Poprad Hotel 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.110
№1 viesnīcas reitingā Poprada
8.7 Numurs
8.8 apkalpošana
9.3 Tīrība
8.2 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Popradas centrā. No tā paveras skats uz Popradas upi un Augstajiem Tatriem. Viesnīca piedāvā ideālu biznesa un atpūtas kombināciju.Vairāk →
аватар juliyadronowa
Brī niš ķ ī gs skats uz Tatriem no loga un balkona! Netā lu no pilsē tas kultū ras centra! Jauks personā ls! Viens neliels mī nuss - ja jū su logi ir vē rsti uz galvenā s ieejas pusi, tas var bū t trokš ņ ains) BET...tā nav problē ma!. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gs skats uz Tatriem no loga un balkona! Netā lu no pilsē tas kultū ras centra! Jauks personā ls! Viens neliels mī nuss - ja jū su logi ir vē rsti uz galvenā s ieejas pusi, tas var bū t trokš ņ ains) BET...tā nav problē ma!
аватар olegromanovski66
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka viesnī ca. Gardas brokastis. Fantastisks skats pa logu uz kalnu! Spē cī gs WiFi signā ls istabā s. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca. Gardas brokastis. Fantastisks skats pa logu uz kalnu! Spē cī gs WiFi signā ls istabā s.
Загальний вид готелю
аватар marisha_sun_
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti mā jī ga viesnī ca. Draudzī gs personā ls, ļ oti tī rs un kā rtī gs. Viesnī cā ir patī kama smarž a. Vienī gais trū kums, iespē jams, daž iem ir balkons divā m istabā m. Ļ oti jauki numuri un tieš ā m brī niš ķ ī gs skats uz Tatriem. … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī ga viesnī ca. Draudzī gs personā ls, ļ oti tī rs un kā rtī gs. Viesnī cā ir patī kama smarž a. Vienī gais trū kums, iespē jams, daž iem ir balkons divā m istabā m. Ļ oti jauki numuri un tieš ā m brī niš ķ ī gs skats uz Tatriem. Blakus atrodas divi lielveikali un akvaparks - pastaigu cienī tā jiem labā k staigā t, bet tomē r labā k braukt. Laba pieņ emama cena.
Двухместные номера с раздельными кроватьями двухместный номер (1) вид с другой стороны двухместный номер (1) апарт на 2 чел. апарт на 2 чел., есть такая вот комната для переговоров)))))))))))))
аватар parta
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Esmu vairā kas reizes apmetusies viesnī cā Poprad. Kā pē c - jā , jo tā ir ļ oti laba viesnī ca. Liela ē rta reģ istratū ra, 2 lifti ļ auj grupai ā tri izmitinā ties istabā s. Numurā ir ē rtas mī kstas gultas, laba vannas istaba. … Tomēr ▾ Esmu vairā kas reizes apmetusies viesnī cā Poprad. Kā pē c - jā , jo tā ir ļ oti laba viesnī ca. Liela ē rta reģ istratū ra, 2 lifti ļ auj grupai ā tri izmitinā ties istabā s. Numurā ir ē rtas mī kstas gultas, laba vannas istaba. Restorā nā ir labs ē diens un ļ oti draudzī gs personā ls. No loga paveras lielisks skats uz laukumu. 10 minū š u gā jienā ir MAKS lielveikals, var nopirkt gan kedas, gan lietas.
аватар Natalia78
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Papildus jau rakstī tajam. … Tomēr ▾ Papildus jau rakstī tajam.
Старый Смаковец Старый Смаковец - трасса 1 Вид с номера 1 Демановская пещера Ангел - только зимой Вид с номера 2 Смаковец - трасса
аватар Natalia78
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija 2011. gadā . Es daudz lasī ju par Popradas viesnī cu, ne pā rā k mež a atsauksmes. Patiesī bā viss nav tā . Atbrauca naktī , pasniedz ļ oti ā tri. Mē s dzī vojā m 3-vietī gā istabā . Draugi dzī voja 2-vietī gā s istabā s. … Tomēr ▾ Bija 2011. gadā . Es daudz lasī ju par Popradas viesnī cu, ne pā rā k mež a atsauksmes. Patiesī bā viss nav tā . Atbrauca naktī , pasniedz ļ oti ā tri. Mē s dzī vojā m 3-vietī gā istabā . Draugi dzī voja 2-vietī gā s istabā s. Paš as telpas ir tī ras, vienmē r ir karsts ū dens, ir Wi-Fi, tiesa gan, tikai prezentā ciju zā lē un tuvu tai. Logi nedaudz pū š , bet tie silda ļ oti spē cī gi. Gulē ja ar atvē rtu logu. Ē diens brokastī m ir labs. Telefoni bija atstā ti istabā , nekas nav nozagts. Kopumā ļ oti labi atpū tā mies, bet bez slē poš anas trasē m nav ko redzē t.
аватар amazon_ka
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca atgā dina padomju viesnī cas 80. gadu beigā s - 90. gadu sā kumā . Viss ir tik jaudī gs, visur ir paklā js (arī uz sienā m liftā ). Koka logi sū c – vecums dara savu. Ļ oti neē rtas un slidenas vannas. Principā tī ra, ikdienas uzkopš ana, dvieļ i tiek mainī ti pē c pieprasī juma, gultas - katru otro dienu. … Tomēr ▾ Viesnī ca atgā dina padomju viesnī cas 80. gadu beigā s - 90. gadu sā kumā . Viss ir tik jaudī gs, visur ir paklā js (arī uz sienā m liftā ). Koka logi sū c – vecums dara savu. Ļ oti neē rtas un slidenas vannas. Principā tī ra, ikdienas uzkopš ana, dvieļ i tiek mainī ti pē c pieprasī juma, gultas - katru otro dienu. Nav pā rtikas. Tas attiecas gan uz "bufeti" brokastī m, kas bija iekļ autas ekskursijas cenā , gan uz pusdienā m un vakariņ ā m, kas tika pasū tī tas vairā kas reizes. No rī ta, ja atnā c pē c astoņ iem (brokastis sā kas 6-30), praktiski nav ko ē st. Jā lū dz viesmī ļ i kaut ko atnest no virtuves. Viņ i atved stingri ierobež otu daudzumu, un tad ne visu, kas bija noliktavā brokastu sā kumā . Reiz vakariņ ā s pasū tī tā s cū kgaļ as karbonā des vietā atnesa vistu. Viņ i lika izskatī ties, ka viņ iem tas ir vajadzī gs.
Viesnī cas priekš rocī ba ir tā s ē rtā atraš anā s vieta. 5 min gā jiens lī dz galvenajai ielai. Blakus atrodas Bill un Max veikali (lielveikals "Gipernova"), 10 minū š u gā jiens lī dz dzelzceļ a stacijai. No viesnī cas logiem paveras och. gleznains skats uz Augstajiem Tatriem. Mē s devā mies vizinā ties uz Tatranska Lomnitsa, apmē ram 15 minū š u brauciena attā lumā no viesnī cas. Kopumā par atpū tu Slovā kijā varu teikt - kalni, trases un slē poš ana ir forš i, patika. Viesnī ca, ē diens, atpū ta - vienkā rš i nekā da. Lai sajustu garš u, uz vienu dienu devā mies uz Poliju, Zakopanē . Pē dē jos gados esam tur atpū tuš ies. No Popradas tikai 75 km. Nonā cā m pie secinā juma, ka nā kamo braucienu var apvienot – dzī vot Polijā , un braukt uz Slovā kiju.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums lisiak
‹ Viesnīca Poprad Hotel 3*
Atrakcijas

Отель расположен в центре города Попрад. Из его окон открывается вид на реку Попрад и горы Высокие Татры. Отель предлагает идеальное сочетание бизнеса и отдыха.

Atrašanās vieta 300 м - аквапарк AquaCity. 4 км - аэропорт Попрад-Татры. 15 км - термальный бассейн. 17 км - Высокие Татры. 42 км - замок Spissky (самый большой замок в Центральной Европе). 48 км - старый замок Lubovna. 60 км - Липтов.
Viesnīcā

Ресторан на 100 мест. Shaker бар на 60 мест. Лобби-бар на 30 мест.

Конференц-зал на 120 мест. Подземный гараж на 14 мест.

Терраса для загара, завтрак в номер, специальные диетические меню (по запросу), круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, обслуживание номеров, услуги по глажению одежды, люкс для новобрачных, чистка обуви, упакованные ланчи, факс/ксерокопирование, услуги по продаже билетов, отопление, места для курения.

Курение на всей территории отеля и в номерах запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В отеле 51 номер и 7 апартаментов.

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
Adrese Hotel Poprad, s.r.o. Partizánska 677/17 058 01 Poprad
Tālruņi: TEL: 00421/52/787 08 11
FAX: 00421/52/787 08 88
Tīmekļa vietne: Poprad Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.