Emerald 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.010
9.3 Numurs
9.3 apkalpošana
9.7 Tīrība
9.7 Uzturs
9.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no tādiem kultūras un tirdzniecības centriem kā "Robinson", "Jasco", "Lotus" Rachadapisek ielā. Viesnīcā: 640 numuri aprīkoti ar visām mūsdienu ērtībām Gaumīgi iekārtoti numuri Istabā: kondicionieris, TV, telefons, seifs, mini bārs, vannas istaba ar visām mūsdienu ērtībām. Diennakts serviss. Lieliska starptautiskā virtuve, laipna apkalpošana, ko pavada silta viesmīlība un draudzīga atmosfēra. 5 restorāni, 2 bāri, kafejnīca, krogs, biljards, sporta komplekss, skvoša laukums, sauna, tvaika pirts, džakuzi, peldbaseins, masāža, diskotēka, karaoke, biznesa centrs, 14 sanāksmju telpasVairāk →
аватар liya_gremory
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki, nupat ir laiks vismaz nedaudz pastā stī t par š o brī niš ķ ī go vietu. Priekš vā rds: kā dā klusā vakarā piezvanī ja mana starptautiskā Alpha komanda (4 valstu pilsoņ i) un teica, ka gaida Bangkokā - uz treniņ nometnē m 2 dienas : ) Attiecī gi nav lē tu biļ eš u, nav ekskursiju uz nedē ļ u Bangkokā , nu, nekas. … Tomēr ▾ Sveiki, nupat ir laiks vismaz nedaudz pastā stī t par š o brī niš ķ ī go vietu. Priekš vā rds: kā dā klusā vakarā piezvanī ja mana starptautiskā Alpha komanda (4 valstu pilsoņ i) un teica, ka gaida Bangkokā - uz treniņ nometnē m 2 dienas : ) Attiecī gi nav lē tu biļ eš u, nav ekskursiju uz nedē ļ u Bangkokā , nu, nekas. Man vienmē r paveicas. Es joprojā m neticu, kā es savā cu sevi, dabū ju lidmaš ī nas biļ eti, pati izgā ju pasu kontroli...un tas tieš ā m bija tā vē rts. Ne tikai satiku draugus, bet arī iepazinu tik skaistu pilsē tu. . . ar kaut ko ī paš u. . . ar kaut ko, kas vienlaikus atgā dina gan Dubaiju, gan Stambulu. . . Lai gan bija grū ti nolidot 10 stundas lidmaš ī nā bez runā : ))))
Bangkoka mani sagaidī ja ar skaistā kajā m metropoles gaismā m, kuras skatoties jau sapņ oju, kā izbaudī š u ī su, bet atpū tu. Pasu kontrole pagā ja ā tri un nesā pī gi, bet tik un tā satraucos, kad izlasī ju, ka mani var nelaist. Par laimi, viss beidzā s veiksmī gi. 6 no rī ta nevienam bija vienalga, vai man te ir vai nav tikš anā s ballī te, ar ko kopā lidoju, kā pē c. Un tā , es jau esmu Taizemē .
Smaragds tika sagaidī ts ļ oti draudzī gi, sā kot no kvalitatī vas transfē ra ar parastu auto un rū pī gas attieksmes pret lietā m (Ē ģ iptē č emodā nam rokturis kaut kā norauts, pavisam jauns), personā la draudzī gumu zupas pasū tī š anai plkst. no rī ta. Mū su istabas atradā s 11. stā vā . augš ē jie stā vi, kur vienmē r uzturas mani draugi, ir izremontē ti. Biju sajū smā par svī tu, ļ oti apzinī gi taisī ts, tā ds zeltains : ) Katru dienu tika atnesti jauni ziedi, viss tika iztī rī ts sterils. Smē ķ ē š ana nesmē ķ ē tā ju istabā s tika ignorē ta. Viņ i pat atnesa skrū vgriezi, kad mē s to prasī jā m vienā no rī ta. Vispā r ar ī paš u vē lmi meklē t vainu, kaut ko meklē tu bū tu vajadzī gs ilgs, ilgs laiks.
Atseviš ķ i par brokastī m: es tā s dabū ju vienreiz (laika starpī ba ir nopietna lieta), bet tas izrā dī jā s pā rsteidzoš s. Garš ī gi-garš ī gi-garš ī gi!
Godī gi sakot, es pat nezinu ko rakstī t, kad man viss patika. . . Nebija nekā du starpgadī jumu, nebija konfliktu, viss bija mierī gi : ))) Katru dienu iepirkš anā s, kafejnī cas, masā ž a. . . Vispā r tikai atpū ta , bez kompleksajā m ekskursijā m, bez autobusiem, bez grupā m. Esmu ļ oti priecī gs, ka š eit apmeklē ju. Es saprotu draugus, kuri dodas uz vienu un to paš u viesnī cu vairā kas reizes gadā .
Ak, Bangkok, es vē l atgriezī š os, ne velti es tik ļ oti raudā ju, kad lidoju prom : )))
6 дней рая... самостоятельный тур.... 6 дней рая... самостоятельный тур.... 6 дней рая... самостоятельный тур.... Room 6 дней рая... самостоятельный тур.... 6 дней рая... самостоятельный тур.... 6 дней рая... самостоятельный тур.... 6 дней рая... самостоятельный тур....
аватар Anna52
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es biju š ajā viesnī cā.2010. gada Vecgada vakarā . Bija labi iespaidi. Viesmī lī gs personā ls. 15. stā vā atrodas brī vdabas peldbaseins. Ir trenaž ieru zā le - bez maksas. Istaba ir mā jī ga. Tē ja, kafija katru dienu, cik gribi (istabā ). … Tomēr ▾ Es biju š ajā viesnī cā.2010. gada Vecgada vakarā . Bija labi iespaidi. Viesmī lī gs personā ls. 15. stā vā atrodas brī vdabas peldbaseins. Ir trenaž ieru zā le - bez maksas. Istaba ir mā jī ga. Tē ja, kafija katru dienu, cik gribi (istabā ). Netā lu no viesnī cas ir metro, 5 minū š u gā jiena attā lumā . Arī iepirkš anā s centrs.
бассейн на 15 этаже комната вид с окна комнаты двухместный номер. Бангкок Бангкок отель на Новый год
аватар vidsotok
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
Вид с 10 этажа В отеле каждую неделю Празднование 2009 года
аватар ruslan_yahoo
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
viesnī ca ir normā la. istaba ir lieliska. Es dzī voju 1553. gadā - tieš i pretī izejai uz baseinu. bet mans draugs dabū ja numuru 1469 - skats pa logu tā ds pats (tieš i nepabeigtajā sienā ). pā rtika nebija iekļ auta cenā (komandē jums tomē r), bet par papildus samaksu brokastojā m vienā no restorā niem. … Tomēr ▾ viesnī ca ir normā la.
istaba ir lieliska. Es dzī voju 1553. gadā - tieš i pretī izejai uz baseinu. bet mans draugs dabū ja numuru 1469 - skats pa logu tā ds pats (tieš i nepabeigtajā sienā ).
pā rtika nebija iekļ auta cenā (komandē jums tomē r), bet par papildus samaksu brokastojā m vienā no restorā niem. par 250 batiem varē tu apē st lī dz cū kas stā voklim.
Personā ls ir draudzī gs, viss ir jauki un pieklā jī gi.
ja jū s atstā jat viesnī cu pa labi, tad patieš ā m 500 metru attā lumā jū s atradī sit vairā kus milzī gus iepirkš anā s centrus, un, ja jū s ejat pa kreisi, jū s atradī sit tos paš us milzī gos bordeļ us.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Novērošanas klājs Baiyoke Sky Hotel 84. stāvā
Novērtējums 7.8
Taizeme, Bangkoka
Ielas, laukumi, skatu punkti
Atguļošā Budas Wat Pho templis
Novērtējums 7.3
Taizeme, Bangkoka
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats
Zelta Budas statuja
Novērtējums 8.0
Taizeme, Bangkoka
Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats

Отель расположен рядом с культурным и торговыми центрами, такими как "Робинзон", "Джаско", "Лотус" на улице Рачадаписек
В отеле: 640 номеров оборудованы всеми современными удобствами Со вкусом отделанные номера.В номере: кондиционер, телевизор, телефон, сейф, мини-бар, ванная комната со всеми современными удобствами. Круглосуточное обслуживание. Отличная интернациональная кухня, учтивое обслуживание, сопровождающееся радушным гостеприимством и дружеской атмосферой. 5 ресторанов, 2 бара, кафе, паб, бильярд, спортивный комплекс, корт для сквоша, сауна, парная, джакузи, бассейн, массаж, дискотека, караоке, бизнес-центр, 14 залов для деловых встреч

FAQ