Pratunam Park 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
10.0 Infrastruktūra
Viena 15 stāvu ēka ar pieciem nesmēķētāju stāviem - kopā 150, renovēta 2001. gadā, numuri: 150 luksus numuri (36 m2). Izmitināšana istabiņās: 2+1 cilv., ar 2+2 bērniem vienā gultā ar pieaugušajiem. Pieņemamas kredītkartes: Visa, Master, American Express.Vairāk →
аватар fabish
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dzī vojā m š ajā viesnī cā.2 dienas, atceļ ā Koh Samui-Bangkoka-Kijeva. Man patika tuvums Baiyoke Sky, centrā lais tirgus un metro (sky train). Tā kā mē s klusajā sezonā (septembrī , lai gan bija ļ oti ē rti un lija tikai 2 reizes) atpū tā mies Pratunam parkā reģ istratū rā , mē s bijā m iekasē ja cenu 60 $, par divvietī gu ar divā m atseviš ķ ā m gultā m. … Tomēr ▾ Dzī vojā m š ajā viesnī cā.2 dienas, atceļ ā Koh Samui-Bangkoka-Kijeva.
Man patika tuvums Baiyoke Sky, centrā lais tirgus un metro (sky train). Tā kā mē s klusajā sezonā (septembrī , lai gan bija ļ oti ē rti un lija tikai 2 reizes) atpū tā mies Pratunam parkā reģ istratū rā , mē s bijā m iekasē ja cenu 60 $, par divvietī gu ar divā m atseviš ķ ā m gultā m. Sataisī juš i nelaimī gas sejas (š o paņ ē mienu mē s pā rbaudī jā m Koh Samui), grasī jā mies doties prom, jo ​ ​ jauka meitene no reģ istratū ras uzreiz jautā ja: "Cik maksā vai tu sagaidi", mē s ierunā jā m summu 30 USD un uzreiz zem mū su baltajā m rokā m mani aizveda apskatī t istabu. Ko lai saka: istaba ir liela un ļ oti plaš a, grī das ir marmora, ir diezgan pieklā jī gs televizors komplekts, stikla kafijas galdiņ š (pie kura bija tik garš ī gi drupinā t uz ielas no vietē jā taizemieš a par 10 batiem gabalā pirktus suš i (ap 2.5 grivnas), pā ris ē rti krē sli, diezgan tī ra vanna bez sē nī tē m un citā m dzī vā m radī bā m , fē ns, kondicionieris, spogulis, seifs. To visu pavadī ja arī skaists skats uz Bangkoku un draudzī gs un pieklā jī gs cilvē ks (mums ļ oti viegli paskaidroja kā to darī t ejiet tieš i uz Suvanapoon lidostu vai drī zā k uz paš u lidostu)))), lai izvairī tos no satiksmes sastrē gumiem un nervu š ū nu izmaksā m un tikai par 40 batiem vienai personai (10 UAH)))) Kopumā un vispā r, ja jū s nepievē rsiet uzmanī bu tā diem niekiem kā traipi uz paklā ja un nā vē još s klusums š ajā viesnī cā , tad viesnī ca diezgan rullē uz "4+".
Es iesaku.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Novērošanas klājs Baiyoke Sky Hotel 84. stāvā
Novērtējums 7.8
Taizeme, Bangkoka
Ielas, laukumi, skatu punkti
Atguļošā Budas Wat Pho templis
Novērtējums 7.3
Taizeme, Bangkoka
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats
Zelta Budas statuja
Novērtējums 8.0
Taizeme, Bangkoka
Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats

Одно 15-ти этажное здание с пятью этажами для некурящих - всего 150, обновленных в 2001 году, номеров: 150 deluxe rooms (36 м2). Размещение в номерах: 2+1 чел., при 2+2 ребенок на одной кровати с взрослыми.

К оплате принимаются кредитные карты: Visa, Master, American Express.

Atrašanās vieta Отель: расположен в центральной части г Бангкок, в районе Pratunam,

в 25 км от аэропорта и в 1 км от World Trade Centre
FAQ