Boutique ir ņirgāšanās

Rakstīts: 9 aprīlis 2015
Ceļošanas laiks: 7 — 10 marta 2015
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
pirms lidoš anas uz Singapū ru gribē ja atstā t lietas glabā š anai reģ istratū rā : sā kumā atteicā s, aizbildinoties, ka nav mū su rezervā cijas, lai gan es iesniedzu rezervā ciju no Savadi (esmu neapmierinā ts ar viņ u darbu! ), Pē c maniem uzstā jī gajiem lū gumiem. , viņ i to atņ ē ma.
Reģ istrē joties ilgi meklē ja mū su somu, kas tika atstā ta glabā š anai! , lai gan tai bija piestiprinā ta bruņ u kopija.
- Pē c mū su lū guma, rezervē jot viesnī cu, viņ i apmetā s 7. stā vā , lifts kā pj tikai lī dz 6. stā vam, tā lā k pa stā vajā m kā pnē m ar koferiem! neviens mū s par to nebrī dinā ja.

- reģ istrē š anā s: istaba ir kaisī ta ar beigtiem tarakā niem! gaitenī , vannas istabā , tualetē tā lā k negā jā m, bet skrē jā m uz reģ istratū ru, lai mainī tu istabu; viņ i mē ģ inā ja mums atteikt, zvanot apkopē jai, lai uzkopj prusaku istabu un apgalvojot, ka viesnī ca ir pilna (un tas ir ar 6 pastā vī gi bļ aujoš iem arā biem un 3 ķ ī nieš u pensionā riem 7 stā vu mā jā!? ! )
-bufetes tipa brokastis, ļ oti nabadzī gas un aukstas (pat ceptas olas), kafija -nekafejnī cas-gruž u pā rkarsē ti putekļ i, kafija pat par maksu nav pieejama. "Restorā ns" ir netī rs, nevajadzī gi atkritumi un atkritumi, vecu izgā ztuve lietas restorā nā ! ! , pilns ar putekļ iem, katru rī tu jokojot par vā rdu "boutique".
- Arā bi! ! ! kliedzoš ie arā bi! ! ! trī s naktis pē c kā rtas, 6 cilvē ku apjomā un jauni un veci nepā rtraukti kliedzoš i arā bi, kas ieradā s 9:00 r. m. - kliedza, aizgā ja 23:00. - kliedza, nā ca 2:00 naktī . - kliedza, atverot trī s istabas durvis uz grī das, sū dzē jā s par uzņ emš anu - nekā das reakcijas. .
- vannas istaba - uzmanieties!!! ! ! KRITUS! brī numainā kā rtā nesalauza galvu un nesalauza kaulus !!! ! ! Ļ OTI slidena grī da duš ā un tualetē!!! ! ! viņ us vajadzē tu iesū dzē t tiesā par lē tā m flī zē m uz grī das!
- no 2015. gada marta DBL dienā - 1800 rub-900 vati
- Taizemē jau 10. reizi, zinu uz kurieni dodos - nekā du ilū ziju, bet š ī viesnī ca NAV TAS NAUDAS VĒ RTA! NEIZSLĒ GTIES!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар