Sabojātas brīvdienas

18 Marta 2008 Ceļošanas laiks: no 18 Marta 2008 ieslēgts 25 Marta 2008
Reputācija: +31
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ieraš anā s dienā lija lietus, nē , nevis lietus, bet lietusgā ze, Takalaburi hotelī nav viziera, un kamē r dabū jā m koferus no transfē ra, bijā m izmirkuš i lī dz ā dai! Pē c tiesvedī bas un uzzinot, ka bijā m lī dz 8. martam, nevis lī dz 7. martam, un attiecī gi samaksā jā m, izgatavoja mū su posteņ u kopijas un prasī ja kredī tkartes numuru: (! Tad mū s ar elektromobili aizveda uz istabu , kur atkal samirkā m nedaudz sausi : )

Pirmais iespaids par viesnī cu nav ī paš i labs, apkā rt notiek celtniecī ba (tiek celta pati viesnī ca un vē l viena viesnī ca), viesnī cai nav ž oga, un tā s teritorija ir sadalī ta trī sstū ru veidā ar citu viesnī cu , tas atrodas starp 2 ceļ iem (viens gar jū ru, otrs aiz - Maš ī nas kursē biež i. Visas viesnī cas mā jaslapā esoš ā s fotogrā fijas ir PHOTOSHOPED. No baseina arī paveras romantisks skats uz ceļ u, bez ž oga un krū miem! Pie ē kas tika izrakts grā vis un tur ir baigais purvs.


Paš ā istabā : duš as telpā no griestiem lija lietus (ja tā var nosaukt, ar krā su nokrā sots kakts), mē beles bija no betona (izņ emot estakā des gultu un galdu), grī da un sienas nokrā sotas tieš i uz ģ ipš a, skapī uzlauztas durvis, trī s dienu uzturē š anā s laikā gultas veļ a netika mainī ta! Tikai dvieļ i! Mums bija iekļ autas brokastis, bet pirmajā dienā bija zviedru galds, bet pē c tam pielā gota ē dienkarte ar mini porcijā m - mē s neesam rī ta ē š anas fani, bet š ī s brokastis mums likā s diē tiskas! Paē st nav kur, izņ emot viesnī cas restorā nu - neņ emu vē rā.2 kafejnī cas ar plastmasas traukiem, kas nav mazgā ti 5 gadus! Mē s pat nicinā jā m ē st, protams, es iedomā jos Maskavas virtuvi un dā rgos restorā nus - bet pē c Maskavas standartiem tas ir č ebureks stacijā blakus tualetei! Veselī ba mums bija dā rgā ka, un pusdienas un vakariņ as viesnī cas restorā nā paē dā m vidē ji par 80-100$ vienā reizē bez alkohola, kas pē c Taizemes standartiem ir 4-5 reizes dā rgā k!

Pusdienlaikā redzē jā m paziņ ojumu, ka laimī gā s stundas un otrs kokteilis vakarā bija bez maksas, tač u paš ā vakarā tas it kā tika atcelts! Kokteiļ a cena ir 260 bati Khao Lak centrā.130 bati, 100 USD = 3100 bati.

Tagad par pludmales ierī ci. Ieradā mies medusmē neš a ceļ ojumā , ko sapņ ojā m pavadī t ziemā pie siltā s jū ras - figū riņ as mums! Pati viesnī ca katru rī tu 10-00 izņ em 8 matrač us un izklā j uz zā liena pa ceļ u pretī ā trlaivu piestā tnei (no turienes tiek ņ emtas ekskursijas uz Similan salā m), bez lietussargiem, bez duš as, bez sauļ oš anā s krē sliem! Jū ra ir mā la! Uz administratores jautā jumu, kur varam apgulties, mū s aizsū tī ja uz maksas pludmali - 100 bati par sauļ oš anā s krē slu un lietussargu (kvalitā te š ausmas) - un tur 15 minū tes plunč ā jamies, tā pē c par peldē š anu NAV runas. duš ā!

Beigā s, jā š anā s, treš ā s dienas rī tā devā mies uz Khao Lak centru un atradā m viesnī cu, kas mums patika Nang Thong Bay Resort (mū su tū roperatori to nepiedā vā ), istabu ar skatu uz jū ru un dā rza villa maksā ja 2500 batus, villa pie jū ras (faktiski 5 metru attā lumā no pludmales) - 3000 bati sezonas beigā s un nebija nevienas brī vas villas. Bet istaba bija 100 reizes labā ka! Lasiet atsauksmes par š o viesnī cu. Viesnī cas piedā vā tais spa ir rip-off - taju masā ž a 1200 bati - pilsē tā no 250 batiem (tieš i pludmalē ) lī dz 450 batiem. Kopumā es neiesaku. Un secinā jā m, ka labā k visu rezervē t paš iem.

Mē s pastā vī gi iekā rtojamies viesnī cā s, no kurā m ceļ ojumu aģ entū ras saņ em nevainojamu atdevi, visi ir apmierinā ti, izņ emot paš us atpū tniekus. Pā rē jo glā bš ana ir paš u atpū tnieku darbs!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Номер отеля
Номер отеля
Ванная в номере
Ванная в номере
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums