Baiyoke Sky Hotel 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.010
№4 viesnīcas reitingā Bangkoka
7.3 Numurs
7.3 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.7 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīcas ēka ir augstākā Taizemē – 88 stāvi. Ēkas augstums ir 309 metri. Viesnīca atrodas no 22. līdz 74. stāvam. Tirdzniecības centrs pirmajā stāvā. Baiyoke Sky Hotel ir pasaules klases luksusa viesnīcas komforts, serviss un stils. Viesnīcas pēdējās restaurācijas datums - 2013. gads. No viesnīcas paveras panorāmas skats uz Bangkoku.Vairāk →
аватар novos.63
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
BAIYOKE SKY HOTEL. Mē s bijā m 2015. gada februā rī . Ļ oti pā rpildī ts. Cilvē ku pū ļ i pie liftiem un liftos. It ī paš i liftos, kas ved uz augš ē jiem stā viem. Tā kā novē roš anas laukumā un attiecī gi augš ē jo stā vu restorā niem ierodas daudz tū ristu. … Tomēr ▾ BAIYOKE SKY HOTEL.
Mē s bijā m 2015. gada februā rī .
Ļ oti pā rpildī ts. Cilvē ku pū ļ i pie liftiem un liftos. It ī paš i liftos, kas ved uz augš ē jiem stā viem. Tā kā novē roš anas laukumā un attiecī gi augš ē jo stā vu restorā niem ierodas daudz tū ristu. Viesnī cas reģ istratū ra 18. stā vā . Tirgus no 1. lī dz 4. stā vam.
Numurs bija DELUXE Space Zone. 67. stā vs It ī paš i, kad lejā . Lifta piekļ uve tikai ar magnē tisko telpas atslē gu. Bez atslē gas vē lamā s grī das poga vienkā rš i netiek nospiesta.
Skats no istabas logiem ir brī niš ķ ī gs! Daudz neatš ķ iras no skata no atklā tā skatu laukuma, kas atrodas 84. stā vā . Jū s skatā ties pa logu un ar ilgā m domā jat, ja š ī ir “treš ā s pasaules valsts”, kā to mē dza dē vē t mū su propaganda, tad kā da “pasaule” mē s esam?
Istaba ir mā jī ga. Nestandarta forma. Gandrī z trī sstū rveida. Liela vannas istaba.
Reģ istrē joties, viņ i ņ em vē rā , kura istaba - smē ķ ē tā jiem vai nē , un vē lmes gultā m - viena liela vai divas atseviš ķ as. Viņ i sniedz piezī mes savā dzimtajā valodā . To sauc par Orientā cijas ceļ vedi.
Brokastis 78. stā vā . Piekļ uve brokastī m ar numura atslē gu. Parasts standarta komplekts. Liela izvē le. Katrai gaumei. Jū s noteikti neaizbrauksit izsalcis. Cilvē ku nebija ļ oti daudz. Jū s varat atrast diezgan retu vietu. Tas apstiprina faktu, ka pū ļ i pē cpusdienā ir nevis viesnī cas iemī tnieki, bet gan tū risti uz skatu laukuma.
No 71. lī dz 82. stā vam daž ā di restorā ni. Biļ ete, lai ieietu konkrē tā restorā nā , jā iegā dā jas 19. stā vā un vē lams iepriekš . Populā rā kajā s, tuvā k atvē rš anai (17-30), vietas var nebū t. Kurš restorā ns kurā stā vā ir norā dī ts Orientē š anā s ceļ vedī .
Ieradā mies pē c biļ etes diezgan vē lu, ap 17:00. Izvē lē tajā Stella Palace vietu vairs nebija. Precī zā k, ekonomiskā s klases biļ etes par 780 batiem vienai personai nebija. Bija tikai dā rgā ki par 1200 batiem. Nopirka tos. Restorā nā ieradā mies ap 19:00. Viņ i mani ievietoja atseviš ķ ā telpā , kur sē dē ja laimī gie š ā du biļ eš u ī paš nieki. Istaba ir maza. No atmiņ as astoņ iem galdiem. Tautieš u nebija. Mē s veicā m nelielu ekskursiju pa restorā nu. Ja biļ ete ir par 780, tad galds ir lielajā zā lē un jū s pats ejat ē st (bufete) labi, plus laika ierobež ojumi. Mū su gadī jumā atseviš ķ a zā le (drī zā k istaba) un ē diens pats iet pē c vē dera! Visi dzē rieni par maksu. Apsē dā s. Un mē s saņ ē mā m ē dienu. Tieš i tā . Ē diens mums sekoja. Biež ā k mobilā galda veidā , kas nedaudz atgā dina ielas virsmu. Ī sā k sakot, tas ir ļ oti daudzveidī gs, ļ oti garš ī gs un var pā rsprā gt. Izmē ģ inā t visu vienā vizī tē ir vienkā rš i neiespē jami! Sirsnī gs personā ls, kurš par vienu lietu un iesaka, kā tas vai cits ē diens jā lieto un ar ko kombinā cijā . Uzkodas, zupas, daž ā di ķ ī nieš u pī rā gi, bulciņ as, vontoni vai pelmeņ i, jū ras veltes, gaļ as ē dieni, protams pī le, augļ i un deserti. Un viss aplī un ne tikai vienu reizi. Es pat netiku pie deserta. Es tikko paskatī jos uz "makashnitsa" ar desertiem. Varbū t tā pē c, ka viņ i nespē ja pretoties kā rdinā jumam un "Pekinas pī le" bija encore? Nu ļ oti garš ī gi! Aizmirsu pateikt – ķ ī nieš u restorā ns. Ieteicams.
Viesnī ca mums patika. "Zinā š anas par pasauli", tas arī viss.
аватар tutitam
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Daudzstā vu ē ka Bangkokas iepirkš anā s centrā . Ir krieviski runā još s personā ls, daudz izklaides, pā rsvarā gandrī z viss par maksu. WI-FI ir pieejams, bet par to jā maksā . Numuri ir tī ri un moderni. Pilsē tas plā nojuma viesnī ca bez teritorijas. … Tomēr ▾ Daudzstā vu ē ka Bangkokas iepirkš anā s centrā . Ir krieviski runā još s personā ls, daudz izklaides, pā rsvarā gandrī z viss par maksu. WI-FI ir pieejams, bet par to jā maksā . Numuri ir tī ri un moderni. Pilsē tas plā nojuma viesnī ca bez teritorijas.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir ļ oti krā saina, pateicoties tā s augstumam un skatam pa logu. Novē roš anas klā js ir pā rsteidzoš s - ir ļ oti patī kami atrasties kosmosa tuvumā...Labs serviss: reģ istrā cija notiek ā tri un bez kavē š anā s, ir krieviski runā još s pā rstā vis. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti krā saina, pateicoties tā s augstumam un skatam pa logu. Novē roš anas klā js ir pā rsteidzoš s - ir ļ oti patī kami atrasties kosmosa tuvumā...Labs serviss: reģ istrā cija notiek ā tri un bez kavē š anā s, ir krieviski runā još s pā rstā vis. Lifti - izsauc un tur personā ls. Numuri ir plaš i, tī ri un ē rti. Tī rī š ana - teicama, laikā . Ē dieni (brokastis) – bagā tī gi un daudzveidī gi. Dā vanā viesnī ca sniedz pē du masā ž u, dzē rienus, golfa spē li. Manam vī ram bija dzimš anas diena - viesnī ca viņ u apsveica ar torti ar svecē m, ziediem un augļ iem, kas dzimš anas dienas vī rieti ā rkā rtī gi iepriecinā ja. Centrā lā atraš anā s vieta, pastaigas attā lumā no lieliem lielveikaliem, apkā rt krā mu tirgus ar lē tā m taju precē m. Tajā paš ā tirgū mums tika sagriezta soma un nozagta nauda, ​ ​ bet tas neattiecas uz viesnī cu. Istabas rezervē jā m paš i no viesnī cas mā jas lapas – vienmē r ir daudz bonusa piedā vā jumu, kurus iesakā m izvē lē ties. Reģ istratū ras zā lē ir 2 tū risma kompā nijas, kas piedā vā biļ etes uz visiem interesantajiem Bangkokas pasā kumiem-š oviem, ieskaitot transfē ru, ē dinā š anu (pē c izvē les), izrā des. . Bangkokā apskatī jā m: Karalisko pili (š ortos un atkailinā tos plecos nedrī kst), Ķ ī nieš u kvartā lu, Calypso š ovu (transvestī ti), Siam š ovu, Dreem World (Disnejlenda taju valodā ). Ja jū s saī sinā t programmu - to ir pilnī gi iespē jams saglabā t trī s dienu laikā , ar to pietiks, lai izpē tī tu š ī s pilsē tas krā su.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Arisha30
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Taizeme patiesi ir kontrastu pilsē ta. Š eit viss ir sajaukts. Garš vielas, vī raks ar atkritumiem, dā rgi boutiques ar maldiem, kvartā li ar macarons. Taizeme ir domā ta ikvienam un katrs no tā s izņ em to, kas viņ am ir vē rtī gā ks. Kā dam iepirkš anā s, kā dam atpū ta, citam sekstū risms, citam meditā cija un vienatne. … Tomēr ▾ Taizeme patiesi ir kontrastu pilsē ta. Š eit viss ir sajaukts. Garš vielas, vī raks ar atkritumiem, dā rgi boutiques ar maldiem, kvartā li ar macarons. Taizeme ir domā ta ikvienam un katrs no tā s izņ em to, kas viņ am ir vē rtī gā ks. Kā dam iepirkš anā s, kā dam atpū ta, citam sekstū risms, citam meditā cija un vienatne. Taizeme ir daudzveidī ga. Mans ceļ ojums bija jautrs un interesants. Š ajā daļ ā es pievē rsī š os viesnī cai Baiyoke Sky, kurā dzī vojā m tikai 2 dienas, tā teikt, pā rkrauš anas bā ze, starp atpū tu un lidostu.
Viesnī ca ir viena no augstā kajā m, protams, nedaudz veca, bet tī ra. Mū su istaba atradā s 26 stā vā . Viss ir kā parasti. Labs skats pa logu. Liela vannas istaba, ē rta gulta, halā ts un č ī bas, TV bez krievu valodas. kanā liem. Istabā mē s gandrī z nekad nenotika, pa kreisi 8 ieradā s pulksten 24. Blakus viesnī cai ir lupatu tirgus, piemē ram, shuttle, ir daž as labas lietas, kaulē ties. Š eit ir arī augļ i un macarons ar garnelē m un jū ras veltē m. Smarž o. . . Savienojums no nesalī dzinā mā . Transporta kustī ba ir vienkā rš i š okē još a, viss dun, visi mē ģ ina saspiest kā ju)) Taksometrs. Labā k braukt ar parastu taksi, skaitī tā js uzreiz ieslē dzas, uz tuk-tuk cena runā jama no 10 lī dz 100 batiem. Blakus iepirkš anā s centri, var staigā t. Milzī gs Pantip Plaza, kur ir viena elektronika 4 stā vos, Siam Plaza ir dā rgi boutiques ar zī molu apģ ē rbiem, š eit ir akvā rijs. Kopumā man nepatika Bangkoka, tā ir ļ oti trokš ņ aina un netī ra pilsē ta, transporta radī tais smogs ir tā vē rts. Bet, ja gribas labas ekskursijas, tad noteikti jā apmeklē , ir peldoš ie tirgi, ir skaisti Budas tempļ i, ir okeanā rijs, ir daž ā di š ovi. Izvē lieties sev piemē rotā ko un ceļ ojiet uz priekš u.
аватар vitan
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gi: bariņ š smaidoš u seju un neieinteresē tu palī gu. Visur ir rosī ba, veltī jums tū ristiem, kas apmeklē skatu laukumu. Numurs neradī ja 4 zvaigž ņ u iespaidu. Trī s, ne vairā k. … Tomēr ▾ Viesnī ca mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gi: bariņ š smaidoš u seju un neieinteresē tu palī gu. Visur ir rosī ba, veltī jums tū ristiem, kas apmeklē skatu laukumu. Numurs neradī ja 4 zvaigž ņ u iespaidu. Trī s, ne vairā k. Slikti iztī rī tas grī das un vanna, netī rs logu stikls, vecs TV ar daž iem kanā liem, nomaļ a vieta seifam un garderobei, nevis svaigi dvieļ i. . . Plusi: labs gaisa kondicionieris, brī niš ķ ī gs panorā mas skats pa logu.
Par paš u viesnī cu. Viesnī cas lielā kais trū kums ir nevis novecojuš ais telpu plā nojums, bet gan liftu sistē ma. Ja dzī vojat 25. vai pat 67. stā vā , tad, lai dabū tu brokastis, jā nokā pj 18. stā vā (vestibilā ), jā pā rceļ as ar citu liftu uz 81. stā vu. Ja paliec viesnī cā vismaz dienu, tad var izdomā t, bet pirmā reize ir murgs.
Uzņ emš ana ir ļ oti uzmanī ga un gā dī ga, bet slavinā tais "krievs" aiz letes netika atrasts. Vē l gribu atzī mē t brī niš ķ ī go brokastu bufeti (tā da visdaž ā dā ko ē dienu pā rpilnī ba vē l jā meklē ). Bet ar vakariņ ā m restorā nā problē ma. Nav brī vu galdu. Vienī gā iespē ja ir bufete par 30 USD vienai personai, plus alkohols atseviš ķ i. Ē dienu izvē le nav slikta, bet tomē r gribē jā s pasē dē t parastā restorā nā .
аватар svtol
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bayok Sky-dzī voju 23. stā vā standarta zonā . Ļ oti laba viesnī ca, lai gan vannasistabā redzē jā m 2x vienu Prusak. Istabas izcilas, lielas, mē beles nav pā rrakstī tas, ir seifs, vannasistaba duš a, fē ns. Ē diens ir lielisks, skats ir lielisks, atraš anā s vieta ir lieliska, tiem, kas dzī vo viesnī cā , ir bezmaksas ieeja skatu laukumā un atlaides vakariņ ā m viesnī cā . … Tomēr ▾ Bayok Sky-dzī voju 23. stā vā standarta zonā . Ļ oti laba viesnī ca, lai gan vannasistabā redzē jā m 2x vienu Prusak. Istabas izcilas, lielas, mē beles nav pā rrakstī tas, ir seifs, vannasistaba duš a, fē ns. Ē diens ir lielisks, skats ir lielisks, atraš anā s vieta ir lieliska, tiem, kas dzī vo viesnī cā , ir bezmaksas ieeja skatu laukumā un atlaides vakariņ ā m viesnī cā . Bangkoka ir palikusi mū ž ī gā eņ ģ eļ u pilsē ta. Man viņ š patī k. BKK ieradā mies vakarā , un bijā m tikai 1 dienu, bet gribē tos vismaz 3.2 naktī mū s aizveda uz lidostu. nostalģ ija paliek.
аватар sweet_lana
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s š ajā viesnī cā palikā m tikai 2 dienas. Pirms tam bijā m uz Koh Samui. Taizemē pirmo reizi, tā pē c grū ti salī dzinā t ar citā m viesnī cā m. Mē s dzī vojā m debesu zonā.56. stā vā . Sā kumā viņ i apmetā s uz 61, bet uz logiem bija uzlī mē ts tī kls no reklā mas (reklā ma 10 stā vu lielumā , iespē jams, vicinā s uz ē kas), un mē s lū dzā m, lai mū s pā rceļ . … Tomēr ▾ Mē s š ajā viesnī cā palikā m tikai 2 dienas. Pirms tam bijā m uz Koh Samui. Taizemē pirmo reizi, tā pē c grū ti salī dzinā t ar citā m viesnī cā m. Mē s dzī vojā m debesu zonā.56. stā vā . Sā kumā viņ i apmetā s uz 61, bet uz logiem bija uzlī mē ts tī kls no reklā mas (reklā ma 10 stā vu lielumā , iespē jams, vicinā s uz ē kas), un mē s lū dzā m, lai mū s pā rceļ . Viesnī cas reģ istratū rā ir krieviski runā još s puisis - visi jautā jumi tiek atrisinā ti ā tri un vienkā rš i.
Istaba ir tī ra, visi vannas piederumi pilnā apjomā un tiek mainī ti katru rī tu.
Restorā ns 78. stā vā ir lielisks. Ir iespē ja izvē lē ties ē dienus no taju, japā ņ u, ķ ī nieš u virtuves. Pie kā jū s varat savā kt pā rtiku neierobež otā daudzumā . Š ā du pusdienu vai vakariņ u izmaksas ir 940 bati diviem (viesnī cas viesiem brokastis ir bez maksas).
Viesnī ca ir tī ra, stā vos skan mū zika, personā ls ir draudzī gs. Ir nedaudz neē rti, ja restorā nā saka, pie kura galda sē dē t, un jū s to nevarat mainī t - visi pā rē jie galdi ir rezervē ti tū ristiem, bet tie ir sī kumi.
Ja nolemjat apmesties viesnī cā – rezervē jiet numurus caur internetu, numuriņ i uz vietas ir krietni dā rgā ki.
Lai visiem jaukas brī vdienas))
Вид с 56-го этажа номера Смотровая площадка. День
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Dzī voja Baiyoke Sky 4 dienas. Protams, tas nav 5*, bet kopumā biju apmierinā ts. Ļ oti labas un daudzveidī gas brokastis, laipns un izpalī dzī gs personā ls. Skats no Bangkokas augš as ir pā rsteidzoš s. Vakaros kafejnī cā (š ķ iet, ka augš ē jos stā vos ir 3, precī zi neatceros) skan dzī vā mū zika. … Tomēr ▾ Dzī voja Baiyoke Sky 4 dienas. Protams, tas nav 5*, bet kopumā biju apmierinā ts. Ļ oti labas un daudzveidī gas brokastis, laipns un izpalī dzī gs personā ls. Skats no Bangkokas augš as ir pā rsteidzoš s. Vakaros kafejnī cā (š ķ iet, ka augš ē jos stā vos ir 3, precī zi neatceros) skan dzī vā mū zika. Istabas plaš as, tī ras. Nā kamreiz, kad bū š u Bangkokā , es š eit palikš u vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар vera_yahoo
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labs risinā jums tiem, kas Bangkokā ir pirmo reizi. Uz 1-2 naktī m. Jums jā dzī vo tikai Sky Zone (tas ir no 50. stā va un augstā k). Tur istabas ir daudz pieklā jī gā kas, nav skopas, normā las mē beles. Mū su istabā bija arī neliela noliktavas telpa, kur varē ja pakā rt drē bes un nolikt koferus. … Tomēr ▾ Labs risinā jums tiem, kas Bangkokā ir pirmo reizi. Uz 1-2 naktī m.
Jums jā dzī vo tikai Sky Zone (tas ir no 50. stā va un augstā k). Tur istabas ir daudz pieklā jī gā kas, nav skopas, normā las mē beles.

Mū su istabā bija arī neliela noliktavas telpa, kur varē ja pakā rt drē bes un nolikt koferus. Tur mū s gaidī ja peldmē teļ i un frotē č ī bas. TV un seifs - galvenajā istabā , tajā paš ā vietā (papildus milzī gai gultai) - galds un krē sli.

Vannas istaba ir liela, un tajā ir tualete, vanna un hidromasā ž as duš a. Cepures / ziepes / ž eleja / š ampū ns / kosmē tiskā s salvetes / ausu kociņ i / zobu birstes un pastas - katru dienu.

Sarkanā s mazā s skudriņ as patieš ā m parā dī jā s vannas istabā otrajā dienā . Bet paš i esam vainī gi - ievilka istabā pā rtiku (augļ us, kebabus utt. ) un pā rpalikumus iemeta vannasistabas atkritumu grozā.

Superī gas bufetes tipa brokastis restorā nā.78. stā vā . Restorā ns izvietots ap visu stā vu, attiecī gi arī bufete.
Tā pē c, ja jū s apbrauksit visu restorā nu un paņ emat mazu gabaliņ u no visa veida, jū su vē ders pā rplī sī s.

Viesnī cas viesiem – bezmaksas ieeja rotē još ajā atklā tajā skatu laukumā.83. stā vā . Skats uz Bangkoku no tā da augstuma ir iespaidī gs gan dienā , gan naktī , un pat ne pirmo reizi.


iemiesojums vvv-4
Ierodamies 4 stundas pirms 14 - 00, - rezervācijā norādītais reģistrēšanās laiks. Lai būtu, kur lietas iepriekš nolikt. [email protected]
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Novērošanas klājs Baiyoke Sky Hotel 84. stāvā
Novērtējums 7.8
Taizeme, Bangkoka
Ielas, laukumi, skatu punkti
Atguļošā Budas Wat Pho templis
Novērtējums 7.3
Taizeme, Bangkoka
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats
Zelta Budas statuja
Novērtējums 8.0
Taizeme, Bangkoka
Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats

Здание отеля является самым высоким в Таиланде - 88 этажей. Высота здания 309 метров. Отель расположен с 22 по 74 этаж. На нижнем этаже торговый центр. Baiyoke Sky Hotel - это комфорт, сервис и стиль роскошного отеля международного класса. Дата последней реставрации отеля - 2013 год. Из отеля открывается панорамный вид на Бангкок.

Atrašanās vieta Отель расположен в центральной части района Патумван, в 5-ти минутах ходьбы от вокзала Рачапрароп, откуда за 25 минут на поезде можно добраться до аэропорта Суварнабхуми.
Viesnīcā

6 ресторанов, 6 конференц-залов, вращающаяся платформа на крыше, смотровая площадка, продуктовый магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • aukle
Izklaide un sports Поле для гольфа (в пределах 3 км).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • biljards
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 660 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
Adrese 222 Ratchaprarop Rd., Ratchathewi, Bangkok 10400 Thailand
Tālruņi: +66 2656 3000
Tīmekļa vietne: Baiyoke Sky Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.