Nang Thong Bay Resort 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca Nangthong Bay atrodas tieši pludmalē. Diezgan pieticīgi numuri ar gaisa kondicionētāju, privātām vannas istabām un karsto ūdeni. Numuri ar skatu uz jūru un parku.Vairāk →
аватар Hildate
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pā rvā cā mies uz š o viesnī cu no citas (lasi Takolaburi apskatu) un pē dē jā s 5 dienas, kas palika no pā rē jā m, bija trakas! Viesnī ca viss ir apstā dī jumā , visa teritorija sakopta, personā ls jauks un smaidī gs, restorā ns atrodas tieš i pludmalē zem salmu jumta, tā pē c brokastis uz jū ras ir super! Cenas restorā nā demokrā tiskas bez dzeramnaudas un iekļ auti nodokļ i 7%, brokastis ar 5 ē dieniem (kafija - pagatavota, augļ i, pankū kas, olu kultenis, svaigi spiesta mango sula) = 200 bati no cilvē ka. … Tomēr ▾ Pā rvā cā mies uz š o viesnī cu no citas (lasi Takolaburi apskatu) un pē dē jā s 5 dienas, kas palika no pā rē jā m, bija trakas! Viesnī ca viss ir apstā dī jumā , visa teritorija sakopta, personā ls jauks un smaidī gs, restorā ns atrodas tieš i pludmalē zem salmu jumta, tā pē c brokastis uz jū ras ir super! Cenas restorā nā demokrā tiskas bez dzeramnaudas un iekļ auti nodokļ i 7%, brokastis ar 5 ē dieniem (kafija - pagatavota, augļ i, pankū kas, olu kultenis, svaigi spiesta mango sula) = 200 bati no cilvē ka. Pusdienas = 500 bati (zupa, salā ti, sula) 2 personā m, vakariņ as ar vī nu = 700 bati 2 personā m. Izstaigā jā m pilsē tas restorā nus, cenas vispā r tā das paš as. Pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, jū ra supertī ra, baseins ar bā ru. Kopumā debesu vieta! Mē s noteikti tur atgriezī simies, vienkā rš i rezervē jiet villu. Maksā jums tiek veikts izbraucot (izbraucā m 3 no rī ta), samaksā ja pa dienu un naktī vienkā rš i atstā ja reģ istratū rā istabas atslē gu, teica, ka pā rbaudī s 12-00 - t. i. jau pē c mū su aizbraukš anas skaidrs, ka tauta nav nobijusies. Ļ oti iesakā m š o viesnī cu! Turklā t cena ir ļ oti pievilcī ga. Diena par numuru: 1. stā vs - 1800 bati, 2. stā vs - 2000 bati, 3. stā vs ar skatu uz jū ru - 2500 bati, villa ar skatu uz dā rzu - 2500 bati, villa ar skatu uz jū ru 3000 bati. 100 USD = 3100 bati.
Душевая кабина Вид из номера Номер отеля Ванная в номере Бассеин Виллы Номер отеля


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Nangthong Bay находится прямо на пляже. Довольно скромные номера с кондиционерами, ванными комнатами и горячей водой. Номера с видом на море и на парк.

Tīmekļa vietne: Nang Thong Bay Resort
FAQ