Adrijas kruīzs no Venēcijas 3. daļa

17 Aprilis 2015 Ceļošanas laiks: no 29 Marta 2015 ieslēgts 29 Marta 2015
Reputācija: +5077
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Turpinā jums — sā ciet š eit

1. daļ a

2. daļ a

Apmeklē jiet Koperu Adrijas jū ras kruī zā .

Izbraucot no Venē cijas, mū su laineris "Voyager of the Seas" devā s uz Koperas ostu. Š ī ir Slovē nija, vienī gā ostas pilsē ta š ajā valstī . Katru dienu, vakarā , mū su kajī tē tika atnests sava veida biļ etens, kurā tika rakstī ts, kas plā nots uz kuģ a nā kamajai dienai.

Biļ etenā par Koperu bija teikts: Ko? perir pilsē ta Slovē nijā , Istras pussalā . Slovē nijas piekrastes trī sdesmit kilometru joslas lielā kā pilsē ta. Tā atrodas netā lu no Itā lijas robež as un Triestes pilsē tas. Kopers izauga no seno grieķ u apmetnes, kas pazī stama kā Aegis. Romieš u periodā tas saņ ē ma nosaukumuKaprice, no kura cē lies mū sdienu pilsē tas nosaukums.

Pē c vakariņ ā m, kā du laiku apskatī juš i kuģ i un, ņ emot vē rā , ka diena bija diezgan aizņ emta, mē s apgū lā mies uz milzī gas gultas, un no rī ta izrā dī jā s, ka mū su laineris jau ir pietauvojies Koperas ostas piestā tne.


Mū s sveicina pū tē ju orķ estris, kas izpilda slovē ņ u tautas melodijas. Pē c ā trā m brokastī m devā mies apskatī t pilsē tu. Vairā k kā pilsē ta! No mū su terminā ļ a viņ i izgā ja no ostas, pie izejas mums iedeva veselu sludinā jumu paku, un tur bija arī Kopera karte.

Karte ir karte, un mē s sekojam cilvē kiem pa kā pnē m uz nogā zi, apskatā m veco cietoksni, tad ejam garā m pamestai ielai un izejam uz centrā lo laukumu, kur ir gandrī z visi Kopera apskates objekti. p>

Pretorieš u pils ir Koperas slavenā kā ē ka, skaistā kā pils venē cieš u gotikas stilā.15. gadsimtā , iepretim Lodž ijas pilij laukumā , tajā ir mā kslas galerija. Skatā mies, bildē jam un nevaram saprast, kā pē c nav vietē jo cilvē ku, tas kaut kā pamests.

Mē s ejam tā lā k pa pamestajā m skaistajā m ielā m un izejam uz to galveno ielu.

Un tagad izrā dī jā s, kur atrodas visi cilvē ki. "Dū mu rokeris"! Visas ielas garumā ir teltis,

izklaide, mū zika, vietē jo vī nu un stipro dzē rienu degustā cija, vietē jo ē dienu un konditorejas izstrā dā jumu izmē ģ inā š ana, augļ u pasniegš ana (nobrieduš i ķ irš i, zemenes utt. )

Man ļ oti patika no kaltē tā m vī nogā m gatavotā vietē jā moonshine, virs 60 grā diem, degustā cija; lī dz spī dumam nopulē tais aparā ts tika demonstrē ts; bija recepte, testē š ana tika veikta atkā rtoti, it ī paš i, kad ī paš nieks uzzinā ja, ka esmu krievs. Tuvumā ī paš i netraucē ja vietē jā s nū deles ar gaļ u, kuras arī mums piedā vā ja no visas sirds.

Š ie slovē ņ i mū s pacienā ja ar vietē jiem dzē rieniem un uzkodā m

Mē s domā jā m, ka tie ir viņ u svē tki. Bet nē !

Izrā dī jā s, ka saistī bā ar mū su Royal Caribbean kruī zu kompā nijas lainera pirmo apmeklē jumu š ajā ostā vietē jā s varas iestā des sakā rtoja š o Sabantuju, un slovē ņ i izturas pret mums no visas sirds un paš i pieņ em dievgaldu.

Kopumā ejiet pa š o ielu š urpu turpu un varat atpū sties pie strū klakas parkā .

Nu ļ oti interesanti! ! ! Daudziem atlikuš ie apskates objekti kaut kā izrā dī juš ies nekam nederī gi. Daudz mū zikas, folkloras dziesmas, dejas, ievelk mū s savā s dejā s

Š ā di viņ i izklaidē jā s krā š ņ ajā Koperas pilsē tā . Kad viņ i juta, ka viņ u kā jas, nevis tikai kā jas, sā ka zumē t,

Pa promenā di gar skaisto Adrijas jū ru

Jahtklubs


Nokļ uvā m ostā , kur bija mierī gi, jo nekā ē dama nebija un alkohols rokā s (viss tika nē sā ts vē derā ! ) devā s uz kuģ a. Uz lainera ir aizliegts pā rvadā t jebkā dus pā rtikas produktus un alkoholiskos dzē rienus. Pē c nelielas atpū tas uz kuģ a plunč ā jā mies baseinā , pē c tam vē rojā m mū su kuģ a aizieš anu.

Un uz mola skanē ja mū zika (pū tē ju orķ estru koncerts)! Likā s, ka viss Kopers izgā zā s uz krastmalas un atvadī jā s mums ar rokā m. Kuģ is devā s jū rā , un mē s devā mies gatavoties kapteiņ a pieņ emš anai.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Яхт-клуб
Эти словеночки угощали нас местными напитками и закусками
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums