Jautājums o Tatranska Lomnica

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
21 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kur ir labākā vieta, kur īrēt lizhi?
Sveiki! Es dodos uz NG uz Slovākiju, Tatranska Matlyar, un, tā kā man nav savas ližas, tas kļūst par īres jautājumu. bet dilemma ir tā, kur to vislabāk izdarīt. Viesnīcā? Tieši blakus liftam? Meklēt tuvākajā pilsētā?
Lūdzu, pastāstiet man, kas zina.
Liels paldies jau iepriekš!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2012-12-1811 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар jabetta
Vislabāk, protams, paņemt no pacēlāja, tad tur varēs glabāt bez maksas, jo nav nemaz tik viegli pārvadāt. Mēs ejam ar savām slēpēm, un tad noīrējam tās un zābakus netālu no kalna uz noliktavu (noliek zābakus nožūt) un maksājam par to naudu. Tikai jāņem vērā, ka uz NG slodze būs nopietna un uzreiz jāskrien pēc ekipējuma, citādi vēlāk nebūs izvēles, īpaši zābakiem.
аватар laveis
Sveiki! Neuztraucieties, jūs to sapratīsit uz vietas. Kad atpūtāmies Slovākijā, noīrējām slēpes no savas viesnīcas. Godīgi sakot, es neatceros, kā viņiem maksāja. Neuztraucieties, dodieties uz pilsētu un jau uz vietas orientēsieties - kā jums būs ērtāk naudas izteiksmē (īre pilsētā vai uz vietas viesnīcā). Starp citu, daži tūristi, kas ar mums lidoja no Ukrainas, paņēma līdzi savas slēpes! Teiksim kā variantu – ietaupījums. Protams, ja tas ir atbilstoši. Galvenais nesatraukties, slēpju nomu ir tik daudz, un cenas ir diezgan pieņemamas, ka bez slēpēm noteikti nepaliksit! Tiesa, atceros kāpt kalnā (ar trošu vagoniņu) ceļu, vismaz mums tā bija. Starp citu, es pat redzēju, ka daudzi pie ieejas pārdeva mazliet lētāk to pašu (viņu biļetes). Mēs to redzējām un darījām to pašu. Piemēram, nopirkām abonementu dienai, trīs stundas braucām un nosalām! Es redzu, ka cilvēki pienāk un stāv rindā pie biļešu kases pēc biļetes, un jūs piedāvājat viņiem iegādāties pie jums! Tāpēc tas ir ļoti ērti. Tā dara daudzi. Un es pastāvīgi kausēju mūsu biļetes ar ārzemniekiem. Vienkārši sakiet, ka cena ir lētāka nekā kasēs, un ticiet man, viņi to pieņem. Tāpēc laika gaitā man pagāja ilgāks laiks, lai pārdotu biļeti līdz desmit minūtēm, bet galvenokārt uz 5 minūtēm, un jums nav biļetes! Veiksmi!
аватар Mishchenko1
Paldies, liels, liels)))) Un laimīgu Jauno gadu!!!!
аватар laveis
Savstarpēji! Un jums visu to labāko un lielu laimi! AR NĀKUMU!!!!
аватар laveis
Starp citu, es aizmirsu jums uzrakstīt par slēpju zābaku žāvēšanu - tas nav jūsu rūpes. Ja savā (īres) viesnīcā katru dienu nodosi visu munīciju, tad katru dienu saņemot tev viss būs sauss. Vismaz pie mums tā bija. Un mums ar vīru šis jautājums un problēma nekādā veidā nerūpēja !!! Līdzi jāņem arī pāris vilnas zeķu. Nu, varbūt tev ir kāds, teiksim, ka tava vecmāmiņa vai mamma adīja! Lai veicas un pats galvenais, netērējiet savas smadzenes, domājiet par brīvā laika pavadīšanu atvaļinājumā!!! Visu to labāko!
аватар Mishchenko1
Paldies par atbildēm, par uzmanību!)))) Es tikko daudzas reizes atpūtos Bukovelā, un tur es noteikti zinu, ka īrēt formas tērpus vislabāk ir palikt tālāk no pašām nogāzēm, tas ir trīs reizes lētāk. Tāpēc nolēmu noskaidrot, vai tas pats princips tiek ievērots Slovākijā. Kāpēc tērēt vairāk
аватар laveis
ES tev piekrītu! Bukovelā cenas kosmiskas! Labāk nāc pie manis ciemos. Cik dažādu cilvēku jūs neatbildat uz jautājumiem, un viņi arī ievieto manas fotogrāfijas mīnusos. Es vienkārši nesaprotu, par ko ir fotogrāfija. Tātad, ja man būs laiks, es gaidīšu! :) C Uv.
аватар jabetta
Ne vienmēr ir pieņemami izvēlēties iespēju viesnīcā - tad tie būs jānēsā līdzi, un jums būs jāiet zābakos, ir labi, ja viesnīca atrodas netālu no pacēlāja, bet Tatranska Lomnicā šī iespēja ir nav tas labākais - nobrauciet pieklājīgi lejā jebkuram. Ir taču viesnīcas, kas nodrošina transfēru uz pacēlāju, bet par tavējo neteikšu. Tad nesakiet, ka vienmēr visa ir gana - brīvdienās ar šo notiek "slazdi", mēs paši savulaik sastapāmies, kamēr vēl nebija savu slēpju un zābaku, kad negribot stāvēt rindā uz īri. (50 cilvēki), nolēma ierasties vēlāk. Atnāca tad, kad rindas vairs nebija, un mūsu izmēra prātīgo zābaku vairs nebija palicis - tikai šmuce, un slēpes nebija ledus. Bija problēmas ar nomaiņu, kā mums, tas ir ārkārtīgi slikti, jo katra stunda kalnā ir dārga. Bet tas attiecas uz jums, ja jūs patiešām esat slēpotājs un nevēlaties vienkārši pavadīt laiku slēpošanas kūrortā. Man radās iespaids, ka annimila tāda ir - spriežot pēc amatiem, frank tējkanna. Tātad, Miščenko1, izlem, kas tu esi un kādus mērķus tiecies — tas daudz ko maina.
аватар jabetta
Miščenko1, Slovākijā nav tādas cenu svārstības kā Bukovelā - tur izmaksas ir pat. Izdevīgi ņemt uzreiz uz visām dienām - tā sanāk lētāk.
Py.Sy. Manā iepriekšējā ierakstā kļūda jālasa laveis, nevis annimila.
аватар taleuk
Sākumā slēpes īrēju pilsētā, lētāk nekā pie pacēlāja, bet tad to vilkšana apkārt ir problēma. Tagad slēpes ņemu tikai no pacēlāja, un atstāju tur...viss sauss un ērts.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Tatranska Lomnica
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl