Le Domaine de La Reserve 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
10.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Jauka neliela viesnīca, kas atrodas ziemeļrietumu krastā. Praslin, 12 km no lidostas, unikāla tropiskā dārza dziļumā, sava līča krastā. Gandrīz no visiem viesnīcas numuriem paveras skats uz okeānu. Viesnīca dibināta 1982. gadā, pēdējās restaurācijas datums ir 2014. gada decembris. Teritorijas platība 46 000 kv.m. Tas sastāv no divām 1 stāvu ēkām un desmit 2 stāvu villām ar 4 istabām katrā blokā. Tajā ir liels peldbaseins (lielākais Seišelu salās), fitnesa centrs, sauļošanās terase un 2 restorāni, kuros tiek pasniegti kreoliešu, grilēti un starptautiskās virtuves ēdieni. Dzērieni un vieglie dzērieni ir pieejami viesnīcas 2 bāros.Vairāk →
аватар konstantinova888
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nopirkā m ekskursiju uz viesnī cu Le Domaine de La Reserve, č etras zvaigznes. Š o viesnī cu man ieteica draugi. kurš tajā atpū tā s pirms mē neš a. Viesnī ca ir lieliska ar savu pludmali, jū ras rezervā ta teritorijā . Numuri ir plaš i ar milzī gu balkonu, galdu un sauļ oš anā s krē slu. … Tomēr ▾ Nopirkā m ekskursiju uz viesnī cu Le Domaine de La Reserve, č etras zvaigznes. Š o viesnī cu man ieteica draugi. kurš tajā atpū tā s pirms mē neš a. Viesnī ca ir lieliska ar savu pludmali, jū ras rezervā ta teritorijā . Numuri ir plaš i ar milzī gu balkonu, galdu un sauļ oš anā s krē slu. Ir tē jas piederumi, kaudze visā du š ampū nu un dvieļ u. Bezmaksas Wi-Fi darbojas netā lu no reģ istratū ras. Ē diens labs, augļ u daudz: murakuya, papaija, ananā si, mandarī ni utt. , bet brokastis vienmuļ as, bufetes vakariņ as, ļ oti augstas izmaksas. Vakaros tiek atskaņ ota dzī vā mū zika. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs un izpalī dzī gs, lai gan nav krieviski runā još o. Okeā ns ir lielisks, pludmalē sauļ oš anā s krē slus var pā rvietot koku ē nā , ieejot okeā nā nā k pretī zā le, bet tas netraucē . Ieeja okeā nā gluda, smiltis baltas, ļ oti ē rta ieeja bē rniem. Jū s varat bez maksas iznomā t velosipē dus un doties uz vietē jo ciematu pē c suvenī ru un lielveikalu, kur pā rtika un alkohols ir trī s reizes lē tā ki. Bijā m ekskursijā uz La Digue, mums ļ oti patika. Krievu tū ristu viesnī cā ir maz, pā rsvarā no Maskavas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Прекрасный небольшой отель, расположенный на северо-западном побережье о. Праслин, в 12 км от аэропорта, в глубине уникального тропического сада, на берегу собственной бухты. Практически все номера в отеле с видом на океан. Основан отель в 1982 году, дата последней реставрации - декабрь 2014 года. Площадь территории 46 000 кв.м. Состоит из двух 1-этажных корпусов и десяти 2-этажных вилл по 4 номера в каждом блоке.

К услугам гостей большой бассейн (самый большой на Сейшельских островах), фитнес-центр, терраса для загара и 2 ресторана, где готовят блюда креольской кухни, гриль-блюда и кушанья интернациональной кухни. напитки и легкие напитки можно заказать в 2 барах отеля.

Atrašanās vieta Отель Le Domaine de La Reserve, из окон которого открывается вид на остров Кюрьез, расположен на берегу залива Анс-Петит-Кур. В числе местных достопримечательностей долина Валле-де-Маи в национальном парке Праслин и деревенька Бе-Сент-Анн, расстояние до которых составляет примерно 3 км. До аэропорта острова Праслин - 16 км.
Viesnīcā

2 ресторан (1 а’ля карт), 2 бара, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Библиотека, снорклинг.
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 40 номеров.

Adrese Anse Severe, La Digue, La Digue, Seychelles
Tālruņi: +(248) 429 9999
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.