Eastin Grand Hotel Sathorn 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Greznā viesnīca Grand ir savienota ar privātu celiņu ar Bangkokas BTS Skytrain staciju Surasak. No āra baseina viesi var baudīt skatu uz Chao Phraya upi un Bangkoku. Piemērots apskates un biznesa braucienu cienītājiem.Vairāk →
аватар luba-sam
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Eastin Grand Hotel ir viena no 10 labā kajā m viesnī cā m Bangkokā. Mē s jau ilgu laiku esam izvē lē juš ies starp 5 zvaigž ņ u viesnī cā m, un, godī gi sakot, es nekad neesmu nož ē lojusi, ka palikā m š eit. Nekur citur dzī vojot neesmu piedzī vojusi tā du baudu. … Tomēr ▾ Eastin Grand Hotel ir viena no 10 labā kajā m viesnī cā m Bangkokā.

Mē s jau ilgu laiku esam izvē lē juš ies starp 5 zvaigž ņ u viesnī cā m, un, godī gi sakot, es nekad neesmu nož ē lojusi, ka palikā m š eit. Nekur citur dzī vojot neesmu piedzī vojusi tā du baudu.

KĀ TUR NOKĻ Ū T? : Mē s nokļ uvā m viesnī cā ar taksometru, lidostā ir izeja ar pilsē tas taksometru. To sauc par "Sabiedrisko taksometru" un atrodas uz ielas pirmajā stā vā.
Jū s dodaties uz rezervā cijas galdu, pasakiet savas viesnī cas adresi vai parā diet izdruku ar adresi vai viesnī cas karti un pē c tam gaidā t, kad pie jums piebrauks automaš ī na vai taksometra vadī tā js, kas jū s aizvedī s lī dz automaš ī nai. Rē ķ ins ienā ca viesnī cā.477 bati, tajā ietilpst: lidostas piemaksa 50 bati + skaitī tā js 357 bati + brauciens pa daudzlī meņ u š oseju 70 bati. Atgriezā s 400 bati.
Ir vē l viens veids, kā nokļ ū t viesnī cā.
Ar eskalatoru jā brauc uz 4. stā vu un var braukt ar taksometru, kur tiek ievesti tū risti izbraukš anai.
Taksometru piestā tnes nav, taksisti tikai stā v pē c pasaž ieru piegā des, un viņ us inspektors uzreiz izspā rda, tā pē c labprā t ved visus, kam vajag pē c skaitī tā ja uz pilsē tu. To sauc par "taksometru". Labā k ir iet pa skaitī tā ju, tas ir lē tā k, bet daž reiz viņ iem tas ir jā atgā dina. Ko mē s izdarī jā m atceļ ā uz lidostu.
Ja ceļ ojat ar taksometru, ņ emiet vē rā , ka taksometru vadī tā jiem nav naudas no lielajiem rē ķ iniem, labā k vienmē r kaut kur pā rsē sties, lai vē lā k nenonā ktu neē rtā situā cijā.

PAR VIESNĪ CU: Mē s paņ ē mā m "executive" klases numuru ar piekļ uvi atpū tas telpai. Ā tra reģ istrē š anā s ar sagaidī š anas kokteili. Viss tika skaidri izskaidrots, kas un kur un kurā laikā . Mū s pavadī ja uz istabu, veica mini ekskursijas pa istabu. Bagā ž a tika piegā dā ta ā tri. Viņ i nekavē joties atbildē ja uz visiem lū gumiem (vannasistabas piederumu nav, nebaidieties atgā dinā t, ka tie jā ņ em lī dzi). Telpa 30. stā vā ir š ika, ē rts priekš metu un mē beļ u izvietojums.
Mū su istaba tika tī rī ta divas reizes dienā , kas bija ļ oti jauki. Brokastis bija iespē jams ieturē t 5. stā va restorā nā vai 32. stā va atpū tas telpā , mums bija ē rti apmeklē t lounge, brokastis bija sā tī gas, daudzveidī gas, vienkā rš i izcilas. Baseins 14. stā vā ir forš s, lai gan pa dienu tur ir daudz cilvē ku. Labā k ir staigā t no rī ta. Ar liftu problē mu nebija, vienmē r nā ca, ilgi nebija jā gaida. Arī vakara brauciens uz atpū tas telpu vienmē r bija veiksmī gs. Viss garš ī gi, oriģ inā li kokteiļ i, omulī gi un tī ri, ļ oti izpalī dzī gs personā ls. Ar angļ u valodu atš ķ irī bā no Fr. Samui š eit nav problē mu.

Izeja uz metro caur 3. stā vu dod milzī gu plusu viesnī cai, var pā rvietoties pa pilsē tu ar mobilo. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba, un skati no viesnī cas ir vienkā rš i lieliski. Jū s varat ā tri nokļ ū t apskates objektos, veikalos, izrā dē s un citā s vietā s.
Viesnī cas tuvumā nav daudz kafejnī cu un restorā nu, tā pē c vakariņ as var ieturē t viesnī cā vai, piemē ram, iepirkš anā s centra rajonā , vai arī , ja nav slinkums, var braukt ar taksometru vai aiziet lī dz vajadzī gajai vietai. Jū s vienmē r varat to atrast internetā . Tā pē c paņ ē mā m š ā du istabiņ u, lai nepeldē tos par š o jautā jumu, un vakarā no 17:30 lī dz 19:30 apmeklē jā m atpū tas telpu, kur var paē st ļ oti labas vakariņ as.

Arī internetā var atrast daudz informā cijas par ekskursijā m brī vā laika pavadī š anai. Ja kā dam interesē , izmetī š u linkus uz firmā m.

Lielā ko daļ u laika pavadī jā m iepē rkoties un apmeklē jā m izrā di "Calypso", starp citu, netā lu no viesnī cas ar taksi 60-70 bati. Biļ etes uz izrā di var pasū tī t caur viņ u mā jaslapu, bū s lē tā k, un uzreiz tiks nodroš inā ts galdiņ š ar sē dvietā m (900 bati no cilvē ka, tajā iekļ auts 1 alkoholiskais vai bezalkoholiskais kokteilis, saldē jums). Izrā de mums ļ oti patika, bija daudz emociju.
Kas attiecas uz iepirkš anos, protams, tas ir Siam Paragon (var atrast labu apģ ē rbu), 21. terminā lis (katru stā vu pā rstā v valsts un galvaspilsē ta, piemē ram, Itā lija-Roma, Japā na-Tokija, Turcija-Stambula utt. ) , apmeklē ju MBK (var nopirkt suvenī rus, labi pā rdod) un pa ceļ am bija Siam Discovery, Siam Center un vē l daž i veikali, bet nosaukumus neatcerē jos, tie vienkā rš i skrē ja ā tri, jo laika bija maz.
Gribē jā m aizbraukt uz Dream World (atrakciju parku), bet diemž ē l laika nepietika, tā ir tuvā k lidostai. Tempļ i neapmeklē ja, atstā ja nā kamo apmeklē jumu.

Ja atkal bū š u Bangkokā , tad noteikti nā kš u tikai uz Eastin Grand Hotel un ieteikš u visiem tajā palikt. Š ī ir moderna, ē rta un ē rta viesnī ca. Noteikti apmeklē š u, ko nesanā ca un atliku.
Fotogrā fijas ir pievienotas. Ja ir kā di jautā jumi, rakstiet, palī dzē š u cik varē š u.
Лаундж, 32 этаж Отель Вечерний вид Лобби  в отеле Номер


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Novērošanas klājs Baiyoke Sky Hotel 84. stāvā
Novērtējums 7.8
Taizeme, Bangkoka
Ielas, laukumi, skatu punkti
Atguļošā Budas Wat Pho templis
Novērtējums 7.3
Taizeme, Bangkoka
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats
Zelta Budas statuja
Novērtējums 8.0
Taizeme, Bangkoka
Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats

Роскошный гранд-отель соединен собственным переходом со станцией Surasak бангкокского экспресс-метро BTS Skytrain. Из открытого бассейна гости могут полюбоваться видом на реку Чао-Прайя и Бангкок. Подойдет для любителей смотреть достопримечательности, также деловых поездок.

Atrašanās vieta Отель расположен в Бангкоке, районе Саторн. Расстояние до аэропорта Суварнабхуми 23 км.
Viesnīcā

В распоряжении гостей открытый пейзажный бассейн, хорошо оборудованный фитнес-центр и 3 ресторана, сад, терраса для загара, общий лаундж. В отеле есть услуги консьержа, хранение багажа, экскурсионное бюро, круглосуточная стойка регистрации. Ресторан Chef Man специализируется на блюдах китайской и кантонской кухни. В ресторане Glass House с обслуживанием по меню на обед накрывают «шведский стол». В свою очередь, в ресторане Antito подают итальянские блюда и аперитивы. В кафе Swizzles представлены легкие закуски и большой выбор напитков.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Экскурсия или презентация о местной культуре (платно). Счастливые часы (платно).
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 390 номеров.

Superior Room

Executive Deluxe

Superior Sky

Istabās

Просторные, недавно отремонтированные номера оформлены в современном стиле и оснащены кондиционером. В числе удобств — укомплектованный мини-бар, принадлежности для чая/кофе, сейф, а также телевизор с плоским экраном, подключенный к круглосуточным спутниковым и кабельным каналам. В ванной комнате с душем и горячей водой предоставляются тапочки и бесплатные туалетно-косметические принадлежности.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
Adrese 33/1 South Sathorn Road, Yannawa, Sathorn, Bangkok 10120 Thailand
Tālruņi: +662 210 8100
Tīmekļa vietne: Eastin Grand Hotel Sathorn
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).