Parkroyal on Beach Road 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
6.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca ir Klusā okeāna piekrastes pērle. Apvienojot tradicionālo šarmu ar mūsdienu komfortu, šo viesnīcu ieskauj viesmīlības un draudzīguma atmosfēra. Viesnīca tika atjaunota 2006. gadā.Vairāk →
аватар Apyatka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Singapū rā viesnī cas ir diezgan dā rgas un ir ļ oti grū ti izvē lē ties ideā lo cenas un kvalitā tes attiecī bu. Ticu, ka man izdevā s. Abas viesnī cas, kurā s apmetā mies, bija labas. Bet Parkroyal Beach ir labā ka) Tam bija liela atlaide. … Tomēr ▾ Singapū rā viesnī cas ir diezgan dā rgas un ir ļ oti grū ti izvē lē ties ideā lo cenas un kvalitā tes attiecī bu. Ticu, ka man izdevā s. Abas viesnī cas, kurā s apmetā mies, bija labas. Bet Parkroyal Beach ir labā ka)
Tam bija liela atlaide. 160 SGD par nakti, kas ir diezgan lē ti pieklā jī gai viesnī cai Singapū rā . Lī dz centram jā iet apmē ram 25-30 minū tes, garā m leģ endā rajai bagā tī bas strū klakai, tu ej, pagriez galvu, un apkā rt ir paradī ze) Marina Bay) 6-7 minū tē s, kamē r puse ceļ a ir zem nojume (Nicole Higway).
Istaba liela, istabā ir bezmaksas Wi-Fi, kas arī Singapū rai ir retums. Zobu birstes, pasta, š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja, ziepes, ausu nū jiņ as, vā ciņ š , tē ja, kafija, ū dens un atsvaidzinoš i saldumi tiek papildinā ti katru dienu. Numurā ir seifs, gludeklis, gludinā mais dē lis, tē jkanna, tē ja-kafija-cukurs, fē ns, č ī bas. Veļ as un dvieļ u maiņ a katru dienu.
Depozī ts $100.
Blakus ir skaists etniskais kvartā ls, patī kami vakaros pastaigā ties, daudz kafejnī cu. Bet ē diens tur ir pikants, un mē s viesnī cā nepaņ ē mā m brokastis. Tā bija muš a – mē s nekad neatradā m, kur var paē st lē tas un garš ī gas brokastis. Arī vannas istaba bija apkaunojoš a – aiz dzegas tika atrasta sē ne. Spriež ot pē c mitruma pilsē tā , š ī problē ma nav nekas neparasts.
Ļ oti jauks un liels baseins. Atrodas 4. stā vā . No baseina var redzē t Marina lī ci un panorā mas ratu. Ir arī trenaž ieru zā le.
Paš ā viesnī cā ir autobusu pietura.
Blakus nav nevienas pludmales, neskatoties uz to, ka nosaukumā ir "Pludmale")
бассейн вечером номер номер Gardens by the Bay. В павильоне. на крыше торгового центра Марина Бей Сентоза. Юниверсал Парк. Отель Марина Бей


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель является жемчужиной тихоокеанского побережья. Сочетая в себе традиционное очарование и современный комфорт, этот отель окутан атмосферой гостеприимства и доброжелательности. Отель прошел реновацию в 2006 году.

Atrašanās vieta в историческом центре Сингапура, напротив арабской улицы, в 20 минутах езды от международного аэропорта Changi.
Viesnīcā

2 ресторана (Plaza Brasserie – западная кухня, Si Chuan Dou Hua Restaurant - китайская и тайская кухня), 2 бара (Coffee Lounge, Club 5), открытый бассейн, фитнес-клуб, бизнес-центр, конференц-зал (на 500 мест), банкетный зал, салон красоты, прачечная химчистка, Spa-центр, услуги няни по запросу, джакузи.

Telpu apraksts

В отеле 342 номеров категорий:
- Superior;
- Deluxe – дополнительно мягкий уголок, халат и тапочки;
- Orchid Club – клубные номера, отдельный reception, услуги дворецкого, Интернет, завтрак в отдельном ресторане Orchid Lounge, чай и кофе в течение дня, коктейли в Orchid Lounge.

Istabās

кондиционер, телефон, телевизор, сейф, радио, мини-бар, набор для приготовления чая и кофе, утюг, гладильная доска, ванная комната, фен.

Tīmekļa vietne: Parkroyal on Beach Road
FAQ