Chang Park Resort & SPA 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.610
№8 viesnīcas reitingā par. Chang
5.7 Numurs
7.1 apkalpošana
7.1 Tīrība
6.1 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kokosriekstu parkā, jūras krastā, Cae Ba pludmalē. Uzcelta 2003. gadā, pēdējā restaurācija 2010. gadā. Kopējā platība 48 560 m2.Vairāk →
аватар 2377644
Viesnī cā ieradā mies 25.03. 2018, ieč ekojā mies, viss vairā k vai mazā k normā li priekš.3* viesnī cas. Naudu un dokumentus atstā ju seifā , kas atrodas reģ istratū rā . Seifā , ja tā var nosaukt (kaste ar piekaramo atslē gu un atslē gu, kas izskatā s kā viena visā m slē dzenē m) vē rtī gā s lietas tiek nodotas bez inventā ra, bet administrā cijas saskaņ oš anai tā s garantē glabā š anas droš ī bu. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 25.03. 2018, ieč ekojā mies, viss vairā k vai mazā k normā li priekš.3* viesnī cas. Naudu un dokumentus atstā ju seifā , kas atrodas reģ istratū rā . Seifā , ja tā var nosaukt (kaste ar piekaramo atslē gu un atslē gu, kas izskatā s kā viena visā m slē dzenē m) vē rtī gā s lietas tiek nodotas bez inventā ra, bet administrā cijas saskaņ oš anai tā s garantē glabā š anas droš ī bu. . Tas mani satrauca, tā pē c pierakstī ju sev visu, ko nodevu: cik banknoš u un kā da nominā la. Nā kamajā dienā paņ ē mu no seifa noteiktu summu un devos izbraucienā apskatī t apskates objektus, vakarā atlikuš o naudu ieliku atpakaļ seifā tajā brī dī saskaitī ju visu naudu un izrā dī jā s, ka $ 10 pietrū ka, summa nebija liela, es domā ju, ka varbū t tā - es tā nedomā ju, iepē rkoties veikalos. Es vē lreiz pā rbaudī ju visu, kas bija seifā , un atguvos atpū sties. Nā kamajā dienā es atklā ju, ka no seifa pazuduš i 200 USD, un tad manā s acī s sariesā s asaras, jo lī dz atvaļ inā juma beigā m gandrī z visa bija skaidra nauda. Vispirms piezvanī ju sava tū roperatora gidam, jo ​ ​ nerunā ju labi angliski un palū dzu, lai viņ š paskaidro notikuš o viesnī cas administrā cijai. GRIBU ATZĪ MĒ T, KA LĪ DZ Š IM BRĪ DĪ M ES NEESMU APsū dzē jusies UZ UZŅ Ē MUMU AR Š O JAUTĀ JUMU. Gide palū dza administratorei iedot telefonu un pē c sarunas kā ds bija mans pā rsteigums, kad gide teica, ka administratore jau ir apskatī jusi visus kameras ierakstus un pie manas kameras it kā neviens, izņ emot mani, netuvojā s. Jautā jums: kā administrators uzzinā ja, ka mana nauda ir pazudusi, ja lī dz tam brī dim nebiju ar viņ u sazinā jies ar š o jautā jumu ?? ? ? Tad man viss kļ uva skaidrs. Š ausmas ir tas, ka viesnī cas vadī ba ir iesaistī ta zā dzī bā s tieš i no seifa. BET TAS NAV FINĀ LS. Teicu, ka vē rsī š os policijā un uzrakstī š u paziņ ojumu, uz ko administratore informē ja, ka š ajā gadī jumā mani IZRAKSTS no viesnī cas par neatbilstoš u uzvedī bu. No š ī s atbildes es ieguvu vē l pā ris jaunus sirmus matiņ us, un pat gids teica, ka š ajā situā cijā viņ š nevar palī dzē t. BRIESMĪ GI Es NEIESAKU š o viesnī cu.
Finā lā piebildī š u: paņ ē mu visu, kas bija seifā un devos visur (arī pludmalē ) ar dokumentiem un naudu. Pā rē jais bija pilnī bā sabojā ts, un es vienkā rš i gribē ju doties mā jā s. Kā da gan var bū t atpū ta, ja jā guļ ar maku zem rokas.
P. S. Kamē r es lamā jos reģ istratū rā , pagriezā s cita tū riste (zā dzī bas upuris), viņ a arī pazaudē ja 100 USD no seifa un nelielu naudu no istabas. Viņ ai reģ istratū rā teica to paš u, ko man (neko neņ ē ma, bet, ja izsauks policiju, mē s tevi izmetī sim no viesnī cas). Gribu atzī mē t, ka pē c tam, kad nomierinā jos, nonā cu pie secinā juma, ka zā dzī bu gadī jumi š ajā viesnī cā nav nekas neparasts, es teiktu, ka viņ iem tā ir norma viesnī cas administrā cijas lī menī . Ļ oti ceru, ka tū roperatori ņ ems vē rā š o atsauksmi un lauzī s lī gumu ar š o viesnī cu, lai nesabojā tu sava uzņ ē muma reputā ciju.
аватар sk_lora
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s dzī vojā m Chang Park Resort & Spa 24.01. -02.02. 2016 galvenajā.4 stā vu ē kā.2. stā vā . Pā rsteidza tas, ka istabā atrodas ī paš umu saraksts ar katra cenu, ja to sabojā siet. Numurs Diezgan plaš s, ar vienu lielu gultu. Gultas veļ a nobruž ā ta, notraipī ta un saplē sta. … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m Chang Park Resort & Spa 24.01. -02.02. 2016 galvenajā.4 stā vu ē kā.2. stā vā . Pā rsteidza tas, ka istabā atrodas ī paš umu saraksts ar katra cenu, ja to sabojā siet.
Numurs
Diezgan plaš s, ar vienu lielu gultu. Gultas veļ a nobruž ā ta, notraipī ta un saplē sta. Vecas flī zes uz grī das un vannas istabā . Telpas balinā š ana ir svaiga, bet mē beles ir 20-30 gadus vecas: gulta, skapis, 2 naktsskapī š i bez atvilktnē m, viens pufs, neliels kvadrā tveida galdiņ š , TV galdiņ š ar iebū vē tu ledusskapi. Ir mini ledusskapis un "podu vē ders" televizors bez krievu kanā liem. Ir arī fē ns.
Neē rti ir tas, ka nav skapja ar plauktiem, uz kuriem izlikt drē bes, lai gan telpas gaitenī tam ir vairā k nekā pietiekami daudz vietas. Skapī ir tikai 4 pakaramie un viens pseido plaukts (tam ir lieli caurumi) visā garumā . No uz ielas skapī atrastajiem alumī nija gabaliņ iem nā cā s izgatavot 2 pakaramos ziemas drē bē m.
Balkons liels (3.5x2.5 m) ar kondicioniera bloku (piesē jā m virvi peldkostī mu ž ā vē š anai), diviem koka krē sliem un galdu.
Vannas istabā ir vanna (slikti uzturē ta) ar cietu duš u un karstu ū deni. Izlietnē ir tikai auksts ū dens. Karstais ū dens izplū st tikai tad, ja veicat nelielu strū klu.
Pē c tam, kad 2 reizes atstā jā m apkopē jai 20 batus (to darī jā m katru dienu), mū s ieveda istabā ar elektrisko tē jkannu (jaunu) + 2 tases ar apakš tasī tē m un karotē m. Citā s 2. un 3. stā va telpā s redzē jā m, ka tas viss atrodas dzī voš anai gatavā telpā . No logiem paveras skats uz jū ru, bet palmu dē ļ tas nav ī paš i redzams.
4. stā vā nav balkonu un vannas istabā vannas vietā ir caurums grī dā , kur notek ū dens no duš as. Pirmajā stā vā ir vairā ki "superior" numuri: Nr. 102 - istaba, kas ir divreiz lielā ka nekā.2. un 3. stā vā un kurā ir 4 gultas, Nr. 103 un 104 - divistabu numuri ar 4 gultā m un 2 kameru ledusskapi. .
Brokastis
Tam nav lielas izvē les, tač u izsalcis jū s nepametī sit. Viņ iem bija 2-3 veidu musli un piens. Nez kā pē c ceptas olas vienmē r ir aukstas, neatkarī gi no tā , vai nā c brokastī s 7-00 vai 9-00. Garnē jums - 2 veidu rī si un kartupeļ i, lai gan daž reiz neapstrā dā ti. Papildus desiņ ā m un š ķ iņ ķ im (tas peldē ja ū denī ), gaļ a ar dā rzeņ iem katru reizi cita veida (daž reiz piparots), 1-2 ē dieni sautē tu dā rzeņ u, daž reiz ar sē nē m vai gaļ u. 2 veidu ievā rī jums, eļ ļ a. Bija arī zupa ar gaļ u, 3 veidu dzē rieni, tē ja, kafija, tomā ti, gurķ i, kā posti utt. No augļ iem - arbū zs un ananā si. Brokastis notiek telpā s ar kondicionieri, bet tur kož odi.
Teritorija
Liels, ar dī ķ i (ir lielas sarkanas zivis) un skaistu tiltiņ u gar to, skaistā m palmā m un vairā kiem pamestiem (remontē tiem) bungalo. Ir 3 zosis, pā vs. Periodiski 3-5 klaiņ ojoš i suņ i pieskrien un iekā rtojas zem sauļ oš anā s krē sliem.
Baseins ir liels, bet daļ ē ji bojā ts un bez ū dens cirkulā cijas. Turklā t tieš i caur to seklā ū denī daž i atpū tnieki dodas uz pludmali tieš i kurpē s. Š ajā baseinā labā k nepeldē ties. Blakus baseinam atrodas viesnī cas restorā ns, kas ir atvē rts lī dz pulksten 17:00. No 17:00 lī dz 23:00 viņ š strā dā uz ielas iepretim viesnī cas ieejai.
Pludmale
Tas ir liels un tajā ir daudz vietas. Bet ļ oti slikti, ka ir tikai 40 sauļ oš anā s krē sli. (ieskaitot tos, kas atrodas pie baseina) + 10 lietussargi. Tas ir ļ oti mazs, un sauļ oš anā s krē sli bija jā aizņ emas pirms brokastī m. Lietussargiem bija jā iet cauri restorā na teritorijai uz aizmugurē jo istabu. Daž reiz lietussargs atnesa pludmales zē nu. Viņ š arī spē lē jā s ar atpū tniekiem lidojoš ā š ķ ī vī . Pludmale ir smilš u un gliemež vā ku sajaukums. Ū denī ir koraļ ļ u gabali
Ū dens jū rā bija 27...31 grā ds. (sekla ū dens dē ļ ). Plū dmaiņ as bija pē c "slī doš ā " grafika, kā rezultā tā varē ja peldē ties no rī ta un vakarā . Sā kumā ū dens bija duļ ķ ains (redzamī ba bija aptuveni 1 m) janvā ra vidus lietus dē ļ . 30.01 bija arī tropiskā lietusgā ze, bet 31.01 un 1.02 ū dens bija gandrī z dzidrs. Jū ras dibens vispirms nolaiž as, pē c tam (70-90 metrus no krasta) paceļ as un tikai tad dziļ i. Tā pē c bē guma laikā ir ļ oti viegli saskrā pē t sevi uz akmeņ iem - jums ir jā peld akvaš os un aizsargbrillē s vai maskā , lai peldē tu ap akmeņ iem un daudzā m augstā m aļ ģ ē m ar ziedlapu spā rniem. Dienvidos, gar krastu, jū ra ir seklā ka nekā ziemeļ os.
Ir daudz atsauksmju par to, kā da ir brī niš ķ ī ga pludmale blakus esoš ajai Cliff Beach viesnī cai. Bet tā s smilš ainā daļ a platī bas ziņ ā ir aptuveni 5 reizes mazā ka nekā viesnī cai Chang Park un ū denī ir lieli akmeņ i, kā arī liels baļ ķ is ir appludinā ts tieš i pludmales centrā starp akmeņ iem (var sist kā jas). Nu tā du atkritumu uzkrā jumu kā lī cī aiz masā ž as viesnī cas Cliff Beach mē s sen neesam redzē juš i. Starp viesnī cu pludmalē m atrodas dzī vs koraļ ļ i ar zivī m un jū ras anemonē m. Jū rā pie viesnī cas Chang Park peld ne tikai kokosrieksti, lapas un kociņ i, bet arī no izklaides laivā m izmesti atkritumi.
Tā lā k uz dienvidiem no viesnī cas Chang Park virzienā uz viesnī cu Gaja Puri smilš u pludmale strauji saš aurinā s (smiltis tur ir slapjas augoš u koku dē ļ ) un pazū d pavisam, pā rvē rš oties akmens uzbē rumā , no kura nevar nopirkt. Vienā no viesnī cā m pat ir speciā las kā pnes peldē š anai – tač u tā s ir slidenas. Un tā lī dz paš ai Kai-Bay "ostai". ? ? "osta" uz dienvidiem lī dz viesnī cai Sea Viev bē guma laikā aptuveni 40 m plata smilš aina pludmale, paisuma laikā ū dens sasniedz zā liena zā lienu, kur atrodas sauļ oš anā s krē sli un soliņ i.
"Ciems" Kai Bey
To veido galvenā iela gar jū ru un vairā kas nelielas ielas. Visa dzī ve ir pa galveno ielu, tas ir arī galvenais transporta ceļ š . Blakus Chang Park atrodas ziemeļ u 7/11 veikals un divi siltummaiņ i (kopā ir 4). Kurss bija 35.42 bati / dolā ri. (ja maina 50/100 dolā rus), tas svā rstā s un Bangkokā jau bija 35.07. Ja dodaties uz dienvidiem, tad pē c 7-8 minū tē m. no viesnī cas ir Tesco veikals, cenas tur zemā kas kā.11. 07. un preč u ir vairā k. Pretī Tesco ir VIP autobusu rezervā cijas punkts uz Bangkoku vai lidostu, un to grafiks ir uzlikts. Netā lu atrodas arī restorā ns ar paš gatavoš anu: uz grila var pagatavot zupu, garneles, cept gaļ u, zivis vai garneles. Piedevas jau ir gatavas. Tas viss maksā.200 bati/pers. , ir krieviski runā još s asistents. Ja š ķ ē rsos tiltu pā r upi tā lā k uz dienvidiem, tad no jū ras puses bū s gatavā s pā rtikas tirdziņ š - var ņ emt zivis, vistu, garneles utt. Apmē ram 200 m no Tesco atrodas otrs, dienvidu, 7/11 veikals.
"Ciematā " atrodas itā ļ u, meksikā ņ u un citu virtuvju restorā ni. Ir vairā ki punkti, kur viņ i pā rdod dā rzeņ us un augļ us - tuvā k Tesco veikalam.
Ja no Chang Park Hotel ejat gar jū ru uz dienvidiem, tad lī dz viesnī cai Sea Viev var aiziet 40 minū tē s, ja pa ceļ u - 25 minū tē s. Netā lu no viesnī cas ir divas ziloņ u fermas: viena dienvidos pirms uzkā pš anas uz View Point (Mē s devā mies uz View Point - nekas ī paš s, skati ir kā skati), otrā ir 15 minū tes. ejiet uz Klong Prao pludmali. 1 stunda slē poš anas - 700 bati / persona. Tajā paš ā vietā , pie ceļ a uz Klong Prao (no jū ras), ir ceļ ojumu aģ entū ra ar krieviski runā još o Nataš u.
Brauciens uz Kambodž u
Kambodž ā , Siem Reap pilsē tā , jā dodas cauri pierobež as pilsē tai Poi Pet, un tā atrodas aptuveni vienā dā attā lumā no Bangkokas, Pataijas un Koh Chang. Tā pē c ceļ ojumu aģ entū ras piedā vā ekskursijas no viņ iem par tā du paš u cenu.
Kai lī č a pludmalē Koh Chang daž ā dā s ceļ ojumu aģ entū rā s tū re 3 dienas / 2 n (nav jē gas doties 2 dienu / 1n tū rē - neko neredzē sit) ar izmitinā š anu 4 * viesnī cā par 9.2 tū kstoš iem batu / persona, + pakalpojumi krieviski runā još a gida pavadī bā - 1000 bati / cilv dienā . Turklā t jums ir jā maksā par atkā rtotas ieceļ oš anas atļ auju Taizemes vī za 1200 bati / persona. Viesnī cas ceļ vedis Maxim Coral travel piedā vā ja tā du paš u braucienu par 12.7 tū kstoš iem batu + atkā rtotas ieceļ oš anas atļ aujas vī za.
Problē ma ir tā da, ka lī dz Siem Reap ir jā brauc apmē ram 9 stundas un visas pā rē jā s tū risma aģ entū ras izbrauc pē c brokastī m viesnī cā.7-30, un Coral travel 5-15, t. i. ar pirmo prā mi plkst. 6:00 no Koh Chang un tā pē c nokļ ū st viesnī cā Siem Reap ap plkst. 15:00. Tie. Coral travel ir vakara programma tū res 1. dienā . Turklā t Coral travel atš ķ irī bā no slavē tā s kompā nijas Satang nodroš ina pilnu pansiju ceļ ojuma laikā (6 ē dienreizes dienā ) un VIP robež as š ķ ē rsoš anu.
Mē s devā mies ar Coral travel. Mani pā rsteidza lielais (vairā k nekā.8) kontrolpunktu skaits pie ieejas uz Kambodž as-Taizemes robež u. Uz robež as Poi Pet mū s sagaidī ja vī rietis, kurš veda mū s iegū t atkā rtotas ieceļ oš anas atļ auju (maksā jā m 1200 batus/pers. , nofotografē jā mies ar jums 2), pā rveda mū s cauri Kambodž as robež ai (Kambodž as vī za - 30 USD / persona, ko viņ š pats samaksā ja). Rezultā tā robež u š ķ ē rsojā m 15 minū tē s. lī dz 12-00. Viņ š mū s atveda lī dz autobusam, kur bija ļ oti laba gide Nelly, kura labi runā ja krieviski un daudz stā stī ja par Kambodž u.
Mē s bijā m Princess Anhor viesnī cā pulksten 14-45. Mums iedeva 418. istabu ar logiem uz dienvidiem un uz ļ oti noslogotu ielu 6 - istabā bija nereā li skaļ š . Izrā dī jā s, ka š ajā viesnī cā gandrī z visi numuri ir vē rsti uz 6. ielu. Tikai cipari X02, X04, X06, X08, X10, X12, X14 un X16 iet uz pretē jo pusi. Bet 412. istabā ik pa brī dim atskanē ja domkrata troksnis, un beigā s palikā m stū ra istabā.302. Pirmo nakti tur bija kluss, otrajā dā rdē ja blakus istabas kondicionieris. Palags bija par 60 cm ī sā ks nekā matracis. Turklā t viesnī ca Princess Anhor izrā dī jā s veģ etā ra un restorā nā un reģ istratū rā bija odi. Svecī tis istabā tika izslē gts, tikai noskrū vē jot spuldzī ti. Karstā ū dens nebija, noteka izlietnē bija aizsē rē jusi. Izvairieties palikt š ajā viesnī cā .
Tā lā k programmas pirmajā dienā : Karaļ a laukums, Genocī da muzejs, Nacionā lais kultū ras parks, Apsaras izrā de ar vakariņ ā m. 18-30 ieradā mies vakariņ ā s, un izrā dī jā s, ka tuvā k par 12. rindu no skatuves nav neviena galdiņ a (gids iepriekš vietu nerezervē ja) un Apsara izrā di redzē jā m no tā lienes. Izrā de no 19-00 un ilga 45 minū tes. Tad š oferis mū s aizveda uz Pab ielu, kur klejojā m starp tū ristu pū ļ iem un pirkā m vietē jā s preces.
Kambodž as ī patnī ba ir tā , ka tajā brī vi apgrozā s ASV dolā ri kā galvenā valū ta un lē ta, uz vietas raž ota kafija un alkohols. Tā pē c ņ emiet lī dzi daudz mazu dolā ru banknotes. Cenas: 0.5 kg kafijas - 2 USD; niedru cukurs skaistā iepakojumā.3 maisiņ os (0.2 kg) - 2.9 USD; vietē jais rums (0.7l, 35°) – 2.5$; vietē jais viskijs "Gold label 41" (0.7l, 41°) - 4 dolā ri
Kambodž ā nav nodokļ u zonas, un tā ir piesā tinā ta ar lē tiem "franč u" un "angļ u" stiprajiem alkoholiskajiem dzē rieniem. Neuzdroš inies pirkt.
Otrajā dienā.5-30 izgā jā m no viesnī cas un 6:00 sagaidī jā m saullē ktu virs Angkor Wat (ieeja 20 USD no personas, viņ i izsniedz karti ar fotogrā fiju, gids samaksā ja). Saule pacē lā s mā koņ os. Mū su gids bija Lin Keo – ļ oti labs gids, kurš labi zina krievu valodu.
Angkor Wat 3. lī menī ieeja ir tikai no 7-45, tā tad esam apmē ram 20 min. stā vē ja rindā un š ajā laikā ē da ē dienu no viesnī cā saņ emtajā m pusdienu kastī tē m.
9-00 mē s jau bijā m pretī Bayon Temple ieejai. Mē s apskatī jā m ziloņ u terases un spitā lī go karali. 10-30 mē s bijā m pie Ta keo tempļ a (ar ļ oti stā viem pakā pieniem), un mē s netikā m tā lā k par tā.3 lī meņ iem. Pē c pulksten 9:00 Siem Reap ir ļ oti karsts, tā pē c ņ emiet lī dzi daudz ū dens un esiet gatavi tam, ka sviedri var kļ ū t slapji caur jū su drē bē m.
11-00 bijā m Ta Prohm templī (tur viņ i filmē ja filmu "Lara Croft..." ar A. Dž oliju). Viņ š uzvar ar to, ka viņ ā ir labā k saglabā juš ies bareljefi un viņ š atrodas augstu koku ē nā .
12-20 mū s atveda pusdienā s (zviedru galds, vairā kas virtuves iespē jas). Kambodž ā tiek pieņ emta siesta, kas mums bija lī dz 15-30, kad devā mies skatī ties peldoš o ciematu un saulrietu uz Tonle Sap ezera.
Pa ceļ am Lins pē c savas iniciatī vas apstā jā s lotosa plantā cijā un netā lu no rī su lauka. Bija interesanti – paldies viņ am par to. Uz peldoš o ciematu un 2 stā vu peldoš o restorā nu mē s trī s ar diezgan lielu laivu kuģ ojā m apmē ram 30 minū tes. pē c saulrieta mū s aizveda uz viesnī cu, kur bija vakariņ as ar viesmī ļ iem pē c gida iepriekš pasū tī tā s ē dienkartes (5 ē dieni).
Atzī mē ju, ka serviss Kambodž ā bija augstā lī menī – visi mū su lū gumi tika uzreiz izpildī ti. Ja ir kā di jautā jumi, rakstiet uz sk_lora@ukr. net un es atbildē š u.
Treš ajā dienā izbraucā m no viesnī cas 9-30. Man bija jā paspē j uz pē dē jo prā mi uz Koh Chang. Ja braucat no Bangkokas vai Patajas, tad tā du problē mu nav un treš ajā dienā bū s ekskursiju programma, piemē ram, dienas tirgus apmeklē jums utt.
Š oreiz robež a tika š ķ ē rsota daudz ilgā k - sā kumā viņ i stā vē ja uz Kambodž as apmē ram 20 minū tes, pē c tam uz Taizemes 50 minū tes. Dež urants bija tas pats. Viņ š pā rbaudī ja, vai esam pareizi aizpildī juš i Taizemes iebraukš anas kartes, tač u nepaā trinā juš i robež as š ķ ē rsoš anu. Mē s tajā dienā pusdienojā m par saviem lī dzekļ iem. No robež as lī dz prā mim ir 216 km un tos nobraucā m 3 stundā s 10 minū tē s. lī dz 16-45. Mums paveicā s, pē c pusstundas mū su Toyota kā pē dē jā uz prā mja un 18-30 bijā m pie viesnī cas.
Viesnī cas priekš rocī bas: plaš a smilš u pludmale, draudzī gs personā ls, laba plata mī ksta gulta.
Trū kumi: nav skapja ar plauktiem, vakarā ļ oti tumš s istabā , brokastī s odi, ļ oti maz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, sekla jū ra.
Бассейн Уборка пляжа Набережная Кай бей Автобус и кафе самообслуживания Кафе самообслуживания Кафе самообслуживания ещё Море у пляжа отеля Санузел
аватар sunatalu
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cas mā jaslapā esoš ā s fotogrā fijas neatbilst patiesī bai! tū risma operators "Biblio-Globus" piedā vā bungalo, š ī ir nojume 20 kv. m. Smarž o kanalizā cija un izmirkusi veļ a, grī da staigā zem kā jā m, duš a izklā ta ar eļ ļ as lupatiņ u, rozete viena un tad knapi salabota. … Tomēr ▾ Viesnī cas mā jaslapā esoš ā s fotogrā fijas neatbilst patiesī bai! tū risma operators "Biblio-Globus" piedā vā bungalo, š ī ir nojume 20 kv. m. Smarž o kanalizā cija un izmirkusi veļ a, grī da staigā zem kā jā m, duš a izklā ta ar eļ ļ as lupatiņ u, rozete viena un tad knapi salabota. Ā rē ji viņ i cenš as viņ u atbalstī t. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka vietnē NAV Bungalo fotoattē lu! Viesnī cā nav seifa ne numurā , ne reģ istratū rā .
вид на потолок малюсенький телевизор с открытой проводкой пол, гуляющий под ногами матрас из ДСП душ, тонкая струя воды
аватар tutitam
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Veca viesnī ca, ekonomiskā iespē ja. Bet puiš i un viņ a cena ir ļ oti patī kama, un, ja esi adekvā ts tū rists un saproti, cik daudz naudas tiek samaksā ts, tad š ika pludmale ir pirmajā rindā . Istabas ir parastas. Var dzī vot, vecs, bet tī rs. … Tomēr ▾ Veca viesnī ca, ekonomiskā iespē ja. Bet puiš i un viņ a cena ir ļ oti patī kama, un, ja esi adekvā ts tū rists un saproti, cik daudz naudas tiek samaksā ts, tad š ika pludmale ir pirmajā rindā . Istabas ir parastas. Var dzī vot, vecs, bet tī rs. Bungalo, ņ emiet vē rā . Kā padomju nometnes vietā . Kartona sienas un gultas : )
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Martā atpū tā s. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Numuri ir vienkā rš i, bet tī ri. Numurā ir televizors, ledusskapis, tē jkanna, duš as telpa. Ļ oti skaista un sakopta viesnī cas teritorija. Parka teritorijā peldbaseins, bā rs, restorā ns pludmalē , masā ž a. … Tomēr ▾ Martā atpū tā s. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Numuri ir vienkā rš i, bet tī ri. Numurā ir televizors, ledusskapis, tē jkanna, duš as telpa. Ļ oti skaista un sakopta viesnī cas teritorija. Parka teritorijā peldbaseins, bā rs, restorā ns pludmalē , masā ž a. Restorā nā gatavo ļ oti garš ī gi, ar prieku devos brokastī s! Labā kā vieta ģ imenes brī vdienā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nadindar
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir skaista, par 3 zvaigznē m tā tad kopumā ! Dzī vojā m galvenajā ē kā.2 stā vā , bez blakš u!! ! ! neklausies muļ ķ ī bā s! Teritorija laba, pā vs, dī ķ is ar zivī m, masā ž as salons, jū ra kā svaigs piens, no rī ta lī dz 15h. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir skaista, par 3 zvaigznē m tā tad kopumā ! Dzī vojā m galvenajā ē kā.2 stā vā , bez blakš u!! ! ! neklausies muļ ķ ī bā s! Teritorija laba, pā vs, dī ķ is ar zivī m, masā ž as salons, jū ra kā svaigs piens, no rī ta lī dz 15h. paisums, bez akmeņ iem, bet lī dz plkst. 16. bē gums, tad 100 metri pa labi un labi, bez akmeņ iem! Tropu paradī zes sala! ! ! Uz ū denskritumiem braukt ar riteni, uz ziloņ iem, skatoties viss ir lē ts, ekskursijas pa ielu 2x lē tā k nopirkt, visi veikali, valū tas maiņ as punkts, blakus pa labi no viesnī cas dzī vo ziloņ i, dodieties uz otro 7 vienpadsmit. Ē diens ir pats garš ī gā kais HIPPO kafejnī cā! ! ! Joy bā rā pa kreisi no viesnī cas skan dzī vā mū zika, var lieliski pavadī t laiku labā kompā nijā , aiziet uz bā ru Sawai, uz diskotē ku, ja vajag privā tumu, tad viesnī cas pludmalē ir kafejnī ca , ekskursija uz 5 salā m un zivis un tirkī za ū dens uz vienas salas , lai mirdzē tu. Kas attiecas uz viesnī cas numuriņ iem: ikdienas uzkopš ana, lieliski, visi draudzī gi, kosmē tiskais remonts ir veikts visā viesnī cā , mē beles ir mazliet vecas, bet normā las, skats ir visur uz jū ru, bungalo, kā krievu mā jā s ezeri, par vienkā rš u, 4. stā vā . nav balkonu, t. sk. . izvē lies pats, kur jū ties ē rtā k, bet viesnī ca ir diezgan laba, vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli, garš ī gi Pino Colado, Mai Tai kokteiļ i, un kakliņ i ir vienkā rš i apbrī nojami. Kopumā noteikti iesaku viesnī cu! Un negaidiet tā lā k par dabisko, tas nav 5k! ! ! Izbaudiet pirmo lī niju un lielisko atraš anā s vietu un KO CHANG!! ! !
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2010. gada februā rī -martā un 2011. gada februā rī...Uz salas mē s atkal paliktu tikai š ajā viesnī cā . Milzī ga parka zona. . . klusa. . . mierī ga. . . netā lu iela ar kafejnī cā m, lielveikals, valū tas maiņ as punkts. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2010. gada februā rī -martā un 2011. gada februā rī...Uz salas mē s atkal paliktu tikai š ajā viesnī cā . Milzī ga parka zona. . . klusa. . . mierī ga. . . netā lu iela ar kafejnī cā m, lielveikals, valū tas maiņ as punkts. . . Viesnī cas restorā na virtuve brī niš ķ ī ga....daudzveidī ga un garš ī ga. . . dzī vojā m galvenajā ē kā.4 stā vos. . . otrajā un treš ajā stā vā...ceturtajā stā vā istabā nav balkona...pirmajā arī...bet pirmajā stā vā ir izgatavoti logi kā franč u valoda lī dz grī dai...un piekļ uve tieš i parkam...protams š ī nav 5 * viesnī ca...bet ģ imenes atpū tai ar bē rniem labā k nedomā t...mē s atbraucā m dē ļ no jū ras un saules...jū s varat peldē t ar masku...bet interesantā k ir peldē t ar masku uz Koh-way ū dra.... tas ir Chang salas ū deņ os...ir ekskursija pa salā m ar laivu... .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар melmex
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca un tā s atraš anā s vieta ir diezgan laba. Ē diens ir pietiekams, bet daudzveidī bā neatš ķ iras, tā pē c viesnī cā s neviens stipri neē d. Blakus ir daudz ē stuvju, kur ē diens ir ļ oti labs un nav ī paš i dā rgs. … Tomēr ▾ Viesnī ca un tā s atraš anā s vieta ir diezgan laba. Ē diens ir pietiekams, bet daudzveidī bā neatš ķ iras, tā pē c viesnī cā s neviens stipri neē d. Blakus ir daudz ē stuvju, kur ē diens ir ļ oti labs un nav ī paš i dā rgs. Iesaku "Karmu", ne pā rā k reprezentabls skats, bet viņ i gatavo, laizī siet pirkstus un porcijas kauš anai. Ē dienu pirkā m arī pie ielu tirgotā jiem, no viesnī cas pa labi, veikalā Semerochka, garš ī gi, droš i un ļ oti lē ti, ī paš i labi, ja vajag ē st savā istabā . , jo tekila ir divreiz lē tā ka). Pretī viesnī cai ī rē ju motociklus, 200 bati dienā , problē mu nebija, visu salu apceļ oju tā lu, iesaku, tikai ceļ š cauri pā rejā m ir bī stams, ī paš i uz Bang Bao. Apmeklē ju visas vietas, kur piedā vā ekskursijas, visu ņ ē mu pats, 1.5-3x lē tā k, ī paš i ū denskritumus. Turpat pretī viesnī cai ir darbnī ca "Classic Suit", saimnieks indietis, tur visa š ū š anas mafija no turienes. Pasū tī ju uzvalku un krekliņ u pā ri, lē ti, bet vienu varu pateikt, kreklus labi š uj, bikses nav sliktas, jakas neprot š ū t, izrā dā s, ka š ausmī gi, labā k iedod sā kumā diezgan daudz naudas, tad atpakaļ , ja kas, tad neatgriezī si. Salā iepirkš anā s nav, Bang Bao kaut ko vē l var redzē t, uz Health veikalu devā mies ar riteni, no viesnī cas paņ em bez maksas, pē c pasū tī juma, brauciens ilgst kā das desmit minū tes. Iesaku ņ emt lī dzi tikai ā das izstrā dā jumus un suvenī rus, vispieejamā kā s cenas. Bet kosmē tika, cenas brī ž iem uzpū stas, pā rdod mū sē jos, neiesaku ņ emt. Aptiekā un veikalā pie Klong Plu ū denskrituma ir lē tā k, un neklausieties, ko tur nevar paņ emt, krā pniecī bu. Viss kā rtī bā , uz sevis pā rbaudī ts izlaiduma gads, smarž a utt. Kokosriekstu eļ ļ a aptiekā ir trī s reizes lē tā ka. Pludmale pie viesnī cas nav ī paš i laba, jā brauc pa labi, bet tā ir ļ oti tuvu, ir lieliskas smiltis. Pludmale ir tī ra, bet ar Ē ģ ipti to nevar salī dzinā t, ū dens ir daudz dubļ ainā ks, es izbraukā ju visu salu un esmu pā rliecinā ts, ka pludmale pie viesnī cas ir viena no labā kajā m. Š ajā periodā plū dmaiņ as ir nelielas, ir pietiekami daudz smilš u, viss ir tī rs. Biju divas reizes ar ekskursiju uz piecā m salā m, ir ko redzē t, pats aizvedu uz Bang Bao. Otrajā reizē viņ i tika nogā dā ti tieš i no viesnī cas no pludmales ar motorlaivu. Iesaku pā ris dienas padzī vot uz Koh Wai, skaistā kajā m lagū nā m un pludmalē m, un bungalo tur nav slikti, lai gan Ko MAK slavē , man ne pā rā k maza sala ar milzī gu smilš u pludmali, nekā das romantikas, nav ko skatī ties. Bangkokā š ausmas, troksnis, dun, netī rs, pati pilsē ta man nepatika, var redzē t tikai karalisko pili un Budas templi, neiesaku tur dzī vot, nav kur ē st, ī si sakot , tur nav ko darī t. Tikai salas. Nu, ja jū s dodaties izklaidē ties, nevis dodaties uz pludmali, tad š ī , protams, ir Pataja.
аватар Alice-fox
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Š ajā viesnī cā nonā cis nolaidī gu tū risma aģ entū ru darbinieku ž ē lastī ba. Mainī ti 3 cipari. Domā ju, ka pat nepieķ eroties viesnī cai, diez vai kā dam patiks nestrā dā još i kondicionieri, vannasistabā ū dens no griestiem. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā nonā cis nolaidī gu tū risma aģ entū ru darbinieku ž ē lastī ba. Mainī ti 3 cipari. Domā ju, ka pat nepieķ eroties viesnī cai, diez vai kā dam patiks nestrā dā još i kondicionieri, vannasistabā ū dens no griestiem. pludmale un baseins ar sauļ oš anā s krē slu trū kumu. teritorija ir tik tā , salī dzinot ar to paš u trī s rubļ u banknoti. brokastis ir normā las, ja nejaukt ar vakariņ ā m. var atrast nedaudz dā rgā k, bet labā k. viesnī cai ir nepiecieš ams pilnī gs remonts
аватар mitskih
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā pē c Patajas apmeklē juma. Viesnī ca nav tuvu 4, bet trī svietī ga, vietne nenorā da pareizi. Daudzas fotogrā fijas neatbilst realitā tei. Ē damistaba (restorā ni to nevar nosaukt) ir pā rā k veca, to remontē t nesā pē s, vismaz kosmē tiski. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā pē c Patajas apmeklē juma. Viesnī ca nav tuvu 4, bet trī svietī ga, vietne nenorā da pareizi. Daudzas fotogrā fijas neatbilst realitā tei. Ē damistaba (restorā ni to nevar nosaukt) ir pā rā k veca, to remontē t nesā pē s, vismaz kosmē tiski. Ē diens vienmuļ š , izvē le ļ oti maza. Dzī voju 206. istabiņ ā , galvenajā ē kā , istabiņ a kā nekā . izņ emot vannu, kurā ir saplaisā jusi dibens. Baseins labs. Jū ra ir izturama no rī ta. un tiklī dz sā kas paisums, akmeņ i izstā jas uz ā ru, ir grū ti peldē t. Jū s varat doties pa labi uz citas viesnī cas teritoriju. Sauļ oš anā s krē sli ir jā aizņ emas agri, nepietiek, tā pat arī dvieļ i. Seifs reģ istratū rā diez vai ir seifs. Viņ i tev iedod aploksni un ieliek tajā tavu naudu. biļ etes utt. . Samaksā.100 batus, aiztaisi aploksni ar skavotā ju, uzraksti numuru, raksti, ka noliec visu seifu. 100 bati pē c izrakstī š anā s netiek doti. Vispā r Koh Chang, ļ oti relaksē još ai atpū tai, ekskursiju ir maz, bet kas ir, teiksim, ir nedaudz dā rga Kambodž a, salas, trekings pa dž ungļ iem (ļ oti lielam fanam 10 km kā jā m) utt. . . Bet pats galvenais, to visu organizē nevis tavi tū roperatori, bet galvenokā rt ielu starpnieki, tu dod naudu operatoriem, viņ i pasū ta uz ielas. saņ ē muš i naturā lus procentus (nu katrā ziņ ā rodas iespaids, jo ne vienā no ekskursijā m, nu, izņ emot salas apskates tū ri, mū su gidi tur nebija. ) Jā , tiesa, ka bijā m nogā dā ts policijā apskates ekskursijā . visa grupa. jo mikroautobuss izrā dī jā s kaut kā palicis un gaidī jā m 1.5h siltumā , lai atbrī votos. Š eit ir sī kumi. Vispā r Taizeme ir ceļ ojuma vē rta.


iemiesojums Dmytr
Un kādi ir nomas nosacījumi? Paldies
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Dmytr
Bangkokā no Kijevas ierodamies 19. janvārī, atkal 3. februārī. pulksten 5.30. Sanāk, ka pārsniedzam atļautās 15 dienas, bet 2. februāris (pēdējā 15. diena) ir svētdiena, lasīju, ja vīzas derīguma pēdējā diena iekrīt svētdienā vai oficiālā brīvdienā, tad tā automātiski tiek pārskaitīta uz nākamais. Vai šī informācija ir pareiza? Vai būs problēmas ar iekļūšanu? Paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums zmeyz
Uz Taizemi braucam pirmo reizi. Pastāstiet, kādas nianses jums jāzina, kas jāuzglabā (ods, termīts utt.) Vai arī jums ir jāiemācās taju valoda? Pateicos jau iepriekš!
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Chaupho kapela
Novērtējums 8.5
Taizeme, par. Chang
Arhitektūra, Reliģija

Отель расположен в кокосовом парке, на берегу моря, на пляже Кае Ба. Построен в 2003 году, дата последней реставрации 2010 год. Общая площадь 48 560 м2.

Atrašanās vieta 350 км от аэропорта г. Бангкок, 54 км от аэропорта г. Трат, 350 км от Паттайи, на западном побережье острова Чанг, на пляже Кай Бае (Kai Bae).
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 ресторана, 2 бара, 1 конференц-зал (до 60 персон), 2 открытых бассейна, Wi-Fi в лобби

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports снорклинг, прогулки на слонах, горный велосипед.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • volejbols
  • velosipēdu noma
  • niršana
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

118 номеров и бунгало

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese 40/6 Moo4 Kaibae Beach Koh Chang Trat 23000 Thailand
Tālruņi: (66) 3955 7100-11
Tīmekļa vietne: Chang Park Resort & SPA
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).