Numurā jau izlietotas netīrās gultas un viesnīca ir overbooking!

Rakstīts: 20 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 11 — 13 janvārī 2020
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 5.0
No 2019.  gada 11. lī dz 13. janvā rim mē s nakš ņ ojā m The Athenee Hotel — luksusa kolekcijas viesnī cā . Mums bija rezervē ts Club Room - piekļ uve Athenee Club Lounge, 2 divguļ amā s gultas, viesu istaba, skats uz pilsē tu, augstais stā vs (38 m).

Mē s ieradā mies viesnī cā un no vestibila tikā m aizvesti uz kluba stā vu - The Royal Club. Mē s ieradā mies 12:30 un lū dza pagaidī t lī dz 15:00 - š is ir reģ istrā cijas laiks. Vienojā mies, lai gan parasti citā s 5 zvaigž ņ u viesnī cā s ar Club izmitinā š anu, reģ istrē š anā s notiek uzreiz pē c ieraš anā s. Arī jauneklis Kluba reģ istratū rā mums jautā ja, kurā laikā mē s iziesim no istabiņ as, tas ir, mē s vē l nebijā m iekā rtojuš ies, bet viņ i jau prasī ja, kad mē s izbrauksim no viesnī cas ? ! Tas arī bija ļ oti dī vaini, daž ā s viesnī cā s viņ i bija ieinteresē ti, bet tikai tā pē c, lai agri izbraucot pagatavotu brokastis numurā , bet tas tā nav!


Atkal tuvojā mies Klubam 26 stā vā.16:20 un mums piedā vā ja istabu 14 stā vā (kopā.29 stā vi), kas jau bija nonsenss, jo mū su tarifā bija norā dī ts tikai augstais stā vs!
Mē s to paziņ ojā m, un meitene mums teica, ka katram klientam ir savs "augstā stā va" jē dziens - vai tas mums bija atklā jums?!
Rezultā tā mums iedeva vē l vienu istabu 23. stā vā un atkal lū dza pagaidī t 30 minū tes, lī dz telpa tiks iztī rī ta. Pulkstens jau bija 17:10!
2311. kabinetā mums bija sagatavoti divi vienreizē jā s lietoš anas vannas č ī bu komplekti, kuri jau bija izpakoti un ar manā mu pē du bija redzamas nolietojuma pazī mes.
Istabas vannas istabā atradā m miskasti ar ļ oti spē cī gu tabakas smaku. Izgā jā m koridorā uz grī das un, ieraugot apkopē ju, lū dzā m nomainī t spaini. Un tas viss nesmē ķ ē tā ju istabā!
Pē c koferu izpakoš anas devā mies uz Klubu pē c vakara kokteiļ a ar vieglā m uzkodā m. 26. stā vā , kur atrodas Klubs, pie lifta puķ u dobē ieraudzī jā m izsmē ķ i. Neskatoties uz to, ka smē ķ ē š ana arī Klubā ir aizliegta, tomē r, tā pat kā visā viesnī cā!
Par š iem visiem gadī jumiem izstā stī jā m Kluba reģ istratū rā un parā dī jā m nolietotā s č ī bas.
Beidzot, noguruš i atgriezuš ies savā istabā , gribē jā m atpū sties un ieiet duš ā , bet te mū s gaidī ja nepatī kams pā rsteigums!

Pē c bē dī gā s pieredzes ar č ī bā m nolē mā m izjaukt gultu un apskatī t veļ u. Un, kā ds bija mū su pā rsteigums, uz visā m divā m gultā m gultas veļ a bija netī ra!! ! Spilvendrā nas ne pirmais svaigums, palagi ar traipiem un lietoš anas pē dā m! Mē s atkal devā mies uz Klubu un teicā m, ka istaba ir netī ra un mē s saņ ē mā m gultas veļ u no iepriekš ē jiem viesiem!
Mū s atkal lū dza pagaidī t un piezvanī ja viesnī cas dež urantam (Duty Manager). Viņ a paskatī jā s uz mū su istabu un teica, ka viņ a personī gi pā rbaudī s blakus istabu (jau treš o! ) un uzaicinā s mū s. Š oreiz mums piedā vā ja istabiņ u 28. stā vā , kas saucas Le ROYAL CLUB.
Rezultā tā savā istabā nr. 2802 nonā cā m tikai 22:00 un neko sī kā k neizpē tī jā m, bet no rī ta zem gultas atradā m iepakojumu no lietota prezervatī vu!! ! Tas runā par tī rī š anu telpā un, galvenais, attieksmi pret apmeklē tā jiem!
Nā kamajā dienā tieš i 08:00 no rī ta mū s pamodinā ja ļ oti skaļ a mū zika, kas turpinā jā s visu dienu.
Klubs mums pastā stī ja, ka š ī s ir kaut kā das nacionā lā s kā zas, kas notiek 29. stā vā viesnī cas jumta bā rā . Š ī pasā kuma viesi tika izmitinā ti visos Viesnī cas augš ē jos stā vos. Pē c š iem vā rdiem mums kļ uva skaidrs, kā pē c mums sā kotnē ji netika pieš ķ irta mū su istaba augstā stā vā , kuru rezervē jā m pirms diviem mē neš iem un kas atrodas tikai viesnī cas augš ē jos stā vos. Viesnī ca nodarbojas ar Overbooking - tas ir, pā rdod vienu istabu daž ā diem cilvē kiem vienā datumā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар