Coconut Beach Resort 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.810
№5 viesnīcas reitingā par. Chang
7.5 Numurs
7.6 apkalpošana
8.1 Tīrība
6.1 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Uzcelta 2003. gadā. Viesnīca atrodas brīnišķīgā pludmalē, kurai ir parastais nosaukums Kokosrieksts. Tā atrodas Koh Chang rietumu krastā un ir atzīta par skaistāko pludmali visā salā.Vairāk →
аватар helen.panina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Dzī vojā m jaukā istabiņ ā , viss gaumī gi darī ts. Istaba liela. Liela teritorija, pilna ar zaļ umiem, tropiskiem kokiem un eksotiskiem augļ iem. Apzinī gi sakopta. Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Dzī vojā m jaukā istabiņ ā , viss gaumī gi darī ts. Istaba liela. Liela teritorija, pilna ar zaļ umiem, tropiskiem kokiem un eksotiskiem augļ iem. Apzinī gi sakopta. Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Patika viss, cilvē ki, komforts, ekskursijas. Vienī gais, ko es vē lē tos, ir daž ā dot ē dienu.
Номер в отеле коконат в Тайланде на острове Ко-Чанг Территория отеля коконат в Тайланде на осторове Ко-Чанг
аватар oksanasemigan
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s š ajā viesnī cā no 5. lī dz 14. oktobrim. mums ļ oti patika viesnī ca. viss zaļ ā krā sā , tī rs. tomē r brokastis ir ļ oti pieticī gas. uz numuru fondu labā k ņ emt standarta numurus vai villas tie ir visspilgtā kie. … Tomēr ▾ Atpū tā s š ajā viesnī cā no 5. lī dz 14. oktobrim. mums ļ oti patika viesnī ca. viss zaļ ā krā sā , tī rs. tomē r brokastis ir ļ oti pieticī gas. uz numuru fondu labā k ņ emt standarta numurus vai villas tie ir visspilgtā kie. viesnī cai ir skaista pludmale. atrodas lieliskā iepirkš anā s vietā . blakus 3 lielveikali un bazā rs ar drē bē m un augļ iem, kā arī kafejnī cas daž ā dā m gaumē m. Visā naktsmī tnē ir pieejams bezmaksas bezvadu internets, 2 peldbaseini un privā ts pludmales restorā ns, kurā varat ieturē t maltī ti.
аватар xtckfd
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca un draudzī gs personā ls. Ar brokastī m bijā m apmierinā ti. Ļ oti ē rta atraš anā s vieta, daudz veikalu un restorā nu. Pludmale ir tī ra ar pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Paradī zes vieta! Ieteicams. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca un draudzī gs personā ls. Ar brokastī m bijā m apmierinā ti. Ļ oti ē rta atraš anā s vieta, daudz veikalu un restorā nu. Pludmale ir tī ra ar pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Paradī zes vieta! Ieteicams.
аватар oksanka.oksana
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Depozī ts - 500 bati. Personā ls reģ istratū rā ir ļ oti smaidī gs, angliski runā još s (krieviski, bez boom-boom) Tā tad, sniegš u padomu: iegā dā joties ekskursiju, nekavē joties rezervē jiet dzī vokli sev! Mums bija bungalo tieš i pludmalē ! (A6). … Tomēr ▾ Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Depozī ts - 500 bati. Personā ls reģ istratū rā ir ļ oti smaidī gs, angliski runā još s (krieviski, bez boom-boom) Tā tad, sniegš u padomu: iegā dā joties ekskursiju, nekavē joties rezervē jiet dzī vokli sev! Mums bija bungalo tieš i pludmalē ! (A6). Kopumā visi "A" sē rijas bungalo ir pirmajā lapā . Skaistums! Terase ar krē sliem - apsē dies un apbrī no jū ru! Kopumā š ī viesnī ca atrodas ļ oti ē rti! Apskatī jā m citu viesnī cu pludmales š ajā lī cī , tā pē c varu droš i teikt - š eit ir visplaš ā kā smilš u strī pa + saule (citu viesnī cu pludmales ir vai nu ē nā , vai akmeņ ainas). Un vē l - uzreiz ā rpus viesnī cas ir neliels tirdziņ š un veikaliņ i. Internets ir bezmaksas, pieteikš anā s vā rds un parole tiek dota reģ istrē joties!
Bungalo. Istabā ir viss nepiecieš amais - fē ns, kondicionieris, tē ja, kafija, ū dens utt. Pati istabiņ a tī ra, bet santehnika veca, dvieļ i sarkani, bet tī ri. Katru dienu taizemieš i no dvieļ iem taisī ja visā das dzī vnieku figū riņ as (un atstā jā m dzeramnaudu). Gulta man nepatika - ļ oti ciets matracis un š ausmī gi cieti spilveni. Gulē t bija neē rti.
Restorā ns. Atrodas blakus š im bungalo (A 6). Ē diens ļ oti vienkā rš s, vienmuļ š , nabadzī gs, augļ u tikpat kā nebija, jogurtu - nebija vispā r..... 3. mū su uzturē š anā s dienā Es nemaz negribu iet brokastī s, es tač u tikā m garš ī gi pabaroti.
Teritorija. Zaļ š , baseins ir ļ oti mazs. Pludmale forš a, bet no rī ta ir jā aizņ emas sauļ oš anā s krē sli, visiem nepietika (par brī vu). Jū ra ļ oti silta, bet netī ra. Bijā m pā rsteigti ieraugot tā du jū ru....
Uzmanī gi! Viesnī cas teritorijā ieraudzī jā m č ū sku.
Ekskursijas. Un braukt uz salu vispā r nav kur....Viss ir kaut kā ds pirmsū dens plū dums. No visā m piedā vā tajā m ekskursijā m man patika ceļ ojums uz salā m. Lai gan redzē jā m tī rā ko jū ru (lai gan paš as salas jau ir cilvē ku piesā rņ otas))))). Gide, protams, visas ekskursijas ir dā rgas, ņ ē mā m no taizemieš iem Recepcijā , cena zemā ka.
Tas arī viss – tad pā rcē lā mies uz Bangkoku.
аватар sorokovih3
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija tikai trī s naktis, nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, lija gandrī z bez pā rtraukuma, bija apmā cies, bet tomē r izmantojā m mirkļ us un peldē jā mies jū rā . Attiecī gi arī sauļ oš anā s neizdevā s. No rī ta aizbrauca brokastī s un atgriezā s tī rā , sakoptā istabiņ ā (katrs atstā ja 20 batus, bet vienreiz aizmirsa), bet prasmī gā s taizemieš u rokas un bez dzeramnaudas no dvieļ iem taisī ja vai nu ziloņ us, vai smieklī gas vistas. … Tomēr ▾ Bija tikai trī s naktis, nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, lija gandrī z bez pā rtraukuma, bija apmā cies, bet tomē r izmantojā m mirkļ us un peldē jā mies jū rā . Attiecī gi arī sauļ oš anā s neizdevā s. No rī ta aizbrauca brokastī s un atgriezā s tī rā , sakoptā istabiņ ā (katrs atstā ja 20 batus, bet vienreiz aizmirsa), bet prasmī gā s taizemieš u rokas un bez dzeramnaudas no dvieļ iem taisī ja vai nu ziloņ us, vai smieklī gas vistas. Netā lu ir pludmale, visa teritorija ir iegrimusi zaļ umos, putni skaļ i dzied, un kā di milzī gi skaisti tauriņ i tur lido. Bijā m uz pē du masā ž u, pirms doš anā s uz š ejieni man bija masā ž a Pattajas viesnī cā , to darī ja jauna meitene, nu, ļ oti sā pē ja, pat zilumi palika, tā pē c, kad vī rs ieteica iet uz pē du masā ž u, es ar lielā m š aubā m piekritu, ko drī z vien nož ē loju. Masā ž u veic profesionā ļ i!! ! Viesnī cu mums ieteica Irina (ceļ ojumu aģ entū ra Amira tour), viņ a mū s atsū tī ja uz š ejieni, LIELS paldies viņ ai, domā jam, ka š eit vē l atgriezī simies! ! !
Остров Ко Талу
аватар vdh9gni2
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pagā juš ajā gadā Klong Prao Resort viesnī cā atpū tā s ģ imene ar diviem bē rniem (palika lielisks iespaids, ī paš i no š ikajā m brokastī m! ), Un š ogad nolē mā m ietaupī t un rezervē jā m Coconut Beach Resort viesnī cu. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā Klong Prao Resort viesnī cā atpū tā s ģ imene ar diviem bē rniem (palika lielisks iespaids, ī paš i no š ikajā m brokastī m! ), Un š ogad nolē mā m ietaupī t un rezervē jā m Coconut Beach Resort viesnī cu.
Maija sā kumā beidzas sausā sezona un sā kas lietus un lietusgā zes. Š ogad laiks agri iegriezā s slikti un saulainu dienu tikpat kā nebija, tač u tas neaizē noja mū su iespaidus par brī vdienu salā .
Coconut Beach Resort numurs bija Wanichpool jaunajā ē kā , kas atrodas pa labi no reģ istratū ras un ar savu baseinu. Istaba bija kā rtī ga un tī ra. Tī rī š ana katru dienu ar veļ as nomaiņ u. Droš s tač u "reģ istratū rā " par nelielu depozī tu, bet tā ir uzticamā k!
Coconut Beach Resort ir viens no ekonomiskā kajiem kū rortiem Klong Prao pludmalē . Tai ir vislabā kā atraš anā s vieta: netā lu ir valū tas maiņ as punkts, aptieka, vairā ki restorā ni pā ri ceļ am un pā ris labi masā ž as saloni. Superior bungalo ir visdā rgā kie numuri viesnī cā , tač u tie praktiski atrodas paš ā pludmalē .
Moto noma ir pieejama tieš i viesnī cā , nedaudz dā rgā ka, bet ar garantiju. Viesnī cas restorā ns piedā vā ja saprā tī gu ē dienu klā stu brokastī s un saprā tī gas cenas un labas kvalitā tes pusdienas un vakariņ as. Bet, kad ieradā s vietē jo iedzī votā ju delegā cija, lai rī kotu savu pasā kumu, mums brokastis pazuda - "viss taizemieš iem" - tā to varē tu nosaukt!
Koh Chang ir patiesi Taizemes klusā kais piejū ras kū rorts, un Klong Prao pludmale tiek uzskatī ta par vienu no labā kajā m salā . Sekla jū ra, pakā peniska ieeja dziļ umā - ī paš i piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Paisumi ir nenozī mī gi - jū ra atstā j 30-50 metrus. Viesnī cas pludmalē ir maz sauļ oš anā s krē slu, pā rsvarā sauļ oš anā s krē sli, tač u nekad nav bijis nekā du problē mu: tū risti it kā kaut kur izš ķ ī da un pludmale vienmē r bija daļ ē ji tuksnesis.
Populā rā kā ekskursija salā ir divu stundu brauciens ar ziloņ iem ar peldi upē ! Ekstrē mo sporta veidu cienī tā jiem - "Pastaiga Treetops" - ne spē ka un gara vā jiem tū ristiem! Peldē š anā s ū denskritumā ietver 25 minū š u kā pumu pa dž ungļ os iestaigā tu taku, tā pē c biļ eti labā k iegā dā ties pie ieejas paš am, lai neierobež otu sevi laikā . Tā kā Č angas grupas salas ir nacionā lais rezervā ts, tad ievē rī bas cienī gs ir visas dienas brauciens ar jahtu uz 5 salā m, lai apbrī notu apkā rtē jo skaistumu, snorkelē tu pa koraļ ļ u rifiem un pat, iepriekš vienojoties, jahtas laikā varē tu doties makš ķ erē t. apstā jas.
Pē c katras Taizemes apmeklē juma jū s sā kat izturē ties pret dzī vi filozofiski, "taju valodā " - kas ir svarī gi, ņ emot vē rā mū su straujo dzī ves ritmu Maskavā .
Lai visiem jaukas brī vdienas!
Качели на пляже номер Superior Bungalow в отеле Coconut Beach Resort Бассейн отеля Coconut Beach Resort Наконец-то с погодой повезло Забавный слонёнок на пляже Klong Prao По Верхушкам деревьев... Купание в реке на слонах
аватар Forse
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.3 dienas. Man patika viss, ī paš i atraš anā s vieta. Mē s palikā m bungalo pretī baseinam. Man bija liels prieks, ka jū ra ir divu soļ u attā lumā . Istaba aprī kota ar visu nepiecieš amo. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.3 dienas. Man patika viss, ī paš i atraš anā s vieta. Mē s palikā m bungalo pretī baseinam. Man bija liels prieks, ka jū ra ir divu soļ u attā lumā . Istaba aprī kota ar visu nepiecieš amo. Teritorija ir ļ oti tī ra, sakopta savlaicī gi. Brokastis bija garš ī gas, salī dzinot ar viesnī cā m Pataijā . Pusdienas un vakariņ as notika vietē jā s ē dinā š anas iestā dē s. Cenas ir zemā kas nekā Pataijā , bet Rotti pankū kas ir sliktā kas nekā kontinentā . Vietē jā juvelierizstrā dā jumu veikalā , ko reklamē TV, nav no kā izvē lē ties. Netā lu bija arī lateksa veikals, cenas ir par 200 batiem zemā kas nekā Pataijā . Iesaku š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem. Katru vakaru visā s pludmalē s uguns š ovi ir klases.
Наш домик Мальчики балуются с огнем Комната
аватар g.mischenko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca nav liela, diezgan labi uzturē ta. Atrodas piekrastē , privā ta smilš u pludmale. Istabas ir tī ras, bet bez liekumiem. Nav vannas, duš as, izlietnes. 7 krievu kanā li televī zijā . Personā la attieksme neiepriecina ar uzmanī bu - 3 dienas viņ š prasī ja salabot vai nomainī t televizora pulti, bet neviens ī paš i nerā vā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav liela, diezgan labi uzturē ta.
Atrodas piekrastē , privā ta smilš u pludmale.
Istabas ir tī ras, bet bez liekumiem.
Nav vannas, duš as, izlietnes.
7 krievu kanā li televī zijā .
Personā la attieksme neiepriecina ar uzmanī bu - 3 dienas viņ š prasī ja salabot vai nomainī t televizora pulti, bet neviens ī paš i nerā vā s.
Brokastis Taizemē ir standarts – ne tā s daudzveidī gā kā s, bet badā nenomirsi.
Pretī viesnī cai, pā ri ceļ am, atrodas mini tirgus un tirgus.
10 minū tes no viesnī cas uz "tuk-tuk" - ū denskrituma. Ir vē rts apmeklē t - ļ oti skaisti.
Pē c 30 minū tē m - osta.
Tū rē . Viesnī cai blakus esoš ā aģ entū ra veica vienas dienas laivu "kruī zu" pa 5 tuvē jā m salā m ar snorkelē š anu. Protams, š ī nav Sarkanā jū ra, t. i. , zivis un koraļ ļ i nav tik krā saini, bet tomē r skaisti.
аватар tata3007
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā mies no 12.15. 10. lī dz 29.12. 10. Vispirms 2 dienas bijā m Bangkokā , un tad mū s aizveda uz salu. Koh Chang ir brī niš ķ ī ga nakš ņ oš anas vieta ar nosacī jumu, ka esat miera un klusuma cienī tā js. Kokosriekstu birzis, skaidra jū ra un saule – kas vē l vajadzī gs tiem, kas visu gadu dzī vo trulumā un aukstumā ? Viesnī ca tika izvē lē ta no fotogrā fijā m, jo. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 12.15. 10. lī dz 29.12. 10. Vispirms 2 dienas bijā m Bangkokā , un tad mū s aizveda uz salu. Koh Chang ir brī niš ķ ī ga nakš ņ oš anas vieta ar nosacī jumu, ka esat miera un klusuma cienī tā js.
Kokosriekstu birzis, skaidra jū ra un saule – kas vē l vajadzī gs tiem, kas visu gadu dzī vo trulumā un aukstumā ? Viesnī ca tika izvē lē ta no fotogrā fijā m, jo. Internetā gandrī z nav atsauksmju. Mē s atradā m informā ciju vietnē "Ivan Susanin" (š is uzņ ē mums strā dā Taizemē ). Ierodoties, sapratā m, ka izdarī jā m pareizo izvē li. Viesnī ca ir iegremdē ta zaļ umos, jū ra ir divu soļ u attā lumā . Istabas tika tī rī tas katru dienu, dvieļ i vienmē r tī ri, ē diens 3 * bija ļ oti pā rsteigts (vienmē r liela daž ā dī ba), draudzī gs personā ls. Coconut pā rsvarā atpū š as ā rzemnieki, visu nedē ļ u satikā m tikai vienu krievu precē tu pā ri. Jo Viesnī cā nebija mū su tautieš u, vienmē r bija kluss un mierī gs. Ļ oti laba viesnī ca, ja dosimies vē lreiz, noteikti apmeklē sim š o viesnī cu! Saimnieks (mē s lidojā m no Intourist, saimnieka vā rdu neatceros) iepriecinā ja tikai salā . Mū su gidi uz salas, nu, vienkā rš i pā rsteidza ar rū pē m! Ko gan nevar teikt par saimnieka gidiem Bangkokā ! Mū su reiss (lidojot ar ziemeļ u vē ju) aizkavē jā s 18 stundas, tā pē c š ie gudrie, zinot, ka reiss kavē jas, iemeta mū s lidostā un pamā ja ar roku! Paldies Ziemeļ vē ja pā rstā vim (viņ š mū s pabaroja, bet mū su bija daudz). Š ā da tikš anā s ballī tes uzvedī ba noteikti sabojā ja svē tku beigas!
аватар novoselka1983
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Otrā reize bija uz Koh Chang, lieliska viesnī ca, ir vē lme tur atbraukt un atpū sties : -) … Tomēr ▾ Otrā reize bija uz Koh Chang, lieliska viesnī ca, ir vē lme tur atbraukt un atpū sties : -)


iemiesojums likycja
Lidojam uz šo viesnīcu 10.februārī.Kādas drēbes jāņem līdzi,kas jāņem līdzi?Kāda valūta jāņem līdzi?viss.Būtu pateicīga par jebkurām ātrām atbildēm un padomiem.
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums oksanka.oksana
Kas bija šajā viesnīcā (nesen), pastāstiet mums par to, kas jums jāzina un jāņem līdzi))))) Liels paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums ZIVAS
Kas dodas uz Koh Chang šajā periodā?
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Chaupho kapela
Novērtējums 8.5
Taizeme, par. Chang
Arhitektūra, Reliģija

Построен в 2003 году. Отель расположен на замечательном пляже, который имеет обиходное название Кокосовый. Он находится на западном побережье острова Чанг и признан самым красивым пляжем на всем острове.

Atrašanās vieta Расположен в 30 км от аэропорта трат, на пляже Klong Prao.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Магазины, размещение с домашними животными запрещено

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports Каякинг, поездки на слонах, путешествие к водопаду, ныряние с маской и трубой, аренда мтоцикла
  • niršana
Telpu apraksts

Некоторые комнаты оснащены только вентилятором и не имеют кондиционера и горячей воды.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
Adrese 17/2 Moo 4, Klong Prao Beach, Koh Chang, Trat, Thailand.
Tīmekļa vietne: Coconut Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.