Krants-otel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.310
7.0 Numurs
6.3 apkalpošana
7.3 Tīrība
4.7 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
"Kranz-Hotel" ir mini viesnīca, kas orientēta uz klientiem, kuri vēlas saņemt pilnu pakalpojumu klāstu, neizejot no viesnīcas.Vairāk →
аватар marina1717
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Apmetā mies viesnī cā pie vī ra, iepriekš rezervē ju numuriņ u. Ļ oti pieklā jī ga administratores meitene zvanī ja divas reizes: apstiprinā ja rezervā ciju, pastā stī ja, kā di laikapstā kļ i, pat ieteica kā dus apavus ņ emt! Istabas, protams, nav jaunas, vannasistabā periodiski nokrita flī zes un pā rklā js grī da bija acī mredzami netī ra. … Tomēr ▾ Apmetā mies viesnī cā pie vī ra, iepriekš rezervē ju numuriņ u. Ļ oti pieklā jī ga administratores meitene zvanī ja divas reizes: apstiprinā ja rezervā ciju, pastā stī ja, kā di laikapstā kļ i, pat ieteica kā dus apavus ņ emt! Istabas, protams, nav jaunas, vannasistabā periodiski nokrita flī zes un pā rklā js grī da bija acī mredzami netī ra. Bet cenas/kvalitā tes ziņ ā nav slikta viesnī ca. Turklā t uz viesnī cu gā jā m nevis pasē dē t, bet gan gozē ties pludmalē . Starp citu, jū ra ir burtiski 5 minū tes. Gultu mainī ja divas reizes nedē ļ ā , dvieļ us mainī ja katru dienu, regulā ri tī rī ja. Viesnī cā ir arī restorā ns, baseins, sauna, vasaras galdi (kafejnī ca) un bezmaksas autostā vvieta. Lai arī Zeļ enogradska nav liela pilsē ta, kafejnī cu tur ir pietiekami daudz, var atrast kaut ko katrai gaumei un budž etam, ja viesnī cas restorā na ē dienkarte jums neder. Liels mī nuss ir baigā dzirdamī ba, var saprast, ko kaimiņ š aiz sienas saka. Milzī gs pluss - viesnī ca ir nesmē ķ ē tā ju!
Kopumā iespaidi ir tikai pozitī vi, ja neatrod vainu niekiem.
аватар skorpy_
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Esmu apmetusies viesnī cā Kranz jau divas reizes. Pirmā reize bija martā . kad mē s ar meitu un mana draudzene un meita apstā jā mies tieš i pie Mansarda. Jā . Skaņ as izolā cija nav tā labā kā , citā di sū dzē ties nevaru. uz vasaru visai ģ imenei tika rezervē tas divas studijas istabas. … Tomēr ▾ Esmu apmetusies viesnī cā Kranz jau divas reizes. Pirmā reize bija martā . kad mē s ar meitu un mana draudzene un meita apstā jā mies tieš i pie Mansarda. Jā . Skaņ as izolā cija nav tā labā kā , citā di sū dzē ties nevaru.
uz vasaru visai ģ imenei tika rezervē tas divas studijas istabas. Marta ceļ ojuma laikā man laipni izrā dī ja gandrī z visas telpas - protams, tā s, kurā s viņ i nedzī voja, jo martā to varē ja izdarī t. Uzreiz izvē lē jos sev divas konkrē tas istabas un rezervē ju. Viena istaba ar duš u, otra ar vannu. Istabas plaš as, aizsprostojums nav novē rots.
Ļ oti labas administratores, man arī iepatikā s istabenes, izņ emot vienu, kura nez kā pē c reizē m vienkā rš i aizmirsa sakopt (lai gan nekā ī paš i sakopt nebija).
Kas attiecas uz smē ķ ē š anas vietā m, tad tā s ir uz balkoniem - bē niņ os un otrajā stā vā . tie. kuri dzī vo standartos uz ielas zem lietussargiem. Es domā ju, ka tas ir pareizi, jo. Es tieš ā m nevē los iet dū makainā s telpā s. Mans vī rs smē ķ ē , un viņ am patika pavadī t laiku pie kafijas tases un cigaretes, un daž reiz ar pī pi pie galda uz balkona.
Jū ra atrodas pastaigas attā lumā . Paš ā viesnī cā atrodas restorā ns Athena. Tur var pasū tī t brokastis pē c pieprasī juma, kā arī kompleksā s pusdienas. Un tas viss par ļ oti saprā tī gā m cenā m. Varat arī nobaudī t restorā na ē dienus. ļ oti ē rti.
Cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā vairā k nekā pieklā jī ga viesnī ca.
аватар zygimantas
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca Kranz, kas izvē lē ta tā s salī dzinoš i lē to cenu un savas mā jas lapas dē ļ (retums vietē jā m viesnī cā m), ā rē ji tā man ļ oti patika: neliela trī sstā vu savrupmā ja pilsē tas nomalē , tuvā k jū rai un piekļ uve Kurš u kā pā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca Kranz, kas izvē lē ta tā s salī dzinoš i lē to cenu un savas mā jas lapas dē ļ (retums vietē jā m viesnī cā m), ā rē ji tā man ļ oti patika: neliela trī sstā vu savrupmā ja pilsē tas nomalē , tuvā k jū rai un piekļ uve Kurš u kā pā m. Veicot rezervā ciju, viesnī ca pieprasī ja priekš apmaksu pusi no visas uzturē š anā s maksas, t. i. , 2.5 dienas. Vispā r cenš os nekad neveikt avansa maksā jumu, bet ņ emot vē rā , ka mū su reģ istrē š anā s iekrita brī vdienā s, kad Krantzā bija milzī gs tū ristu pieplū dums, nā cā s piekrist š im nosacī jumam. Smieklī gi: kā rekvizī tus pā rskaitī jumam man caur Western Union sistē mu iedeva pilnu saņ ē mē ja vā rdu, bet tavs paklausī gais kalps nedejoja, neiegā dā jā s š o vadu un pieprasī ja saprā tī gus bankas rekvizī tus, ko arī saņ ē ma! Mums piedā vā tā istaba (Nr. 9) uzreiz un asi nepatika!
Tā atradā s nevis mā jā , bet piebū vē , pa logiem pavē rā s skats uz viesnī cas autostā vvietu, mazs, bet tomē r...Logu puse bija saulaina un istabiņ ā bija smacī gs. Pieklā jī gi lū dzā m meiteni no reģ istratū ras nomainī t mū su istabu uz citu - lī dzī ga standarta, tajā paš ā stā vā , bet paš ā ē kā , ē nainā pusē ar logiem ar skatu uz klusu, pamestu kaimiņ u dā rzu. Laipni, bet kategoriski mums atteica ar motivā ciju: “Visas istabas ir rezervē tas! ” Skaidrs, bet man ir tieš i tā da pati rezervā cija, un es reģ istrē jos agrā k par citiem un gatavojos palikt uz ilgā ku laiku! Vai nu meitene nevē lē jā s kontrolē t neizpakotā ziepju un viena dvieļ a kustī bu uz blakus istabiņ u , vai arī pā rē jie, jau zinot viesnī cas viltī bas, rezervē jot jau iepriekš norā dī ja sev nepiecieš amos numurus?
Katrā ziņ ā viesnī cas administratores rī cī ba bijusi nekorekta: nepiesitot ar pirkstu, cenš oties atrisinā t problē mu, viņ a vien norā dī ja, ka priekš apmaksa nav atmaksā jama.

Vakaru pavadī jā m savā istabā , svinot manas sievas pusgadsimtu, vakariņ ojot ar labu š ampanieti, persikiem un š okolā di. Kā pē c ne krogā ? Jā , es tikai gribē ju bū t kopā.
Tū lī t parā dī jā s vē l viena nepatī kama viesnī cas iezī me: smē ķ ē š anas zonas trū kums pastaigas attā lumā . Man bija jā iziet pagalmā , un, ņ emot vē rā manu vē lmi brokastī s ar tasi kafijas, biskvī ta gabaliņ u, glā zi ruma un trī s vai č etrā m cigaretē m, viss vienlaikus izrā dī jā s, ka viesnī ca ir nepā rprotami. man nav piemē rots. Satumst un, ieslē dzot glabā to "Raptor" (š ajā platuma grā dos jū nijā vitā li svarī ga lieta), mē ģ inā jā m atpū sties. Bet elle ir tur! Kranz Hotel galvenā iezī me ir skaņ as izolā cija vai drī zā k tā s trū kums.
Dzirdamī ba telpā bija perfekta. Es jau teicu, ka viesnī ca vē l bija pustukš a, bet mums pietika ar to mazumiņ u, ko ieč ekojā mies: kā ds klusi un ritmiski izdrā zā s, izgā ja no istabiņ as (var izskalot, jo ne visi numuri ir aprī koti ar ē rtī bā m), atkal tikpat klusi un ritmiski turpinā ja procesu...Varbū t tie bija daž ā di cilvē ki? Bet kā pē c š ajā gadī jumā tā da nomā coš a vienmuļ ī ba? Vai arī viņ i vienkā rš i mē ģ inā ja pā rspē t savu vadī to personī go rekordu un centā s nenovirzī t uzmanī bu no treš o puš u emocijā m?
Rī ts attaisnoja cerī bas: pulksten septiņ os viesi sā ka iedarbinā t automaš ī nas stā vlaukumā , pieskaņ ā apmainoties viedokļ iem par gaidā mo izbraucienu pie dabas. Nav grū ti uzminē t, ka viņ u sazvē restī ba man bija atklā ts noslē pums – es lieliski dzirdē ju katru teikto vā rdu.
Saimnieka suns, kurš visu nakti bija mierī gi gulē jis pirmajā stā vā , pieteica modinā tā ju, noskaidrojot balsi ar aizsmakuš u rieš anu, kā jau visai suņ u ciltij ierasts. Istabu Nr. 9 lē nā m sildī ja tieš ie saules stari, kļ uva arvien grū tā k elpot, lī dz deviņ iem no rī ta temperatū ra tajā sasniedza 27 grā dus! Man bija steidzami jā pieņ em lē mums, lai glā btu savu dzī vī bu un garī go veselī bu. Nosū tī jis noguruš o sievu atpū sties jū rā , es jautri pā rvietojos, meklē jot iespē jas. Tomē r, lai pieliktu punktu "Kranz Hotel" tē mai, ir vē rts atzī mē t tā s priekš rocī bas: lieliska ū dens apgā de, daudzi televī zijas kanā li, jauns remonts un telpu iekā rtojums. Lielisks variants jaunieš u kompā nijā m ir ekonomiskā s klases numuriņ i bē niņ os. Ir virtuvī te č etrā m istabā m, divas vannas istabas, balkons, kur var iziet pasē dē t. Izskatā s pē c laba hosteļ a. Kā pnes uz bē niņ iem ir ļ oti neē rtas, nav paredzē tas vecā kiem cilvē kiem.
Nu, un dzī vot jaunieš u kompā nijā , ņ emot vē rā dzirdamī bu, varu tikai ieteikt bezcerī gi nedzirdī gam viesim


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Murarium kaķu muzejs
Novērtējums 8.0
Krievija, Zeļenogradska
Ielas, laukumi, skatu punkti, Muzeji, Stats

"Кранц-отель" - мини-гостиница, ориентированная на клиентов, желающих иметь весь комплекс услуг, не выходя за пределы отеля.

Viesnīcā

Ресторан "Афины", сауна, бассейн (площадь водной поверхности 24 кв. м., вода в бассейне - из зеленоградских минеральных источников), тренажеры, настольный теннис, компьютер с выходом в интернет, площадка для пикников, услуги массажиста, услуги прачечной и итальянской экспресс-чистки; организация конных прогулок, прокат: велосипеды, бадминтон.

Telpu apraksts

12 номеров категорий двухместный стандарт - 8 номеров, двухместный полулюкс - 4 номера.

Istabās

Спутниковое телевидение, телефон, туалет, душевая кабина. В полулюксах дополнительно холодильник, диван.

FAQ