Coral Strand Smart Choice Hotel 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 3.610
№2 viesnīcas reitingā Mahe
3.7 Numurs
1.8 apkalpošana
2.7 Tīrība
3.7 Uzturs
2.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Beau Vallo pludmales centrā, Mahe salas ziemeļrietumos. Netālu atrodas vietējie restorāni, veikali, naktsklubi un tirgi. Tā piedāvā 2 peldbaseinus ar bāru, skatu laukumu ar brīnišķīgu skatu uz zvaigžņotajām debesīm, kā arī daudzas aktivitātes un izklaides visu vecumu viesiem. Viesnīca ir piemērota greznām un relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар contact-me
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vienkā rš i ļ oti slikta viesnī ca. Savā dā k, ducis iemeslu tur nebraukt: 1. Viņ š ir vecs, ļ oti vecs. Kaut kur lasī ju, ka š ī ir gandrī z vecā kā viesnī ca uz salas – dibinā ta 1972. gadā . Un kopš tā laika maz ir mainī jies. … Tomēr ▾ Vienkā rš i ļ oti slikta viesnī ca. Savā dā k, ducis iemeslu tur nebraukt:
1. Viņ š ir vecs, ļ oti vecs. Kaut kur lasī ju, ka š ī ir gandrī z vecā kā viesnī ca uz salas – dibinā ta 1972. gadā . Un kopš tā laika maz ir mainī jies.
2. Monotonas brokastis un vakariņ as. Pusi no ē diena nav iespē jams apē st, jo tas ir ļ oti pikants. Vakariņ as bez dzē rieniem.
3. Nejē dzī ga telpu uzkopš ana, maksimums - izved atkritumus, bet netī rumi paliek. Un jums ir jā lū dz dvieļ i.
4. Pofigistiski noskaņ ots personā ls bez mazā kā s vē lmes palī dzē t. Ar visu savu izskatu darbinieki parā da, ka jū s viņ iem esat papildu kairinā tā js.
5. Pretī gs, pastā vī gi pazū doš s Wi-Fi.
6. Mazs un tajā paš ā laikā ļ oti netī rs baseins uz vietas. Bē rnam pietika tikai 1 reizei.
7. Problē ma ar sauļ oš anā s krē sliem un dvieļ iem pludmalē.
8. Ora no bā ra zem logiem katru otro dienu lī dz vienam no rī ta.
9. Par 4-ki dā rgu ē dienkarti restorā nā un bā rā . Ū dens pudele stendā aiz vā rtiem maksā.5 (! ) reizes lē tā k.
desmit.
Mē ģ inā jums krā pties ar rezultā tu (pā ris reizes)
аватар lady.barval
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los tikai atzī mē t š ī s viesnī cas darbinieku darbu. ļ oti jauki laipni cilvē ki. Krievu valodā runā još s personā ls jums palī dzē s ar visiem jautā jumiem. Treš ajā dienā mū su gaisa kondicionieris sabojā jā s, stundas laikā to salaboja un atvainojā s par sagā dā tajā m neē rtī bā m. … Tomēr ▾ Vē los tikai atzī mē t š ī s viesnī cas darbinieku darbu. ļ oti jauki laipni cilvē ki. Krievu valodā runā još s personā ls jums palī dzē s ar visiem jautā jumiem. Treš ajā dienā mū su gaisa kondicionieris sabojā jā s, stundas laikā to salaboja un atvainojā s par sagā dā tajā m neē rtī bā m. Pasū tī jā m ceremoniju un vakara vakariņ as pludmalē , viss bija pieci plus, esam ļ oti apmierinā ti. Istaba mums bija kā jaunlaulā tajiem pilnī gi balta ir ļ oti skaista. Ir vairā ki telpu veidi, bet mē s sā kotnē ji izvē lē jā mies š o. Mani iepriecinā ja tas, ka par seifu nekas nav jā maksā , to var izmantot bez maksas. Istabā parastā s mē beles, protams, vairs nav jaunas, tač u tā s ir gandrī z nemanā mas. Gulta ir labas kvalitā tes tī ra veļ a. Regulā ra tī rī š ana. Teritorijā pie tā ir baseins, ir diezgan daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, daž ā s vietņ u atsauksmē s viņ i raksta, ka viņ i saka, ka nebija pietiekami, es nezinu, vai tā ir taisnī ba vai nē , bet mē s nebija nekā du problē mu ar vietu. Pludmale un jū ra ir pasaka. Ē rta ieeja jū rā bū s ē rta gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Daudzas ū dens aktivitā tes par maksu. Pludmale ir tī ra, bez gruž iem, bez zā les, tā nekad nav regulā ri tī rī ta. Vispā r viesnī ca pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas ir lieliska, kā dam var likties dā rga, tad iesaku pirkt internetā , lai lē tā k un mazā k problē mu. Ē diens viesnī cā ir labā lī menī , brokastis garš ī gas un daudzveidī gas. Man ļ oti patika omlete. Ā rpus restorā na cenas principā ir tā das paš as kā viesnī cā , tā pē c viesnī cā ē dā m ā rā reti. Ļ oti iesaku viesnī cas suš i bā ru, tie padara supergarš ī gā kus nekur ē st. Pa labi no viesnī cas, paejot nedaudz apmē ram 5 minū tes, vienā vietā ir ne vairā k kā divi labi lē ti veikali, un mums nevajadzē ja aptieku, bet katram gadī jumam, lai viņ i zinā tu. Mē s lieliski pavadī jā m laiku un mums ļ oti patika viesnī ca!
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies viesnī cā Coral Strand Seiš elu salā s no 2010. gada 23. maija lī dz 2010. gada 6. jū nijam kopā ar mī ļ oto cilvē ku. Izvē le uz Seiš elu salā m krita nejauš i. Mans pavadonis vairā k tiecas uz Eiropu, un man patī k jū ra un eksotika. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies viesnī cā Coral Strand Seiš elu salā s no 2010. gada 23. maija lī dz 2010. gada 6. jū nijam kopā ar mī ļ oto cilvē ku. Izvē le uz Seiš elu salā m krita nejauš i. Mans pavadonis vairā k tiecas uz Eiropu, un man patī k jū ra un eksotika. Bet viņ i ilgi nestrī dē jā s, nolē ma, ka Seiš elu salas derē s visiem, jo ​ ​ no izziņ as viedokļ a tā ir interesanta valsts un jū ras ir pā rpilnī bā .
Turklā t š ā da paradī ze uz Zemes ir jā apmeklē , kamē r tā da iespē ja ir zudusi.
Emirates lidojums bija nedaudz garš , jo pā rsē š anā s Dubaijā aizņ em 3 stundas papildus galvenā lidojuma laikam (5 5 stundas), bet kopumā tas ir diezgan pieļ aujams.
Agri no rī ta nolaidā mies Mahē , izkā pā m no lidmaš ī nas, un.....uz miglas un kalnu fona sā ka lī t lietus, mū s divatā ar mikroautobusu aizveda uz viesnī cu, pagā ja kā das 20 minū tes iet.
Ierodoties reģ istratū rā , teica, ka mazliet jā pagaida, kamē r istaba bū s sagatavota un devā mies uz pludmali, lai apcerē tu bezgalī go okeā nu. Lietus mitē jā s un pa debesī m ieraudzī jā m lielu skaistu varavī ksni pā r jū ru un sauli, kas cē lā s no aiz tuvē jā kalna.
Kamē r baudī jā m redzē to, mū s jau izsauca uz reģ istratū ru, lai izsniegtu istabas atslē gas, nepilnu 20 minū š u laikā viss jau bija gatavs. Istaba atradā s 4. stā vā un izrā dī jā s divistabu apartamenti (lai gan Maskavā maksā ja standartu) un ar skatu uz jū ru.
Viesnī ca ir vienkā rš a, bet tur ir viss nepiecieš amais. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, par apkalpoš anu nav nekā du sū dzī bu.
Beau Valon pludmale, kurā atrodas viesnī ca, izrā dī jā s patieš ā m ļ oti plaš a, maiga, gara......okeā ns š ajā vietā ir ļ oti mierī gs, maigs, ļ oti ē rta ieeja jū rā . Tad, apceļ ojot salu un piestā jot daž ā dā s pludmalē s, es nonā cu pie š ā da secinā juma.
Vienī gā s neē rtī bas: viesnī ca maksā tikai aptuveni 12 sauļ oš anā s krē slus, kurus viesnī cas darbinieki neļ auj pā rvietot uz krastu (uz smiltī m) vai ē rtā vietā , piemē ram, ē nā . Vietā , kur atrodas puse no š ī m estakā des gultā m, svelmainā saule uznā k ap 11-00, viesnī cā nav saulessargu, un tā pē c ā tri jā izdomā , kur paslē pties no svelmainā karstuma.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza, iekš pagalms ar baseinu un bā riem, un tas arī praktiski viss, bet apkā rt ir tik skaistums un nepā rtraukta neparasta pludmale, ka sē dē t viesnī cā ir vienkā rš i bezjē dzī gi.
Ē dinā š ana: mums bija tikai brokastis, ne pā rā k daudzveidī gas, bet diezgan pieklā jī gas, lai no rī ta uzkostu. Pā rē jā laikā ē dā m daž ā dā s kafejnī cā s. Ap viesnī cu ir apmē ram 6 kafejnī cas, tas ir, ir no kā izvē lē ties, visas kafejnī cas ir aptuveni vienā cenu diapazonā , bet viss ir ļ oti dā rgs, maltī te diviem maksā no 100 lī dz 150 eiro. Treš dienā s blakus viesnī cai vakaros ir bazā rs, kurā pā rdod daž ā dus suvenī rus, kā arī daž ā dus nacionā los un ne tikai ē dienus - ceptas zivis, dā rzeņ us, karija astoņ kā jus un visus pā rē jos piederumus, viss ē diens bazā rā maksā . santī ms. Nopirkā m zivis un devā mies uz istabu uz balkona ē st.
Runā jot par iespaidiem, piekrī tu vairā kuma viedoklim - ja nenakš ņ ojies viesnī cā , tad Seiš elu salas ir vienkā rš i brī niš ķ ī gas un unikā las! ! ! Daba ir burvī ga!
Trī s reizes ī rē jā m maš ī nu. Labā s puses stū re un kreisā s puses kustī ba, kā arī nebeidzamā s kalnu pā rejas un serpentī ni nemaz netraucē ja, biedē još i un neparasti bija tikai pirmajā reizē un pirmajā s 15 minū tē s, bet ņ emot vē rā faktu, ka uz Mahē ir viens ceļ š apkā rt salai un vairā kas pā rejas, kas savieno 2 krastus - satiksmes problē mu nebija.
Trī s reizes apceļ ojā m salu, piestā jā m daž ā dā s pa ceļ am satiktā s pludmalē s, nopeldē jā mies, uzkodas kafejnī cā......varu teikt vienu - pludmales visas ir ļ oti daž ā das, ne katrai lī dzī gas. cits. Ir ar lieliem viļ ņ iem - Nodoms - visi, kas to apmeklē ja, ir sajū smā !
Ir nelielas nomaļ as lagū nas, pludmales ar laukakmeņ iem, Takamaka pludmale, kur palmas karā jas okeā na zilumā . Katrs ir skaists savā veidā .
Starp citu, kad bija maš ī na, vakarā devā mies vakariņ ot uz La Corsair restorā nu - ļ oti patī kama atmosfē ra un garš ī gi ē dieni. Man patika arī Black Pearl kafejnī ca - pā ri ielai no viesnī cas.
Vairā kas reizes no zvejniekiem pirkā m svaigas zivis, gar krastu uz restorā nu La Mer, tikai nedaudz tā lā k, un viesnī cas š efpavā rs mums izcepa š o zivi, un vakarā mē s baudī jā m silto gaisu un Seiš elu salu skaistumu. Neaprakstā ma atmosfē ra. Neticami iespaidi.
Kapteinis Rosts, par kuru visi raksta un apbrī no, mums nepiedā vā ja programmu, kā du mē s vē lē tos redzē t Seiš elu salā s. Tā pē c nolē mā m ar tū roperatora starpniecī bu doties ekskursijā uz Pralu un La Digue.
Viņ i to nekad nav nož ē lojuš i, salas nav lī dzī gas, jums vajadzē tu apmeklē t abas.
Mē s arī devā mies makš ķ erē t gandrī z 2 reizes lē tā k nekā Rosts piedā vā ja, turklā t Rost piedā vā uz tā s paš as jahtas ar to paš u apkalpi. Š o programmu mums reģ istratū rā organizē ja Natā lija. Ļ oti draudzī ga sieviete, jau ilgā ku laiku dzī vo Seiš elu salā s, palī dzē ja mums visos jautā jumos, organizē ja ekskursijas, ieteica kur braukt, kur nē . Liels paldies - tas ļ oti palī dzē ja.
Ar viņ as palī dzī bu mē s uz dienu lidojā m uz Putnu salu, no kuras Rosts mū s tik ļ oti atrunā ja, izrā dī jā s, ka š ī ir neparasta sala no sā kuma lī dz beigā m, to vienkā rš i nav iespē jams aprakstī t - tas ir jā redz ! ! ! ! Tas ir vienkā rš i pasaules brī nums, ne velti ir iekļ auts pasaules ģ eogrā fisko sasniegumu top 10! ! ! Tā tad, ja ir iespē ja (tas nav lē ts prieks, bet tajā ietilpst nakš ņ oš ana viesnī cā un ē dinā š ana), tad noteikti brauciet, neklausieties Rostu.
Kopumā iespaidu no ceļ ojuma bija vairā k kā pietiekami, galvenais nesē dē t viesnī cā ! Š ī nav vieta, kur jums ir nepiecieš ams sē dē t vienā vietā , jums ir nepiecieš ams laiks, lai redzē tu pē c iespē jas vairā k š ī trakā skaistuma apkā rt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s 2010. gada janvā rī . No plusiem es atzī mē ju silto okeā nu ar baltā m smiltī m, draudzī gos vietē jos iedzī votā jus un mū su superior numuriņ š nebija slikts - vismaz bija televizors, parastā s standarta istabā s televizoru nav. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2010. gada janvā rī . No plusiem es atzī mē ju silto okeā nu ar baltā m smiltī m, draudzī gos vietē jos iedzī votā jus un mū su superior numuriņ š nebija slikts - vismaz bija televizors, parastā s standarta istabā s televizoru nav. Paturiet to prā tā , veicot rezervā ciju. Ē diens labs, augļ u daudz, bet, kad kaut kas beidzas, vairā k neliek, tā pē c š eit valda noteikums "Kam nebija laika, tas kavē ja. " Patika, ka no restorā na paveras lielisks skats uz okeā nu, pavisam tuvu ū denim, no rī ta tika vaļ ā slē ģ i un brokasto kā pludmalē brī vā dabā . Starp trū kumiem vē los atzī mē t aukstā / karstā ū dens pā rtraukumus, to ir ļ oti grū ti pielā got, lai vismaz pusminū ti nomazgā tos mierī gi, man bija pastā vī gi jā griež krā ni. Dove ziepju trauks pie sienas bija tukš s. Droš i vien smukuma dē ļ karā jā s (-: man nepatika, ka visu nedē ļ u nemazgā ja grī das. Pē c Maskavas es zā bakus mazgā ju pirmajā dienā , uz grī das bija palicis neliels tumš s krā sas traips, tā pē c bija tur lī dz pē dē jai dienai, pē c viņ a teiktā un Arī ļ oti lē na apkalpoš ana, to visi atzī mē , pē c pusdienu pasū tī š anas viesnī cas bā rā bija jā gaida stundu. Bā rā kokosriekstu pienam pievieno ū deni. To man stā stī ja kā ds vī rietis, kurš Havaju salā s dzē ra ī stu kokosriekstu sulu. Mū zika patiesī bā ir skaļ a un vē la. Kopumā apkalpoš ana atš ķ iras no 5 zvaigž ņ u viesnī cā m Turcijā , Ē ģ iptē , Grieķ ijā – nav tik daudz smaidu un izpalī dzī bas. Brokastī s, piemē ram, biež i nā cā s meklē t viesmī li ar tē jkannu - nedabū si, un tad, protams, nekā da "atvainojiet". Attieksme ir diezgan vienaldzī ga. 3 zvaigž ņ u viesnī ca, ko vien vē laties. . . Ak, un pats galvenais - sagatavojies, ka pludmalē nav lietussargu un sauļ oš anā s krē slu! Cilvē ki gulē ja uz dvieļ iem, un mē s bijā m spiesti pirkt paš i, jo no rī ta izbeidzas viesnī cas. Jums saka, ka viņ i vienkā rš i "nē ". Apvainojies, zvē r - nevienam tas nerū pē s. Pie baseina ir kā di 6 sauļ oš anā s krē sli, bet gandrī z visi ir salū zuš i (galvas balsts neceļ as) un arī visi no rī ta aizņ emti. Tā pē c man nederē ja apgulties pludmalē sauļ oš anā s krē slā zem lietussarga. . Taisnī bas labad gan jā piebilst, ka kaut kur viesnī cas malā bija vairā ki saliekamo gultu gabali, kurus lī dz galam ī sti nesapratā m, vai mums ir tiesī bas ņ emt vai nē . Kopumā es vairs neieš u uz š o viesnī cu. . Starp citu, tā tika uzcelta 1972. gadā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Kati2010
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tur atpū tā mies no 30.12. 2009 lī dz 6.01. 2010. Atpū tnieki no lidostas tika atvesti ar 3 maziem busiņ iem. Brauciens ilga ne vairā k kā.20 minū tes. Reģ istrā cijas laikā bija pilnī gs bardaks, jo jaunpienā cē ju uzņ emš ana bija ļ oti vā ji organizē ta. … Tomēr ▾ Tur atpū tā mies no 30.12. 2009 lī dz 6.01. 2010. Atpū tnieki no lidostas tika atvesti ar 3 maziem busiņ iem. Brauciens ilga ne vairā k kā.20 minū tes. Reģ istrā cijas laikā bija pilnī gs bardaks, jo jaunpienā cē ju uzņ emš ana bija ļ oti vā ji organizē ta. Mē s rezervē jā m istabu Maskavā ar aģ entū ras starpniecī bu, piemaksā jā m par istabu ar skatu uz okeā nu, tā pē c mums tas nebija jā izdomā.
Mē s paņ ē mā m standarta numuru. Tas izrā dī jā s mazs, bet diezgan pieņ emams 3 *, 4 stā vam, nebija TV un ledusskapja, bet kondicionieris darbojā s. Mē beles ir pī tas, aizkari un gultas pā rklā ji diezgan nobruž ā ti. Vairā kus vakarus bija problē mas ar jaucē jkrā nu vai ū deni, jo man bija jā uzņ emas ļ oti kontrasta duš a))) Mē s katru dienu tī rī jā m istabu. Pē c kā das shē mas mainī ja veļ u un dvieļ us, nesapratu, pē c maniem aprē ķ iniem, 1 reizi uz visu laiku. Personā ls ļ oti(! ) neuzbā zī gs, reizē m nā cā s vairā kas reizes zvanī t viesmī lei.
Baseins ir mazs, bet gandrī z vienmē r bezmaksas. Pludmale ir laba, bet tā nav attī rī ta no aļ ģ ē m un citiem gruž iem. Tas ir pieejams ikvienam, un ne tikai viesnī cas iemī tniekiem. Tā pē c vietē jie iedzī votā ji tur biež i staigā un cenš as pā rdot ekskursijas un narkotikas, it ī paš i vakaros. Bija problē ma ar sauļ oš anā s krē sliem un pludmales dvieļ iem, jo ​ ​ droš i vien nā ca daudz cilvē ku. Teritorijā dzī vo 3 lieli bruņ urupuč i, lielā ko sauc Daniels : ) tos var pacienā t ar daž ā diem labumiem, ā boliem, banā niem...Pusdienot vai vakariņ ot restorā nā var ne vairā k kā.2 reizes, jo ē diens vienmuļ š , tev ā tri paliek garlaicī gi . Ā rpus viesnī cas 5 soļ u attā lumā atrodas vairā ki restorā ni, kuros var patī kami daž ā dot savu ē dienkarti, tač u tie strā dā pē c sava grafika. Vakariņ as 2 personā m bez volā niem maksā s aptuveni 70-80 eiro.
Vakaros viesnī cas bā rā lī dz 23:00 skan dzī vā mū zika un diezgan skaļ a, t. sk.
agri gulē t bija grū ti. Ja vē laties pilnī bā izbaudī t savu uzturē š anos Mahē , labā k ir nomā t automaš ī nu. Mazs ķ ī nieš u auto dienā maksā s 60-85 eiro. Bet pā ris dienu laikā var apbraukt visu salu, apskatī t daž ā das pludmales. Apskatī t visus vietē jos apskates objektus, meklē jā m vietē jā kartē , tur tie ir atzī mē ti. Taksometrs maksā s daudz vairā k. Piemē ram, nokļ ū š ana pilsē tā (tas ir 5-7 minū tes) ir aptuveni 20 eiro. Ļ oti iesaku apmeklē t ū denskritumu, tur bijā m vieni, var peldē ties saldū denī , nav auksti, apbrī not skaistumu. Atradā m arī Grand Anse pludmali, tā ir skaistā kā vieta, ko esmu redzē jis! Milzī ga tukš a pludmale, baltas tī ras smiltis, vienmē r tī rs ū dens un neviena cilvē ka, nemaz! ) Varat arī noī rē t laivu vai katamarā nu (pasū tī jā m ar mū su gida starpniecī bu, individuā li) un apmeklē t blakus esoš ā s salas.
Vietē jie iedzī votā ji ir vienaldzī gi pret tū ristiem, visi saprot angļ u valodu. Alkoholu un citus dzē rienus ē rtā k ir iegā dā ties veikalā.300 metrus pa labi no viesnī cas, jo cenas bā rā ir ļ oooti augstas. Ruma cienī tā jiem iesaku izmē ģ inā t vietē jo tumš o Takamaku! : ) Ē rti ir tas, ka nav jā staigā pa viesnī cu ar skaidru naudu, visus izdevumus bā rā un restorā nā var apmaksā t savā numurā , izbraucot bū s jā maksā . Viesnī ca ir stabila 3+!

Lai jauka atpū ta un iespaidu okeā ns! : )
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s ar vī ru no 25.07. lī dz 09.08. 2009. (2 nedē ļ as). ar vienu nedē ļ u ir par maz, it ī paš i, ja gribi iegū t iedegumu, tie, kas gā ja uz nedē ļ u, atgriezā s nemaz neiedeguš i! Uzreiz gatavojies tē rē t daudz naudas par pā rtiku -30 dolā ri. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar vī ru no 25.07. lī dz 09.08. 2009. (2 nedē ļ as). ar vienu nedē ļ u ir par maz, it ī paš i, ja gribi iegū t iedegumu, tie, kas gā ja uz nedē ļ u, atgriezā s nemaz neiedeguš i! Uzreiz gatavojies tē rē t daudz naudas par pā rtiku -30 dolā ri. vienai personai laikā . 3 zvaigž ņ u viesnī ca vairs nav, rū pī gi pā rdomā jiet, pirms izvē laties š o viesnī cu: 1. ļ oti skaļ a mū zika katru dienu lī dz 23:002. telpas mazas. gulta un dvieļ i tiek mainī ti divas reizes nedē ļ ā.4. vanna-duš a ar pastā vī giem aukstā un ļ oti karstā ū dens pā rtraukumiem5. pludmale nav slikta, bet visi lutina vietē jos, kas nā k ar maš ī nā m un dzer, piegruž o, kliedz, runā savā starpā.6. pludmalē vairā kas reizes piedā vā zā li, un paš i vietē jie biež i to pī pē krū mos. 7. Vietē jie bomž i staigā pa pludmali, kā rtojiet savas lietas! Divas nedē ļ as pagoda bija apmā cies ar vieglā m lietusgā zē m, tikai 3 dienas saule ir standarta (š ī nav Ē ģ ipte), noteikti paņ emiet lī dzi lietussargu. Noī rē jā m auto uz 4 dienā m, pus dienas laikā apceļ ojā m visu salu, salas dienvidos atradā m mazu klusu pludmali un visu laiku pavadī jā m tur, tik ļ oti gribē jā s klusumu. Nav ī paš u apskates vietu, tikai panorā mas skats, un arī tad skaidrā pagodā ! Ekskursijas maksā no 150 eiro no cilvē ka. Ja dodaties ar snorkeli: ja saslimsti, tad tabletes noteikti ir ļ oti spē cī gas, JĀ , un maskas un pleznas jau vajadzē tu nekur nomā t (iesaku pirkt Maskavā ). Daba noteikti ir neparasta, tač u tā nav paradī ze! Atpū ta neder! bet Seiš elu salas nav to vē rtas, ko tu tē rē , -Mans padoms labā k atpū ties MALDIVĀ S-TE IR PARADĪ ZE! ! ! Labi atpū ties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Priekš rocī bas: Pati viesnī ca ir laba, ē diens arī par trī s zvaigznē m, pludmale brī niš ķ ī ga - labā kais no visa, kas viesnī cā m ir Mahē . Trū kumi: BET, neskatoties uz krievu vadī bu, viesnī cā ir Istabenu banda, kopā ar citiem iezemieš iem, kas zog atpū tnieku naudu no seifiem un koferiem. … Tomēr ▾ Priekš rocī bas:
Pati viesnī ca ir laba, ē diens arī par trī s zvaigznē m, pludmale brī niš ķ ī ga - labā kais no visa, kas viesnī cā m ir Mahē .
Trū kumi:
BET, neskatoties uz krievu vadī bu, viesnī cā ir Istabenu banda, kopā ar citiem iezemieš iem, kas zog atpū tnieku naudu no seifiem un koferiem. Jā atzī st, ka ZAGĻ I visu nepaņ em, no viena maciņ a mums "atstā juš i" 200 dolā ri, no otrā – 150 eiro. Mazā k "paveicā s" mū su kaimiņ iem – zaudē ja pa 100 un 300 eiro katram. Jā atzī mē , ka tas notiek viesnī cā gandrī z katru dienu. Kaimiņ u izsauktā policija no cietuš ajiem tikai ņ ē ma liecī bas, un ar to "izmeklē š ana" arī beidzā s. Plā nojot atvaļ inā jumu š ajā viesnī cā , ieplā nojiet š ā dus neplā notus izdevumus. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Un mū su istabā bija 2 pelē kas peles. Vienkā rš i š ausmas. Un tas ir augstā kā s klases numurā . Netā lu no viesnī cas ir labs restorā ns La pearl noire, un Rendez vous pilsē tā iepretim vietē jam bigbenam (porcijas ļ oti lielas) pietiek ar vienu apē st. … Tomēr ▾ Un mū su istabā bija 2 pelē kas peles. Vienkā rš i š ausmas. Un tas ir augstā kā s klases numurā .
Netā lu no viesnī cas ir labs restorā ns La pearl noire, un Rendez vous pilsē tā iepretim vietē jam bigbenam (porcijas ļ oti lielas) pietiek ar vienu apē st.
Daba ir vienkā rš i pā rsteidzoš a, cenas restorā nos atš ķ iras. Ir ļ oti labs restorā ns ar ē dienu, ko gatavojat pats (lē ti ap 30 eiro diviem), daudz grebtu koka rotā jumu un ir Antonio muzejs par 50 rū pijā m, kas izrā dī s savu mā ju, klintī , kur daudz priekš metu ir izgrebti no koka un vadī tā js iesē dina Iļ jič u bū rī .
Stingri iesaku doties uz Bananian tree hotel pludmali. Ļ OTI SKAISTI un vienkā rš i milzī gi viļ ņ i.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2009. gada februā rī biju kopā ar savu mī ļ oto sievieti Coral Strand un patika viesnī ca. 4 stā vā ir divstā vu numuriņ i. Forš i. Dzī vojā m. viesistaba. Viesnī ca ir tieš i pludmalē . Vē trā vilnis sasniedza viesnī cu un attiecī gi arī bā ru. … Tomēr ▾ 2009. gada februā rī biju kopā ar savu mī ļ oto sievieti Coral Strand un patika viesnī ca. 4 stā vā ir divstā vu numuriņ i. Forš i. Dzī vojā m. viesistaba. Viesnī ca ir tieš i pludmalē . Vē trā vilnis sasniedza viesnī cu un attiecī gi arī bā ru. Ē diens restorā nā bija pilnī gi apmierinoš s. Vakariņ as vienam bija apmē ram 20-25 dolā ri. un 7. minū tes bū s veikali (piemē ram, selmag), kur varē s iegā dā ties izcilu vietē jo kokosriekstu dzē rienu un labu vietē jo rumu. Š o dzē rienu izmaksas ir vairā kas reizes lē tā kas. Jā , veikali nedē ļ as nogalē s ir slē gti. ) un nopirkt dzē rienu. Skan dzī vā mū zika viesnī cā , ļ oti patī kami un nekā cita nav. Daba, pludmale, alkohols un sekss apniks pē c 2 nedē ļ ā m. Tas ir skaidrs. Pats pā rbaudī ju.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2008. gada februā rī viņ i pavadī ja medusmē nesi Seiš elu salā s. Hotel Coral Strend - trī s zvaigznes, bet serviss ir 4 pull. Man viss patika, laba viesnī ca, personā ls draudzī gs, un arī viesnī cas viesi, visi sveicina. Viesnī ca uztaisī ja dā vanu - paaugstinā ja numuriņ a kategoriju, no istabiņ as - brī niš ķ ī gs skats uz okeā nu, vakarā uz balkona klausī jā s okeā nu un vietē jo grupu dziesmas. … Tomēr ▾ 2008. gada februā rī viņ i pavadī ja medusmē nesi Seiš elu salā s. Hotel Coral Strend - trī s zvaigznes, bet serviss ir 4 pull. Man viss patika, laba viesnī ca, personā ls draudzī gs, un arī viesnī cas viesi, visi sveicina. Viesnī ca uztaisī ja dā vanu - paaugstinā ja numuriņ a kategoriju, no istabiņ as - brī niš ķ ī gs skats uz okeā nu, vakarā uz balkona klausī jā s okeā nu un vietē jo grupu dziesmas. Viņ i dzied pasaules hitus ne sliktā k kā viņ u izpildī tā ji. Salas ir visskaistā kā s, devā mies ekskursijā uz Praslinu un La Digue, man ļ oti patika, it ī paš i La Digue, Anse Sens d Arzhan pludmale ir visskaistā kā un fotografē tā kā pasaulē . Pat nepieredzē jis fotogrā fs dabū s skaistas bildes. Vietē jie ļ oti pieklā jī gi, un paš i tū risti augstā ka lī meņ a kā piemē ram Ē ģ iptē . Atpū š as galvenokā rt ar ģ imenē m, kompā nijā m, daudz pensionā ru. Krievu ir maz, mē s bijā m vieni savā viesnī cā . Netā lu 5 zvaigž ņ u viesnī cā trī s reizes dzirdē jā m krievu runu, tā tad tikai eiropieš i. Atpū ta ir dā rga, bet tas ir tā vē rts. Bijā m ļ oti apmierinā ti, saņ ē ma daudz iespaidu un pozitī vu emociju. Iesakā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums ecommerce
‹ Viesnīca Coral Strand Smart Choice Hotel 4*
Atrakcijas
Beau Vallon pludmale
Novērtējums 5.0
Seišelu salas, par. Mahe
Daba, Pludmales
Pulksteņa tornis
Novērtējums 5.0
Seišelu salas, par. Mahe
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Stats

Отель расположен в самом центре пляжу Beau Vallo, на северо-западе острова Маэ. Недалеко находятся местные рестораны, магазины, ночные клубы и рынки. К услуга гостей 2 бассейна с баром, смотровая площадка с потрясающим видом на звёздное небо, а также множество видов активного отдыха и развлечений для гостей любого возраста. Отель подойдёт для роскошного спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 5 км от г. Виктории. 15 км от аэропорта.
Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

5 ресторанов и 2 бара на территории отеля Coral Strand и в 1 минуте от него.

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, факс/ксерокопирование, магазины на территории, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 160 номеров шести категорий: Стандарт, Стандарт с видом на океан, Номер для влюблённых, Улучшенный номер, Улучшенный номер с видом на океан, Пентхаус. Номера расположены в 5-этажном здании отеля.

Istabās

Кондиционер, мини-бар, балкон, LCD телевизор, Wi-Fi (бесплатно), сейф, телефон, принадлежности для чая и кофе, душ, тапочки.

  • vanna/duša
  • droši
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Beau Vallon Box 400 Mahe Island Seychelles TriBeau Vallon Box 400 Mahe Island Seychelles Tri
Tālruņi: +248 4 291000,
+248 264 02 82
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).