Jautājums o Bangkoka

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
86 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Lūdzu, atbildiet, kurš tuvākajā laikā lidos no Bangkokas uz Kijevu. Lidostā jāpaņem maza kastīte. LŪDZU!
Lūdzu, atbildiet, kurš tuvākajā laikā lidos no Bangkokas uz Kijevu. Lidostā jāpaņem maza kastīte. LŪDZU!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2015-12-018 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар Vic-Grin
No balta pulvera? ;))
аватар Lagutik
Bez! Pilnīgi tukšs! No austiņām! Pazuda autobusā ceļā no Koh Chank.
аватар Vic-Grin
Zelta futrālis, kas inkrustēts ar dārgakmeņiem?
аватар Lagutik
Vai jūs plānojat lidot vai vienkārši runāt?
аватар Vic-Grin
Protams, mēs lidosim. Bet es gribētu zināt detaļas. Lieta šķiet ļoti dārga. Galu galā, es domāju, ka jūs neapgrūtiniet cilvēkus ar bažām, ka nest mums līdzi nejēdzības, kas maksā santīmu. Un tomēr jūs neteicāt par atlīdzību par jums sniegto pakalpojumu.
аватар orbittours.ru
Saistībā ar situāciju ar lidmašīnu daži cilvēki piekrīt kaut ko atvest. Vai tiešām mājās nav iespējams nopirkt maciņu austiņām. Vai jums nešķiet, ka uzņēmuma darbinieki tik ļoti uztraucas par jūsu lietas drošību?
аватар Lagutik
Paskaidroju, maciņš no austiņām, kas pirktas ārzemēs. Mājās es šo vēl neesmu atradusi... izņemot ar jaunām austiņām.
Tas ir pilnīgi tīrs, bez slepenām kabatām, nekā. Auduma gabals ar rāvējslēdzēju un austiņu zīmola uzrakstu. Sver 50-100 gramus, iespējams. Cerams, ka nepārslogos...
Izbraucot prasīja pārvadātāju kompānijai šo lietu nolikt malā, cerot uz labiem cilvēkiem... Kāds labi atbildēs, neatbildēs, nu lai tā būtu. Spēcīgu traucējumu nebūs, atradīsim jaunu.
Ja rakstāt, lai teiktu, ka to nedarīsit, labāk ir nerakstīt vispār, aprakstot iemeslus.
Un uz "uzlādēju ar blēņām" rēķina tieši tāpēc, ka mazs un viegls vāks, tāpēc jautāju. Varu iedomāties, cik daudz jautājumu un sarunu tev būtu, ja tā būtu kaut kāda smaga un apjomīga lieta.
Kā balvu varu piedāvāt šokolādes kastīti.
аватар Vic-Grin
Vai jūs vispār iedomājaties tā cilvēka rīcību, kurš piekrīt atnest jūsu auduma gabalu ar rāvējslēdzēju? Viņam vajag atteikties no atvaļinājuma, viņam kaut kur jāskrien, jātērē nauda telefonam, lai piezvanītu tam pārvadātājam, nolīgt taksi, lai kaut kur aizbrauktu un paņemtu šo lupatu, kuras cena ir santīma un tās zaudēšana tevi ļoti apbēdināja. Un rakstu tāpēc, ka nācās pilnīgi bez maksas palīdzēt svešiem cilvēkiem pasūtījuma transportēšanā no ārzemēm. Bet tā bija ārstēšana!!! (spēcīga antibiotika, kas ražota tikai Irānā) neārstējami slimam bērnam.
аватар Lagutik
Jā. Cilvēki, kuri dodas no Koh Chang uz lidmašīnu, iet garām letes tuvumā, apstājas uz minūti. Jau iepriekš brīdinu, ka šī lieta šodien tiks izņemta. Viņš pavada vēl 10 sekundes, lai to ieliktu mugursomā/čemodānā un dodas uz lidmašīnu.
Es nelūdzu nekur zvanīt, ne īpaši izbraukt.
Bet tas, kurš ceļo no Koh Chang vai Pattaya, pavada ne vairāk kā pāris minūtes.
Ja es neesmu attaisnojis jūsu cerības attiecībā uz atlīdzību, tad lieciet mani mierā un turpiniet pieņemt pasūtījumus jebko piegādei. Sākotnēji tas nebija pasūtījums, bet gan lūgums cilvēkiem, kuri pa ceļam to var izdarīt.
Ja vajadzēja padomu, rakstīju žurnālam "Labs padoms", ja vajadzēja piegādi, sazinājos ar firmu, kas to dara. Bet es rakstīju tūristu forumā, nolemjot pieņemt, ka tieši tūristi varētu man palīdzēt.
Vic Grin vairs neraksti, netērē ne savu, ne manu laiku.
аватар Lagutik
Un ziniet, tādā pašā veidā es kaut kā atvedu uz Kijevu bērnu rotaļlietu (nav dārga un bez dimantiem), kuru mazulis aizmirsa citas valsts lidostas kafejnīcā. Pilnīgi bezmaksas. Mani vecāki Kijevā to vienkārši atņēma no manis un pateica paldies. VISI!!! Tāpēc es iesniedzu tādu pašu pieprasījumu. Un lūk, pūķis meklē labumus!
аватар Vic-Grin
Tādā pašā veidā bumba varētu būt nolaidusies lidmašīnā, kas lidoja no Šarm eš Šeihas. Tāpat viņiem, iespējams, tika lūgts nodot rotaļlietu vai kastīti. Un es pati nopirku aptiekā zāles bērnam un zināju, ko lietoju. Man pat bija čeks. Un es rakstu šeit, lai pasargātu cilvēkus no pārsteidzīgām darbībām. Ardievas.
аватар Lagutik
Tikko lūdza nenest rotaļlietu, bet gan tukšu somiņu. Ir ļoti grūti iespiest bumbu šuvē starp rāvējslēdzēju un audumu.
Ardievu! Veiksmīgus ienākumus!
аватар Ikrinka
Ļoti savdabīgs brīdināšanas veids ir kaulēties par atlīdzību! Inkrustēts ar akmeņiem par atlīdzību ņemtu! Un es būtu gatava speciāli iet, zvanīt utt. Man ir kauns par saviem tautiešiem, kas to lasa!
Lagutik, atvainojiet, es redzēju jūsu ziņojumu pēc atgriešanās, diemžēl es nevaru palīdzēt.
аватар Vic-Grin
Ikrinka_ Šķiet, ka tev ir problēmas ar humora izjūtu, ja nesaskatīji manos vārdos ironiju par zelta korpusu ar dārgakmeņiem. Un arī par atlīdzību. Apkārt un visur tiek brīdināti cilvēki, lai tie nepieskartos svešām lietām. Laiks ir tāds. Vai varbūt tādā gadījumā tika izsmidzināti daži grami bīstama vīrusa, kas ir pietiekami, lai nogalinātu visus lidmašīnas pasažierus un tos, kas ar viņiem sazinājās? Pēc tam īpašnieks to atstāja svešiniekiem. Mums bija tāds gadījums. Reiz lidojām ar kompāniju blakus pasažierim, kurš cieta no iesnām. Viņš šķaudīja ik pēc dažām sekundēm. Ierodoties kūrortā, mēs visi seši saslimām ar gripu, un mūsu atvaļinājums burtiski pazuda. Mēs pat jūrā nepeldējāmies. Acīmredzot to ieguva arī citi 200 pasažieri. Bet tā bija tikai gripa, bet mēs joprojām nolādējam to pasažieri, kurš sabojāja mūsu brīvdienas.
аватар Lagutik
Jūs atvadījāties!
аватар Vic-Grin
ES atceros.
аватар orhideya21
Jā, tas ir reāli, tagad ir ļoti bīstami pārvadāt nezināmu cilvēku lietas. Un no Taizemes tas bija stulbi iepriekš. Jūs varat iekļūt tā, kā jūs nevēlaties.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bangkoka
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl