Ebla Cham Palace 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
Viesnīca ir celta mūsdienīgā stilā. Tā ir iespaidīga ēka, ko ieskauj liels dārzs ar lielisku ceļu, kas ved līdz ieejai. Numuri ir lieli, moderni iekārtoti un labi aprīkoti. Visiem ir balkoni. Šajā modernā stila viesnīcā ir sporta iespējas un visas iespējas biznesa braucienam.Vairāk →
аватар elinika
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca Ebla Cham Palace atrodas starp Damasku un lidostu (manuprā t, 10 km katrā virzienā ). Ir piecu zvaigž ņ u statuss. Tā ir masī va ē ka, ko ieskauj dā rzs. Stā vi kā.5, vē l divi pazemē . Pē c vietē jo iedzī votā ju teiktā , viesnī ca tika uzcelta kā pils Baath partijas kongresiem, pē c tam tā tika pā rveidota. … Tomēr ▾ Viesnī ca Ebla Cham Palace atrodas starp Damasku un lidostu (manuprā t, 10 km katrā virzienā ).
Ir piecu zvaigž ņ u statuss. Tā ir masī va ē ka, ko ieskauj dā rzs. Stā vi kā.5, vē l divi pazemē . Pē c vietē jo iedzī votā ju teiktā , viesnī ca tika uzcelta kā pils Baath partijas kongresiem, pē c tam tā tika pā rveidota. Attiecī gi - monumentā lā s propagandas piemineklis.
Istabas lielas un labas. TV bez krievu kanā liem, bet ir BBC. Ē diens ir slikts. Ļ oti vienmuļ a, no augļ iem tikai greipfrū ti, apelsī ni, mandarī ni, ā boli. Ja esat pieraduš i pie mū su virtuves, tad var ē st tikai vermicelli, kartupeļ us (pa reizei) un sē nes (tur sē nes minerā lū denim neliek). Nav jū ras velš u. Jū s varat aizmirst par ē ģ iptieš u "viss iekļ auts" pā rpilnī bu. Kafija gandrī z vienmē r ir par papildu naudu (maza par diviem vai trim dolā riem, ū deni pie kafijas nesniedz). Viņ i nes minerā lū deni pudelē s, cik vē laties.
Internets viesnī cā ir pieejams, bet dā rgs. Nav krievu izkā rtojuma, un administrators nevienā no valodā m nesaprot, ko viņ i vē las no viņ a. Bet tas darbojas visu diennakti. Starp citu, viesnī cas darbinieki runā angliski, bet ne krieviski. Ikviens zina angļ u valodu, bet labā k nepā rsniegt 500–600 pamata vā rdus - viņ i sā k kļ ū t stulbi.
Es neredzē ju iekš telpu baseinu, jo tas nedarbojā s, arī atvē rtais. Tenisa korti tika slē gti. Ir veselī ga konferenč u telpa. Ja vē lies staigā t pa nakti – pā rtrauc. Blakus ir satriecoš i skaistas vietas, bet š ī ir privā ta teritorija – ieiet nevar. Bet tā lā k – š oseja uz Damasku. Viesnī cu var ieteikt tiem, kas tur apmetā s pret savu gribu (biju komandē jumos).
Draudi Sī rieš i, reaģ ē jot uz kritiku par viesnī cu, ir aizvainoti un izbola acis. Viņ iem viņ š ir galvenais sapnis un citas dzī ves simbols. Pē c tam, kad izbraukā ju visu Sī riju, sapratu, ka viesnī ca pē c vietē jiem standartiem tieš ā m ir ļ oti forš a (Sheraton un 4 sizns neskaitā s).
Отель - вид на холл сверху


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель построен в современном стиле. Это производящее впечатление, окруженное большим садом здание с великолепной дорогой, подходящей к входу. Номера большие, современно оформленные и хорошо оборудованные. Во всех есть балконы. Этот отель современного стиля имеет оборудование для занятий спортом и все условия для деловой поездки.

Atrašanās vieta Отель расположен в 9 км от центра города, в 10 км до ближайшего аэропорта.
Viesnīcā

* большой вестибюль
* закрытый бассейн
* открытый бассейн
* стоянка для автобусов
* автомобильная стоянка
* спортивный зал
* сауна
* теннис
* гольф
* магазин
* бутик
* бизнес-центр.

FAQ