā tiek uzturē ta komfortabla temperatū ra, nav karsts un nav auksts, no karstuma glā bj ē na no akmeņ iem.
Jū ra ir silta, zaļ ganā krā sā , ne vienmē r caurspī dī ga, bet ļ oti tī ra, ir nelieli bē gumi un bē gumi, maksimā lais bē gums, ko novē rojā m ir kā di 1.40-1.50 metri, bet pē c pusotras stundas jau varē ja peldē t normā li. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, bet ja ir liela kompā nija, tie bū s jā aizņ emas iepriekš , pludmales dvieļ us izsniedz bez maksas, tā dā daudzumā , kā dā vē lies, paņ em vismaz 10.
Numuri ir plaš i, tī ri labi, ir liels balkons ar diviem sauļ oš anā s krē sliem, bezmaksas wi-fi.
Brokastis ir bufetes, viss ir ļ oti garš ī gs. Viesnī cā ir 4 restorā ni: Eiropas, Taizemes, Japā ņ u un restorā ns-bā rs pludmalē , pavā rs labs, viss patika. Cenas viesnī cu restorā nos vienam ē dienam atš ķ ī rā s no cenā m Ao Nang kafejnī cā s par 100-150 batiem.
Apkalpoš ana laba, visi smaida, sveicina, gatavi palī dzē t un atbildē t uz visiem jautā jumiem. Viesnī ca pilnī bā atbilst piecā m zvaigznē m.
аватар alzap
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cas aprakstā piekrī tu iepriekš ē jiem recenzentiem, ar daž ā m piezī mē m. . . Es kategoriski neatbalstu apbrī nas pilnos viedokļ us par Ao Nang ciematu. Cenu atš ķ irī ba starp viesnī cu restorā niem un Ao Nang ciemata ē damzā lē m ir aptuveni 25-50%, ciema ē stuvju kvalitā te ir par lielumu sliktā ka. … Tomēr ▾ Viesnī cas aprakstā piekrī tu iepriekš ē jiem recenzentiem, ar daž ā m piezī mē m. . .
Es kategoriski neatbalstu apbrī nas pilnos viedokļ us par Ao Nang ciematu.
Cenu atš ķ irī ba starp viesnī cu restorā niem un Ao Nang ciemata ē damzā lē m ir aptuveni 25-50%, ciema ē stuvju kvalitā te ir par lielumu sliktā ka. Vienī gais, kas ir divreiz lē tā ks, ir vī ns, š eit nevar strī dē ties. Tajā paš ā ē kā ar McDonalds ir labas iestā des, tur pat var atrast Starbacks kafejnī cu. Ir arī forš s un stilī gs Del Rocks restorā ns, ē dieni un vī nu karte ir lieliska, š eit iesaku izmē ģ inā t taju virtuvi, jo citā s iestā dē s jū s pat nesapratī sit, ko pasū tā t, un viesmī ļ i - ko vē laties.
SPA procedū ras un masā ž as noteikti viesnī cā vai nekur! Ciematā ir pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i, un, ja tas ir citas viesnī cas SPA, tad cenas bū s attiecī gi augstā kas nekā ciematā .
Istabā ir daudz skudru (mazu un mī ļ u), tā s kaut kā nepamana un pierod, galvenais neatstā t pā rtiku un mitras lietas uz grī das - tā s tur pulcē jas lielā skaitā .
Pē rtiķ i liekas mī ļ i, bet tad ir katastrofa, viņ i kā vā rnas klī st pa istabu balkoniem un aprij visu savā ceļ ā , netici, ka vari sē dē t ar mē rkaķ i uz balkona vai glaudī t to rokā s, mē rkaķ is ir bara dzī vnieciņ š , lien iekš ā kā č igā ni, izrauj no rokā m, visu ko esi viņ iem sagatavojis, nevarē si pabarot "to zī daini tur" - pieauguš ie visu apē dī s. Pietiekami daudz agresī vu radī jumu, tas pilnī bā izpauž as pē rtiķ u takā (gā jē ju ceļ š uz ciemu), kur viņ i jū tas savā teritorijā (mē ģ iniet viņ us padzī t no celiņ a). Tas, protams, nenozī mē , ka, ejot garā m, viņ i uzmetas jums virsū , tač u jums nevajadzē tu viņ iem pievē rst ī paš u uzmanī bu un nenē sā t lī dzi pā rtiku.
Viesnī cas teritorijā viss jauki, skaisti un mē reni kopts, un arī garlaicī gi, viss strā dā lī dz 23-30 un viss! Pat nakts bā rs Deep Blue. Bet ciematā jū s arī neatradī sit izklaidi. Ja dodaties uz š ejieni - neglaimojiet sevi ar cerī bā m, ka pasaule ir piedzī vojumu pilna, jū s tos neatradī sit. Saka, ka Krabī kaut ko var atrast, bet, lai uz turieni aizbrauktu, ir vai nu tur jā pakļ aujas, vai jā iet dzē rumā pa š o laipu (un pat karstumā ). Ī sā k sakot - pludmales brī vdienas un viss.
Laivu serviss saslima, aizmirsu tur rezervē t vietu vai atpakaļ - ejiet kā jā m. Es nekad neesmu braucis ar Longboat zvejas laivu tieš i uz ciematu (tas izskatā s tik š ausmī gi vā jš , un viņ i to izkrauj pludmalē ), labā k ar laivu lī dz Nopparattara piestā tnei un no turienes ar tuk-tuk.
закат из окна комнаты друзей наша вилла
аватар Guseni4ka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki. Varbū t kā dam bū s nepiecieš ama informā cija no Centara viesnī cas Krabi, Taizemē . Tā ir ķ ē des viesnī ca, tā pē c man š ķ iet, ka ir jē ga to salī dzinā t ar ķ ē des viesnī cā m, tač u ir jā ņ em vē rā fakts, ka š ī ir Taizeme, kur zvaigž ņ u jē dziens ir ļ oti patvaļ ī gs. … Tomēr ▾ Sveiki. Varbū t kā dam bū s nepiecieš ama informā cija no Centara viesnī cas Krabi, Taizemē . Tā ir ķ ē des viesnī ca, tā pē c man š ķ iet, ka ir jē ga to salī dzinā t ar ķ ē des viesnī cā m, tač u ir jā ņ em vē rā fakts, ka š ī ir Taizeme, kur zvaigž ņ u jē dziens ir ļ oti patvaļ ī gs.
1. skats no istabas: mums bija skats uz okeā nu. Skats uz jū ru radā s tikai stā vot uz balkona noteiktā leņ ķ ī . uz balkona bija 2 sauļ oš anā s krē sli, no kuriem paveras skats uz priekš ā esoš o ē ku un palmā m. Bet tajā paš ā laikā mū su istabiņ a atradā s diezgan, teiksim, vidē jā lī menī , bet kā vē lā k sapratā m, varē ja palū gt paš ā augš ā , tad bū tu garantē ts skats uz jū ru, BET mums tur bū tu jā kā pj. Taisos kā pt lejā .
2. viesnī cas teritorija: viesnī ca ir iebū vē ta klintī , ir it kā pirmais lī menis, kuru ieskauj apstā dī jumi, ir nosacī ti vidē jais un ir augstā kais. Savā istabā (nosacī ti vidē jā istabā ) varē jā m nokļ ū t divos veidos: pa asfaltē tu celiņ u, kas vijas un pa kuru brauc elektromobiļ i vai kā pnes. mums ar vī ru ir 30 gadi, nodarbojamies ar fizkultū ru, sā kumā gā jā m pa kā pnē m, pirmā s trī s dienas sā pē ja ikri : ), atvaļ inā juma beigā s atļ ā vā mies gaidī t lejā š oferi un braukt ar elektromobili. Ja jums ir problē mas ar kā jā m vai muguru, tad sagatavojieties braukš anai ar elektromobili, kas nozī mē , ka daž reiz jums ir jā gaida vadī tā js vai jā paņ em zemā k norā dī tais numurs. Viss pā rē jais teritorijā ir lieliski, daudz zaļ umu, maz cilvē ku, daudz vietas. Sauļ oš anā s krē sli - ap baseinu un gar pludmali. Viņ i vienmē r ir bijuš i bez maksas.
3. numurs: Eiropas maksimums 4 zvaigznes. Kaut kas atklā ti novecojis. Ū dens pē c duš as vē l 5 minū tes ir ļ oti skaļ š , saplū st, skan. Reiz viņ i ieraudzī ja tarakā nu, vī rs viņ u nogalinā ja ar č ī bu, viņ i no tā netaisī ja traģ ē diju. Cenas bā ram tā das, ka iesaku nelietot, apmē ram 4 cenas.
4. serviss: viss kā rtī bā , dzeramo ū deni atnesa 4 pudeles dienā , neskatoties uz cik daudz, vienalga cik bija izdzerts : ) uzkopš anas serviss nokļ uva mū su istabā tikai pulksten 15, vienreiz un pulksten 15 neviens nenā ca, man bija jā zvana uz reģ istratū ru. Uzreiz atnā ca un aizveda. par skaidroš anu, diriģ ē š anu, izrā dī š anu - viss ir ļ oti labi, ī paš i gribē tos pieminē t administratori Mariellu.
5. pludmale: var uz sauļ oš anā s krē sla, var uz piepū sta matrač a (izdots), var uz smiltī m. Pludmale tiek noņ emta. uz tā ir maz cilvē ku, jo kalns, kas norobež o viesnī cu no Ao Nang. Kad viņ i devā s peldē ties, viņ i atstā ja mantas uz sauļ oš anā s krē sliem, visapkā rt bija sargi, viņ i vē roja sveš iniekus (parasti 2-4 cilvē ki, kuriem vienatnes labad nebija slinkums kā pt kalnā ).
6. kalns: ja stā vat pretī viesnī cai, š ķ iet, ka to it kā ieskauj kalni. labajā pusē ir neatvairā ma, ak skaista. kreisajā pusē esoš ais atdala viesnī cu no ao-nang. Ao-nang var nokļ ū t vairā kos veidos 1) ar laivu no viesnī cas (bez maksas) jū s nogā dā s Napparatara piestā tnē , no turienes ar autobusu (par maksu). mē s paš i to nedarī jā m, bet mazkustī gie ā rzemnieki iecienī juš i š o ceļ u 2) peldē t apkā rt kalnam, tas ir 150 metri, bet tas ir atkarī gs no tā , kā pē c jums ir nepiecieš ams doties uz ao-nang un vai jums kaut kas jā ņ em lī dzi 3) uz laiva ar garu asti (par 150 batiem vienai personai) brauc tieš i uz ao-nang 4) ejiet augš up un lejup pa kalnu pa pagaidu koka kā pnē m, kuras visi sauc par pē rtiķ u taku. te ir kā da ī patnī ba: kā pnes ļ oti stā vas (pā rvarē jā m 10 minū tē s, kā jau intensī vs treniņ š ) un vietā m pakā pieni sapuvuš i, saspī lē tā stā voklī tur labā k neiet.
7. ē diens: viss super, daudzveidī gs, garš ī gs, liels sortiments. pasū tī š ana viesnī cu restorā nos ir nedaudz dā rga (2 cenas), ja vakariņ as nav iekļ autas, tad varē tu bū t jē ga pusdienot Ao Nang.
8. Man ļ oti patika trenaž ieru zā le, viss nepiecieš amais - kardio, trenaž ieri, fitballi, pledi - viss ir. ir arī zā le, kur notiek grupu nodarbī bas, arī viss kā rtī bā , starp citu, nodarbī bas notika arī tad, kad bija 1 dalī bnieks.
Secinā jums: viesnī ca tiem, kas meklē mazapdzī votu atpū tu un labu servisu.
бассейн завтрак утро номера
аватар e-and-d
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir vienkā rš i maģ iska! Ē diens - lai arī dā rgā ks nekā Aonangā - bet apkalpoš anas, porciju lieluma un gatavoš anas kvalitā tes ziņ ā - Centara restorā ni ir pā ris galvas augstā k! Brokastis ir lieliskas. Tiesa, frī zu ir par maz. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i maģ iska! Ē diens - lai arī dā rgā ks nekā Aonangā - bet apkalpoš anas, porciju lieluma un gatavoš anas kvalitā tes ziņ ā - Centara restorā ni ir pā ris galvas augstā k! Brokastis ir lieliskas. Tiesa, frī zu ir par maz. Nav skaidrs, kā pē c - ja tos paš us mango un ananā sus tur nav dā rgi zī st. Un viņ iem ir svaigs apelsī ns - tas ir svaigs mandarī ns. Ierodoties teritorijā ieraudzī jā m monitorķ irzaku – viņ a apsargi to noķ ē ra. . . Pē rtiķ i ieradā s gandrī z katru dienu. Viņ i sē dē ja ar mums uz balkona : ) Un reiz pa pē rtiķ u taku devā mies uz Ao Nang (jo jū rā bija vē tra un viens skats uz molu lē kā ja pa viļ ņ iem - tas mani atveda uz zaļ o skatu). Viņ i saka, ka nevar izveidot cietu molu, jo viesnī ca atrodas nacionā lajā parkā . Š o piestā tni uzskatu par vienu no retajiem viesnī cas mī nusiem. . . Jū ra ir ļ oti laba. Ū dens bija 28 grā di. . . Iesaku paņ emt Premium Deluxe numuru - no tiem tomē r paveras labā ks skats nekā tikai no luksusa numuriem. Mums bija brī niš ķ ī gs premium luksusa numurs. Ekstrē mā kā pret jū ru - tas bija pluss - jo ī paš i nebija jā piepū las, lai dotos uz istabu no pludmales. Spa nemē ģ inā ja - bet slavē ja. Viesnī cai varu uzlikt daž us plusus. . . No mī nusiem - pā ris reizes redzē ju tarakā nus tualetē - bet viesnī ca praktiski atrodas dž ungļ os un tā , ka dzī vas radī bas nebija - manuprā t, tas ir nereā li : ) Ļ oti iesaku viesnī cu. Mū sē jo es tur neredzē ju (uzskatu to par plusu : ))
С джакузи вид с балкона
аватар dmitriyg65
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Skaista jauna viesnī ca mā jī gā lī cī (viesus uzņ em kopš.2006. gada novembra). Č etri desmiti vienstā vu kotedž u ir izmē tā tas gar nogā zi, lī dz klints pakā jē , no kurā m visā m paveras skats uz lī ci. Ē diens ir lielisks. … Tomēr ▾ Skaista jauna viesnī ca mā jī gā lī cī (viesus uzņ em kopš.2006. gada novembra). Č etri desmiti vienstā vu kotedž u ir izmē tā tas gar nogā zi, lī dz klints pakā jē , no kurā m visā m paveras skats uz lī ci. Ē diens ir lielisks. Brokastis Eiropas, japā ņ u, indieš u, taizemieš u virtuve, teritorijā trī s restorā ni, organizē jiet jebkuras romantiskas vakariņ as pludmalē , istabas terasē . Pludmale ir neuzkrī toš i apsargā ta no sveš iem atpū tniekiem, skaists peldbaseins ar jū ras ū deni. SPA ir visaugstā kajā lī menī . Un, ja vē laties redzē t cilvē kus un ietaupī t naudu uz pā rtiku, pastaigā jiet 15 minū tes pa kalnu vai pa "paisumu" gar krastu 5 minū tes un jau piekrastes Ao Nang, vietē jā pastaigu iela, bez Patajas seksuā lā s eksotikas, viss ir provinciā li pieklā jī gs un cē ls. Ekskursijas ar laivā m gidu pavadī bā - 40 minū tes un jū s esat uz Phi Phi, skaistā kajā lī cī , kur viņ i filmē ja filmu Pludmale ar Levu DiCaprio. Pietiks ar pā ris nedē ļ u ekskursijā m. Tiem, kam patī k salas daba un noslē gta atpū ta, tas ir tas, kas jums nepiecieš ams.
парк Ада и Рая,Паттайя пляж отеля лагуна Майа Бэй Пристань отеля Водные прогулки по Бангкоку Майа Бэй территория отеля
аватар HotLineTunis
… Tomēr ▾
Фотографии отеля CENTARA GRAND BEACH RESORT & VILLAS из инфотура Фотографии отеля CENTARA GRAND BEACH RESORT & VILLAS из инфотура Фотографии отеля CENTARA GRAND BEACH RESORT & VILLAS из инфотура Фотографии отеля CENTARA GRAND BEACH RESORT & VILLAS из инфотура Фотографии отеля CENTARA GRAND BEACH RESORT & VILLAS из инфотура Фотографии отеля CENTARA GRAND BEACH RESORT & VILLAS из инфотура Фотографии отеля CENTARA GRAND BEACH RESORT & VILLAS из инфотура Фотографии отеля CENTARA GRAND BEACH RESORT & VILLAS из инфотура


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Один из лучших отелей этого региона. Стильный декор, доброжелательный персонал, отличное питание. Из окон отеля открывается незабываемый вид на всемирно известные острова и скалы провинции Краби. Построен в 2005 году, реновирован в 2016 году. Состоит из 30 основных трехэтажных корпусов и комплекса одноэтажных вилл. При заезде в отель взимается депозит. Отель для взыскательных туристов, романтичного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в материковой части Краби, севере бухты Ао Нанг, на пятисотметровом пляже Pai Plong. Добраться до отеля можно на лодке. Бесплатный трансфер на лодке от отеля до пирса предоставляется с 07:00-00:30, каждый час. Трансфер вне указанного времени предоставляется платно. До аэропорта острова Пхукет — 173 км, аэропорта Краби — 35 км, г. Краби — 25 км.
Pludmales apraksts 500-метровый пляж Pai Plong, 1 пластиковый пирс, вход в море: песок. Пдяжные полотенца (бесплатно, из отеля).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, сувенирный магазин, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), Wi-Fi платно, интернет-уголок (бесплатно), 2 конференц-зала, услуги доктора доступны с 09:00-17:00, 2 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева, часы работы с 07:00-20:00, у бассейна: зонтики, шезлонги, полотенца — бесплатно.

Рестораны и бары:

Lotus Court Restaurant — ресторан полного дня с международной и азиатской кухней и живой фортепианной музыкой по вечерам. На ваш вкус — великопный выбор блюд, представленных на шведском столе и разнообразные деликатесы интнернациональной и тайской кухни для заказа по меню доступны также на обед и на ужин вкупе с великолепными винами из Старого и Нового Света. Также в ресторане представлены блюда для вегетарианцев и инновационнные дессерты, включая мороженое на жидком азоте. Шведский стол на завтрак, обед и ужин A la Carte.

Rim Saai Restaurant — в ресторане Rim Saai вы можете насладиться блюдами тайской кухни и блюдами из морепродуктов, а также полюбоваться видом на море. A la Carte (платно). Необходимо предварительное резервирование.

Hagi Restaurant — известной сети ресторанов отелей Centara, в котором подают аутентичную японскую кухню, известной сети

ресторанов отелей Centara. A la Carte (платно). Необходимо предварительное резервирование.

Deep Blu Bar & Lounge — испытайте новые ощущения в баре Deep Blu Bar, оформленном в стиле подводного мира и после удивительного дня на острове отдохните в уютной обстановке бара за бокалом любимого коктейля или двух. Широкий ассортимент напитков включает в себя великолепный выбор сортов пива и коктейлей. Платно.

Романтический ужин на закате — вас ожидают великолепное меню, состощее из трех блюд, личный официант, который не оставит без внимания любую вашу прихоть, и превосходное расположение на берегу моря, за столиками под балдахинами, создающими невероятно интимную обстановку.

Клубные привилегии включают в себя доступ в клубный лаундж, 5-разовое питание, услуги консьержа и бесплатный Wi-Fi.

Услуги Club Lounge: отдельная регистрация, клубная гостиная, отдельный завтрак, снеки в обеденное время, чаепитие в 17:00, вечерние коктейли и канапе с 17:30 до 19:00, чай, кофе в течение дня, в номерах: матрасы марки люкс, банные принадлежности марки люкс, бесплатный Wi-Fi, прачечная (2 вещи в день бесплатно), подготовка номера ко сну, газеты, скидки в SPA-центре.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей с 4 до 11 лет, часы работы: 09:00-18:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека (бесплатно), каяки бесплатно, каноэ (платно), пляжный волейбол (бесплатно), джакузи в основном бассейне. Собственный СПА бренд сети Сentara SPA Cenvaree, который предлагает традиционную ароматерапию и различные массажи — платно. Отель предлагаетn более 15 экскурсий на выбор: сухопутные и морские туры на полдня или на целый день, с возможностью присоединиться к группе, а также организовать индивидуальный тур. В стоимость большинства экскурсий включены: медицинские страховки, прохладительные напитки, входные билеты в национальные парки и необходимое оборудование.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 192 номеров:

28 Deluxe Garden View (с видом на сад, спальня с зоной гостиной, макс. 2+1 чел., 72 м2);

35 Deluxe Ocean Facing (с видом на море, спальня с зоной гостиной, макс. 2+1 чел., 72 м2);

66 Premium Deluxe Ocean Facing (с видом на море, спальня с зоной гостиной, макс. 2+1 чел., 74 м2);

9 Spa Deluxe Garden View (с видом на сад, джакузи на открытом воздухе, спальня с зоной гостиной, в номере 1 кровать king size, макс. 2 чел., 77 м2);

22 Spa Deluxe Ocean Facing (с видом на море, джакузи на открытом воздухе, спальня с зоной гостиной, в номере 1 кровать king size, макс. 2 чел., 77 м2);

1 One Bedroom Beach Front Villa (с видом на море, спальня, гостиная с обеденной зоной, доступ к услугам Club Lounge, макс. 2 чел., 96 м2);

4 One Bedroom Ocean Facing Villa with Pool (с видом на море, спальня, гостиная и обеденная зоны, частный бассейн 5х3 м, доступ к услугам Club Lounge, макс. 2 чел., 96 м2);

3 Two Bedroom Beach Front Villa (с видом на море, 2 спальни, гостиная и обеденная зоны, доступ к услугам Club Lounge, макс. 4 чел., 167 м2);

1 Royal Villa (с видом на море, 2 спальни с дверьми, гостиная и обеденная зоны, частный бассейн, макс. 4 чел., 359 м2).

Istabās

Индивидуальный кондиционер, ЖК-телевизор co спутниковыми каналами, DVD (spa deluxe, suite), IDD-телефон (платно), сейф (бесплатно), мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе, ванна и душ (раздельно), фен (бесплатно), халат и тапочки (бесплатно), балкон или терраса. Уборка номера: ежедневно, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese 396-396/1 Moo 2, Ao Nang, Amphur Muang, Krabi 81180, Thailand.
Tālruņi: Tel: +66 (0) 7563 7789, +66 (0) 2101 1234
Fax: +66 (0) 7563 7800, +66 (0) 2101 1235
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.