Jautājums par viesnīca Snp Hotel 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
9 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Aģents ieteica šo viesnīcu ziemas brīvdienām (slēpošanai).
Ja kāds te bija,padalieties iespaidos.Vai ir apmainītāji?Kādās ekskursijās ir vērts doties?Dzirdēju,ka tuvumā ir termālais ūdens parks.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2013-11-1110 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  2
аватар yuliasya
Es biju citā viesnīcā. Par SNP varu teikt tikai to, ka atrašanās vieta ir lieliska. Tas faktiski atrodas uz Bela Put šosejas, jūs varat braukt no kalna tieši uz viesnīcu.
Par termālo akvaparku. Netālu - 15 kilometri, Liptovsky Mikulas. Šķiet, ka sauc Bešenovu. Ja neesat ar automašīnu, tad uz turieni brauc bezmaksas autobusi (pie ieejas jāuzrāda slēpošanas karte vai Liptovas karte).
Devāmies uz akvaparku "Tatralandia". Tur ir labi. Ir sālsūdens baseini un termālie slidkalniņi. Bet ja esi bez bērniem, tad netērē tam visu dienu, aizej uz 2-3 stundām pēc slēpošanas, pietiks.
Un noteikti apmeklējiet Demanovskas alu, tā ir pat tuvāk nekā akvaparks, un skaistums ir nereāls! Tur jāiet no rīta, jo. tur palaist laikā 3 vai 4 reizes dienā.
аватар EspritSlovakia
Jā, patiesība. Tikai starp citu, ir ienākušas daudzas interesantas jaunas vai renovētas viesnīcas ar visām ērtībām un ļoti patīkamu vidi no personāla. Šodien atgriezos, apskatīju vairākas viesnīcas - http://www.hotelfis.sk/. Es atceros viesnīcu Fiss pirms 20 gadiem. Un tagad mani pārsteidza rekonstrukcija šī vārda pozitīvajā nozīmē - tik labā nozīmē atstāts gan tas, kas saistīts ar 60.gadu vēsturi un stilu, gan jauni ērti un ērti par labām cenām. Numuri ir tīri, mājīgi un ērti. Un netālu ir Štrbske Pleso, nogāzes bērniem un pieaugušajiem, slidotava pie viesnīcas. Es tikai gribu atgriezties. Noteikti pievienošu foto. Un tieši šobrīd ir pēdējās vietas uz Jauno gadu un janvāra sākumu - 27.12. - 12.01. īpašs piedāvājums.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Snp Hotel 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl