Volgo-Don 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 5.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
7.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
7.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Volgogradas Krasnoarmeisky rajonā, netālu no viesnīcas atrodas Volgas-Donas kuģniecības kanāls un izklaides komplekss "Gipopo".Vairāk →
аватар nusay_95
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pagā juš ajā mē nesī mē s ar vī ru nakš ņ ojā m VOLGO-DON viesnī cā , un mums bija maz, kas mū s iepriecinā tu. Personā ls nav draudzī gs, telpas vienkā rš i š ausmī gas, mē beles vecas, putekļ ainas. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā mē nesī mē s ar vī ru nakš ņ ojā m VOLGO-DON viesnī cā , un mums bija maz, kas mū s iepriecinā tu. Personā ls nav draudzī gs, telpas vienkā rš i š ausmī gas, mē beles vecas, putekļ ainas. Bet cena ir pieņ emama. Tā kā Volgogradā biež i ierodamies komandē jumā , nolē mā m mainī t viesnī cu un izvē lē jā mies KARALĪ Š O PILI. Protams, nedaudz tā lu, bet tas bija tā vē rts. Uzturē jā s skaistā , tī rā istabā . Personā ls bija sajū smā , ir diennakts bā rs, un virtuves un citu pakalpojumu cenas ir pieņ emamas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Mamajevs Kurgans
Novērtējums 10.0
Krievija, Volgograda
Ielas, laukumi, skatu punkti, Muzeji, Pieminekļi un pieminekļi, Stats
Eltona ezers
Novērtējums 0.0
Krievija, Volgograda
Daba

Гостиница располагается в Красноармейском районе г. Волгограда, недалеко от гостиницы находится Волго-Донской судоходный канал и развлекательный комплекс «Гипопо».

Atrašanās vieta 1 час 10 минут езды от «Дворца спорта», 1 час езды от ж/д вокзала.
Viesnīcā

Конференц-зал (до 30 мест), ресторан «Дон» (до 80 человек, круглосуточно), буфет (7.00-11.00, 18.00-22.00), бытовая комната (приготовление пищи постояльцами, глажение одежды), парикмахерская, камера хранения, сейф у администратора, заказ ж/д и авиабилетов, вызов такси.

Telpu apraksts

Номера категории «Стандарт» и «Люкс».

Istabās

Кондиционер, телефон, ТВ, чайник, санузел.

FAQ