Santhiya Tree Koh Chang Resort 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.310
9.5 Numurs
9.8 apkalpošana
9.8 Tīrība
9.8 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Santhiya Tree Koh Chang tika atvērta 2009. gadā un atjaunota 2015. gadā, piedāvājot 50 luksusa numurus, kas atrodas zaļos tropu dārzos. Katrā no tiem ir skaistas vannas istabas ar dabu, plašas terases un visas mūsdienu ērtības, kas garantē relaksējošu greznību. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem, jauniešiem un relaksējošai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар tutitam
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija sludinā jumā un apstā jā s pie š ī s viesnī cas. Skaists rajons, pirmā lī nija, super lī cis un pludmale. Mē s arī vakariņ ojā m š eit, ē diens bija ļ oti labs. Lieliski č etri. ES iesaku … Tomēr ▾ Bija sludinā jumā un apstā jā s pie š ī s viesnī cas. Skaists rajons, pirmā lī nija, super lī cis un pludmale. Mē s arī vakariņ ojā m š eit, ē diens bija ļ oti labs. Lieliski č etri. ES iesaku
аватар Sheridance
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca pamatoti tiek uzskatī ta par labā ko piekrastē : numuriņ i ir brī niš ķ ī gi, brokastis ir garš ī gas, jū ra ir lieliska, pludmale ir plaš a, daba ir patī kama acī m. Vienī gais trū kums ir ceļ š , kas ved no š osejas uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Viesnī ca pamatoti tiek uzskatī ta par labā ko piekrastē : numuriņ i ir brī niš ķ ī gi, brokastis ir garš ī gas, jū ra ir lieliska, pludmale ir plaš a, daba ir patī kama acī m.
Vienī gais trū kums ir ceļ š , kas ved no š osejas uz viesnī cu. Viņ a ir pilnī bā salauzta. To nevar salabot, jo pastā v naids starp teritorijas ī paš nieku, caur kuru iet ceļ š , un Panviman ī paš nieku. Esiet gatavi tam, ka par braucienu no vai uz reģ istratū ru taksometru vadī tā ji iekasē s 2 reizes lielā ku maksu. Lai gan saulainā dienā un labos laikapstā kļ os attā lums no viesnī cas lī dz š osejai aizņ ems ne vairā k kā.15-20 minū tes. No galvenā ceļ a varat ā tri un ē rti nokļ ū t salas centrā .
Visbeidzot, es atkā rtoju vē lreiz, viesnī ca ir pelnī jusi visslavenā kā s atsauksmes, jo man personī gi tā iemieso visu ideju par paradī zi uz Zemes!
Бунгало с выходом к собственному бассейну Пляж Бунгало Бассейн и пляж Номер с приветствием из листочков
аватар karmelita7
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Viss augstā kajā lī menī : apkalpoš ana, numuriņ i, ē dinā š ana. Ar prieku atgriezī š os! ! ! … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Viss augstā kajā lī menī : apkalpoš ana, numuriņ i, ē dinā š ana. Ar prieku atgriezī š os! ! !
аватар Unforget
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
номер бассейн ванная терраса номера
аватар Unforget
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Rakstu svaigu atsauksmi : ) kad lidojā m uz Tai, par š o viesnī cu daudz informā cijas neatradu. Viesnī ca, manuprā t, ir labā kā piekrastē . Pastaigā jā mies pa pludmali un neko iespaidī gā ku neredzē jā m. Viesnī cā ir 50 numuriņ i, lai gan to nevar nosaukt par numuriem, tā ir vairā k kā mini villa-kotedž as ar terasē m, iegremdē tas tropu dā rzā , lieliski izplā notas un tī ri sakoptas. … Tomēr ▾ Rakstu svaigu atsauksmi : ) kad lidojā m uz Tai, par š o viesnī cu daudz informā cijas neatradu.
Viesnī ca, manuprā t, ir labā kā piekrastē . Pastaigā jā mies pa pludmali un neko iespaidī gā ku neredzē jā m. Viesnī cā ir 50 numuriņ i, lai gan to nevar nosaukt par numuriem, tā ir vairā k kā mini villa-kotedž as ar terasē m, iegremdē tas tropu dā rzā , lieliski izplā notas un tī ri sakoptas.
Istabas: liela telpa, kas sadalī ta divā s zonā s. Pirmkā rt - dī vā ns, galds, televizors (plazma), minibā rs, skapji; otrā - liela gulta, naktsgaldiņ i, apgaismojuma vadī bas panelis. Numurā papildus peldmē teļ iem, dvieļ iem un č ī bā m ir arī pludmales soma un č ī bas. Atseviš ķ s rakstā mgalds ar lielu spoguli. Vanna ir unikā la, baseina formā ar strū klaku, atseviš ķ a duš as kabī ne. Visi nepiecieš amie mazgā š anas lī dzekļ i (š ampū ns, matu un ķ ermeņ a balzams, duš as ž eleja, zobu birste, zobu pasta, ķ emme, vates kociņ i) tiek papildinā ti katru dienu, ja to izmantojā t. Viņ i lieliski uzkopj istabu, un tieš i tad, kad jū s neesat tur, jū s nekad neesat redzē jis kalponi. Pludmales dvieļ i nolikti uz terases krē sla, sajū ta kā naktī...no rī ta pamosties, tie jau tī ri un ar suvenī riem no lapā m austas zivtiņ as veidā , iekš ā konfektes.
Pludmale: labi aprī kota, uz betona platformas un uz zā les, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, pakā pieni paš ā smiltī s, uz duš as kā pnē m.
Brokastis: ir taju virtuve un Eiropas, augļ i. Viss ir ļ oti garš ī gi.
Vienī gā neē rtī ba ir tā , ka viesnī ca atrodas zinā mā attā lumā no galvenā ceļ a. Bet ne tik tā lu, kā teikts atsauksmē s. Lī dz ceļ am ved zemes ceļ š , iet 7-10 minū tes, daž ā s atsauksmē s lasī ju, ka cilvē ki nebrauca, jo baidī jā s no č ū skā m. . . č ū sku tur nav, motocikli tur nemitī gi brauc, visas č ū skas sen aizbē guš i : ) vienī gais padoms ir iet pa dienu, Taka naktī nav apgaismota. Vispā r labā k ir ī rē t motociklu.
Par motocikliem: galvenais pā rvietoš anā s lī dzeklis pa salu. Velosipē du var iznomā t tieš i viesnī cā , cena ir tā da pati kā visur citur. Nobī sies, ka satiksme salā ir intensī va un pat kreiso (vai labo. . . nu vispā r maš ī nā m stū re ir pa labi : ) ) saka, ja neesi pā rliecinā ts, don neņ em to. . . ņ em, nebaidies. Divu veidu motocikli: 250 bati un 350 bati dienā . Viens padoms, ja jū s abi sverat vairā k par 150 kg, ņ emiet jaudī gā ku riteni (par 350), jo salā ceļ š nepā rtraukti ir augš ā un lejā un mazais velosipē ds ar tā du svaru kalnā neuzkā pj (kas notika ar mē s : ))
Masā ž a: viesnī ca ir tik dā rga 1500-1800 bati. Balto smilš u pludmalē.200-250 bati. Balto smilš u pludmalē var nokļ ū t divos veidos: ar motociklu vai viesnī cas autobusu, kas turp brauc trī s reizes dienā , atgriež as trī s stundas pē c tam, kad ir atvedis. Š ajā laikā jū s varat doties uz masā ž u un pusdienot. Varat arī pastaigā ties pa pludmali, pē cpusdienā , kad paisums ir ā rā , pastaigā ties un uzzinā t, kur viss atrodas.
Vai viesnī cā ir trenaž ieru zā le.
Kopumā atmosfē ra viesnī cā ir ļ oti mierī ga, 50 numuriņ i - klientu nav daudz, tā pē c uzmanī ba tiek pievē rsta visiem. Brokastī s talonu nav, pirmajā dienā mums prasī ja tikai istabas numuru, uzreiz atcerē jā s un pā rē jā s dienā s neprasī ja.
Un, un tomē r, viesnī cā NEVIENS RUNĀ KRIEVU VALODĀ , tomē r, kā arī Taizemē vispā r. Nu, izņ emot varbū t viesnī cas gidu (kuru vienreiz redzē si) Tā nav priekš tevis Turcija : ) Tā pē c, ja tu nezini vismaz pamata angļ u valodu, lielā kā daļ a viesnī cu pakalpojumu tev nebū s pieejami, jo tu nezinā si par viņ iem : ). Viesnī cā ļ oti labi runā angliski, un pat ja tu visu nesaproti, viņ i to paskaidros ar ž estiem : )
Nu kā jau viss, viss, ko atcerē jos : ) Ja ir kā di jautā jumi, rakstiet. Internetā ir ļ oti maz atsauksmju par š o viesnī cu, kad lidoju, es visu iztē lojos savā dā k, bet viss izrā dī jā s daudz labā k : )
аватар belomorka11
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
Фотографии Фотографии Фотографии


iemiesojums tananeva
panviman
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums tananeva
Panviman apskats
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Chaupho kapela
Novērtējums 8.5
Taizeme, par. Chang
Arhitektūra, Reliģija

Santhiya Tree Koh Chang Resort был открыт в 2009 г, обновлен в 2015 г., предлагает 50 номеров класса deluxe, расположенных в зеленых тропических садах. В каждом из них есть красивые ванные комнаты в стиле back-to-nature, просторные террасы и все современные удобства, что гарантирует расслабляющую роскошь. Отель подходит для семейного отдыха с детьми, молодежи и спокойного романтического отдыха.

Atrašanās vieta Расположен на пляже Клонг-Прао (Klong Prao), на берегу моря, в 1,2 км от турзоны Клонг-Прао (15 мин ходьбы/3 мин езды), в 9 км от баров с живой музыкой пляжа White Sands (20 мин езды), в 322 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (5-6 час, авто+паром, в светлое время суток), в 35 км от аэропорта города Трат (2 часа, авто+паром, в светлое время суток), в 265 км от города Паттайя (4-5 час, авто+паром, в светлое время суток).
Pludmales apraksts Собственная зона, общественного песчаного пляжа Клонг-Прао.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, круглосуточная стойка регистрации, сувенирный магазин, доставка еды и напитков в номер, снэк-бар, терраса для загара, интернет-уголок (бесплатно), конференц-зал (до 60 человек), прокат каяков (бесплатно), шаттл-бас до главной дороги турзоны Клонг-Прао (бесплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Каякинг, ныряние с маской и трубкой, уроки тайской кухни, овощная и фруктовая резьба, барбекю.
  • sporta zāle
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 50 номеров: Deluxe Rooms (50 кв.м, 1 King-size Bed & 2 Single Beds) — 33 комфортабельных номера, в традиционном тайском стиле (24 double bed rooms и 9 twin bed rooms), Deluxe Pool Access Rooms (50 кв.м, 1 King-size Bed & 2 Single Beds) — 17 номеров, Deluxe Pool Access Plus (50 кв.м, Double king-size) — 7 комфортабельных номеров в традиционном тайском стиле.

Istabās

Кондиционер, просторный отдельный балкон, ванная комната с ванной и отдельным душем, банный халат, тапочки, туалетно-косметические принадлежности, шапочка для душа, фен, кабельное/спутниковое ТВ, DVD-плеер, ЖК-телевизор, Wi-Fi (бесплатно), телефон, сейф, письменный стол, настольная лампа, 2 бутылки воды ежедневно (бесплатно), корзина с фруктами (бесплатно), холодильник, мини-бар, принадлежности для приготовления чая и кофе, водонагреватель, в номерах Deluxe Pool Access и Deluxe Pool Access Plus есть джакузи.

Adrese 8/15 Moo 4 Klong Prao Beach, Koh Chang, Trat Thailand 23170
Tālruņi: Tel: +66 (0) 3961 9040-5 Fax: +66 (0) 3961 9038
Tīmekļa vietne: Santhiya Tree Koh Chang Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.