Pastaigas Aizsargātajā Slovākijā

13 augusts 2015 Ceļošanas laiks: no 31 Jūlija 2015 ieslēgts 06 augusts 2015
Reputācija: +18
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es vē los teikt daž us vā rdus par brī niš ķ ī go ceļ ojumu "Reserved Slovakia".

Pirmkā rt, ekskursija bija lieliski izplā nota, visas ekskursijas bija pā rdomā tas (š eit atseviš ķ i jā atzī mē , ka pē c mū su lū guma tika pievienota vē l viena - Levices pilsē ta ar skaistā m katedrā lē m un pā rsteidzoš iem koka arhitektu darbiem).

Ekskursija apvienoja dabas parku apmeklē jumus Augstajos un Zemajos Tatros, Demē novas alā s, pastaigas pa mā jī gajā m mazpilsē tu ieliņ ā m un peldē š anu slavenajā Popradas akvaparkā .


Nav iespē jams noteikt, kas mums patika vairā k, Š trbske Pleso - maģ isks ezers, kas vilinā ja ar savu caurspī dī gumu, alā m, noslē pumainajā m un pā rsteidzoš ajā m ar savu pazemes noslē pumu pasauli, aizsargā jamā m nacionā lo parku takā m vai plostiem pa Dunajecas kalnu upi, kas mū s izraisī ja neaprakstā mā sajū smā , kad visapkā rt ieskauj majestā tiski kalni un katru reizi veica straujus pagriezienus, kas sastinga gaidot. Viss bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi! ! ! Garš ī gi slovā ku virtuves ē dieni papildinā ja ceļ ojumu, un viesnī cas ī paš nieku viesmī lī ba, kompetenti un draudzī gi gidi, kā arī mū su autobusa ļ oti profesionā ls š oferis papildinā ja iespaidu.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
это Деменовские пещеры
Штребске Плесо- высокогорное озеро
Сплав по реке Дунаец
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums