Seišelu salas

28 Novembris 2011 Ceļošanas laiks: no 05 Novembris 2011 ieslēgts 15 Novembris 2011
Reputācija: +62
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Seiš elu salas - š ī , iespē jams, ir labā kā vieta, kur atpū sties. Ir ko salī dzinā t. Maldī vija ir skaista, bet garlaicī ga. Arī Taizeme ir lieliska, tač u pludmales ir nepā rspē jamas.

Vienī gais, ka tas ir dā rgi. Tā nu Seiš elu salā s apmetos Mahe salā Berjaya viesnī cā , kas atrodas netā lu no atjaunotā s Beau Boulder pludmales, kas noteikti nav slikti, bet tur ir daudz labā k. Pati viesnī ca man patika un atrodas ļ oti ē rta atraš anā s vieta, blakus ir autobusa pietura un lī dz galvaspilsē tai - Viktorijai 10 min brauciens. Sā kš u no Mahes salas. Tā tad, kā jau teicu, atpū ta š eit ir dā rga, bet, ja jū s zinā t vismaz mazliet angļ u valodu, jū s varat ietaupī t daudz. Pati sala nav maza un tā s apbraukš ana prasī s vismaz trī s stundas. Neiesaku ī rē t auto, jo diennakts ī re maksā vismaz 40 eiro, bet litrs benzī na maksā.2 eiro. Tas ir, rupji sakot, lai aizbrauktu uz kā du nomaļ u pludmali, dienā bū s jā maksā vismaz 60 eiro. Un ir vē rts pieminē t arī ceļ us, pirmkā rt, satiksme š eit ir kreisā , otrkā rt, ceļ i ir ļ oti š auri, lī kumoti un pā rsvarā nav š ķ eldotā ju, lai gan tie lielā koties atrodas kalnos. Kopumā ir grū ti braukt. Principā , ja kaulē jas, par to paš u naudu var braukt ar taksi uz pusi dienas, bet bū s savs š oferis, kurš pā rzina apkā rtni. Bet kopumā es ieteiktu braukt ar viņ u autobusiem, viņ i brauc gandrī z pa visu salu, un maksa ir apmē ram 40 centi, piekrī tu bū tiska atš ķ irī ba. Autoosta atrodas Viktorijā , Palmstrī tā . Tur jebkuram š oferim var kartē parā dī t vietu, kur vē lies nokļ ū t, un viņ š pateiks, ar kuru autobusu jā brauc.


No pludmalē m es ieteiktu trī s: Anse Polis, Anse Solier,

un Anse nolū ks. Pirmajā jū s varat doties pensijā , jo š eit gandrī z nekad nav cilvē ku, un pā rē jā s divas ir ļ oti skaistas un nav pā rpildī tas. Turklā t Anse Solier ir labs zivju restorā ns un nav dā rgs pē c vietē jiem standartiem, diviem var paē st par 40 dolā riem.

Par ekskursijā m varu teikt sekojoš o: Viesnī cas gids mums piedā vā ja Mahē apskates ekskursiju par 300 eiro diviem. Tā da ekskursija mums izmaksā ja 100$, tikko Viktorijā ņ ē mā m taksometru un taksists mū s apveda pa salu, parā dot visas iepriekš minē tā s pludmales. Paš ā Viktorijā aizbraucā m uz Botā nisko dā rzu (ieeja nedaudz zem 10$, bet tā kā pē c biļ etē m bija rinda, tad tā s vienkā rš i nenopirkā m un mierī gi iegā jā m), kas, starp citu, aug. slaveni kokosrieksti, kas izskatā s pē c noteiktas sievietes ķ ermeņ a daļ as, un ir arī voljē rs ar desmitiem bruņ urupuč u, apmeklē ja arī nacionā lo muzeju, kas atrodas trī s kvartā lu attā lumā no dā rza un devā s uz centrā lo tirgu, kas atrodas netā lu no Indijas. templis (atvē rts lī dz trijiem pē cpusdienā ), starp citu, mē s arī bijā m uz templi.

Vienī gā ekskursija, ko iegā dā jā mies, bija divu salu apmeklē jums - Praslin un La Digue (340 eiro par divā m). Man patika, bet es ieteiktu vienkā rš i nopirkt biļ etes uz prā mi viņ u biļ eš u kasē - 200 eiro diviem un doties uz La Digue uz visu dienu, jo Praslinā nav nekā interesanta, izņ emot botā nisko dā rzu, un pludmales, tā pat kā man, pē c skaistuma ir zemā kas par Mahes pludmalē m. Bet Grand Anse pludmale La Digue ir tieš i tā s Seiš elu salas, kuras redzē jā t bildē s pirms ceļ ojuma – pilnī gi tī ra jū ras gultne, dzidrs ū dens un lekns veģ etā cija, un pats galvenais, slavenie laukakmeņ i, kas apauguš i ar palmā m, kas grieza okeā nu. Starp citu, netā lu no pludmales ir arī labs un ne dā rgs restorā ns.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Гранд Анс, Ла Диг
Анс Полис, Маэ
Анс Солье, Маэ
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums