TandemTravelers: Jauka nakts Ļubļana

10 augusts 2017 Ceļošanas laiks: no 29 Jūlija 2017 ieslēgts 29 Jūlija 2017
Reputācija: +142
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Pē c tam, kad samierinā jā mies ar bremž u trū kuma problē mu un neiespē jamī bu mainī t bukses uz lauka, mē s nolē mā m nokļ ū t tuvā kajā dzelzceļ a stacijā un doties ar vilcienu uz Ļ ubļ anu, cerot atrast palī dzī bu lielajā pilsē tā .

Mē s ieradā mies Slovē nijas galvaspilsē tā plkst. 21:00 un sapratā m, ka š odien nevaram atrast nekā du palī dzī bu vai reģ istrā ciju. Pē c stā vē š anas dzelzceļ a stacijas slē gtā s bagā ž as telpas priekš ā , pē c tam viņ i savas mantas varē ja atstā t glabā š anai autoostā . Tika nolemts izpē tī t naksnī go Ļ ubļ anu, jo bija ž ē l aizbraukt, neapskatot galvaspilsē tu.

Un viņ i to izdarī ja pareizi. Ļ ubļ ana mū s apbū ra ar savu skaistumu, mieru un vienkā rš ī bu. Tā s ielas atgā dinā ja Itā liju, ko esam pieraduš i redzē t filmā s. Ļ ubļ anicas upe tek cauri pilsē tas centram, it kā sadalot to divā s daļ ā s.


Romantiski uzbē rumi un lieliski tilti. Gar Ļ ubļ anicu, Jož e Pleč nika projektē tajā s krastmalā s ir daudz mazu, klusu kafejnī cu un bā ru, kur ir patī kami papļ ā pā t ar draugiem uz skaistu skatu fona. Katrs atradī s kaut ko sev. Mē s nevarē jā m aprē ķ inā t vidē jo č eku, jo iestā ž u daudzveidī ba bija pā rsteidzoš a, no dā rgiem restorā niem lī dz budž eta, bet krā sainiem krogiem.

Bija daudz vietu, kur gribē jā m aizbraukt. Bet nakts mū s neļ ā va, viss bija slē gts. Mē s klaiņ ojā m pa pilsē tu, brī noties par jaunatni un tū ristiem. Tā s, tā pat kā krastmalas iestā des, ir ļ oti daž ā das.

Ap pulksten 4 no rī ta mē s bijā m atpakaļ stacijā .

Lī dz noliktavas atvē rš anai bija vē l 1.5 stunda. Izrā dī jā s, ka stacijā s gulē t uz soliņ a ir ļ oti ē rti, bet kaut kas jā paņ em, lai paslē ptu)?

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (14) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums