Viesnīca četriem

Rakstīts: 7 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 11 — 22 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 5.0
Es nekad nerakstī ju recenzijas, bet daž reiz to izmantoju izvē loties, tā pē c nolē mu rakstī t tiem, kas izvē las un lasa atsauksmes, varbū t jums tas bū s interesanti.
Septembrī izvē lē jā mies Manathai viesnī cu, š o viesnī cu skatī jā mies jau ilgu laiku.
Daudz pozitī vu atsauksmju. Vispirms negatī vais:

Izskatā s, ka nav sezona, nav sezona, tā pē c lietus mū s biež i viesojā s (katra diena bija ī sa) un jū ra bija nemierī ga no 11 dienā m, trī s bija bez sarkanā karoga, bet es gribē ju uzrakstī t par viesnī cu. Š ķ ita, ka ir piecas zvaigznes, bet tur nā cā s izlū gties zobu birstes, jo savu nepaņ ē mā m. Netī ra pludmale, pudeles, maisi, ar paisumu, š ķ iet, ka visi atkritumi Taizemē tiek savā kti š ajā viesnī cā , lai gan intereses pē c nogā jā m divus trī s kilometrus, š o neredzē jā m, nav vē lmes peldē ties (zinu, ka tas var notikt tikai septembrī , bet tas ir š ausmī gi katru rī tu), strā dnieki nesteidzā s to sakopt, jo lī dz ar paisumu jū ra to visu atņ ē ma. Tā lā k telpas iekā rtotas tā , ka ja blakus istabā smē ķ ē (un tu nē ), tad tu arī smē ķ ē , neapskauž u, ja apkā rtnē ir trokš ņ aini ķ ī nieš i, uzskata, ka var aizmirst klusumu un jū ras skaņ as. (Man nav nekas pret š o tautu, bet fakts ir tā ds, ka mū su gadī jumā nebija klusuma. ) Shuttle tiek maksā ti 60 bati no cilvē ka, un tad, ja jums ir laiks pieteikties, pretē jā gadī jumā jū s sasniegsiet Kaolakas centru vienā virzienā . par 300 batiem. Un visbeidzot: sī kums, pirmajā s dienā s nā cā s lū gt istabenē m ielikt tē ju un kafiju (domā jā m, ka ielikā m mazu dzeramnaudu, bet š ķ iet, ka viņ i vienkā rš i aizmirsa), bet tad š ī problē ma tika atrisinā ta.
Tagad par pozitī vo. Viesnī ca protams super, tī ra, skaista, personā ls draudzī gs, veļ a tiek mainī ta katru dienu, labi, uzkopš ana ir 4 no piecā m, bet, protams, mums ir jā ciena brokastis vislabā kajā veidā , liela izvē le, garš ī gi , š eit ir desmit no desmit, jautā jumu nav.
Ja ekskursijā nav iekļ autas vakariņ as, blakus pludmalē ir kafejnī ca, kur var paē st lē tas un garš ī gas vakariņ as. Baseins skaists, bet ne pā rā k tī rs, protams apakš ā ir mež a atlū zas. Kaolakā esam bijuš i ne reizi vien, bet no viesnī cas, pludmales un jū ras gaidī jā m vairā k.
Veiksmi jū su izvē lē . Pē c atsauksmē m iesaku tur palikt oktobra beigā s, lai gan tas var bū t dā rgā k.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu