Shahrayar Luxury Hotel 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Shahrayar ir grezna butika viesnīca, kas atrodas vecās Damaskas centrā, ko ieskauj dažas no slavenākajām vēsturiskajām vietām, piemēram, Omayyad mošeja. Jūs varat ienirt Damaskas senās vēstures šarmā. Šajā viesnīcā jūs jutīsieties kā vienā no Arābu nakšu pasakas, baudot komfortu, ko piedāvāt 21. gs.Vairāk →
аватар gubanov
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad es apmeklē ju Sī riju, jo ī paš i tā s galvaspilsē tu Damasku. Mani ļ oti iespaidoja viesnī ca Shahrayar, kurā mē s palikā m divas naktis. Š ī ir dizaina viesnī ca, kas atrodas Damaskas vecpilsē tas centrā , starp tā s lī kajā m ielā m. … Tomēr ▾ Š ogad es apmeklē ju Sī riju, jo ī paš i tā s galvaspilsē tu Damasku. Mani ļ oti iespaidoja viesnī ca Shahrayar, kurā mē s palikā m divas naktis. Š ī ir dizaina viesnī ca, kas atrodas Damaskas vecpilsē tas centrā , starp tā s lī kajā m ielā m. Ideā la vieta, kur ienirt Sī rijas eksotikā . Pirms tam 1 nakti pavadī jā m ekonomiskajā Al Majedā . Tā s ir tikai debesis un zeme. Viesnī ca noteikti nav lē ta, bet savā dā k nemaz nevar bū t. Tajā ir ļ oti maz istabu, jo tas nav pā rtaisī jums, bet gan ī sta veca 18. gadsimta privā tmā ja pē c rekonstrukcijas. Katrai telpai ir savs nosaukums un savs stils. Dzī vojā m divvietī gā istabā.1. stā vā . Tas bija ļ oti ē rti, jo durvis uzreiz izgā ja uz iekš pagalmu - tā ir arī reģ istratū ra, kas no rī ta un vakarā pā rvē rš as par kafejnī cu. Š ī viesnī ca ir lieliski piemē rota atpū tai pē c ekskursijā m pa putekļ aino un trokš ņ aino Damasku. Tā kā tas atrodas dziļ i ielā s, nav trokš ņ a no tū ristiem un garā mbraucoš ā m automaš ī nā m, un no rī ta neviens jū s nesauks uz lū gš anu. Apkalpojoš ā personā la ir maz un krievvalodī go nav. Bet strā dnieki brī vi pā rvalda angļ u un franč u valodu. . Apkalpoš ana laba, telpu piepildī jums nav par ko sū dzē ties. Brokastis ir Eiropas, vakariņ ā s varat izvē lē ties kā du no vairā kā m nacionā lā s virtuves ē dienkartē m. Mani ļ oti iespaidoja apelsī nu koks, kas aug tieš i pagalmā . Strū klaka š ajā pagalmā vakarā ļ oti nomierina. Zem tā š ļ akatā m ir patī kami dzert kafiju vai tē ju. Tā pē c visiem, kas uz pā ris dienā m ierodas Sī rijas galvaspilsē tā Tuvo Austrumu gara dē ļ , iesaku neekonomē t uz viesnī cu un iekā rtoties kaut kā dā blaktē , proti, š ā da veida viesnī cā s. Vecpilsē tā to ir diezgan daudz. Es ļ oti gribē ju savā s amatieru fotogrā fijā s nodot š ī s vietas garu, cik man izdevā s jū s novē rtē t.
Внутренний дворик (вид сверх) Вид н аномер со стороны дворика На 2-м этаже Занавески. Потолок в номере Место для отдыха Домашний отель в историческом центре Дамаска Фонтанчик (в нем плавают апельсины, упавшие с дерева)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Shahrayar роскошный бутик-отель расположен в самом сердце старого Дамаска в окружении одних из самых известных исторических мест, как мечеть Омейядов, окунуться в очарование старой истории Дамаска, в этом отеле вы будете чувствовать себя в одной из и сказки об арабскиих ночах, наслаждаясь комфортом, 21- века предложить.

Atrašanās vieta расположен в самом сердце старого Дамаска в окружении одних из самых известных исторических мест, как мечеть Омейядов.
Viesnīcā

Обслуживание в номере 24 часа.

  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
Adrese Bab Touma, Al Kymarieh | Tel Al Kadi, Дамаск, Сирия
Tālruņi: 00963115410516
FAQ