Volna 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 4.210
№2 viesnīcas reitingā Svetlogorska
4.0 Numurs
3.5 apkalpošana
6.0 Tīrība
4.3 Uzturs
3.5 Infrastruktūra
Pansionāta "Volna"*** 7 stāvu ēka atrodas klusā pilsētas vietā gleznainā kalnā.Vairāk →
аватар Lidia128
Š o viesnī cu izvē lē jā ties pē c kolē ģ a ieteikuma. Istaba ar nesakoptu un vecu grī du, gulta tī ra, bet sintē tika, nebija ē rti gulē t. Dvieļ i tika mainī ti biež i. Ja neskaita 13g ziepju gabaliņ u, duš as telpā nebija ne š ampū na, ne duš as vā ciņ a. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā ties pē c kolē ģ a ieteikuma. Istaba ar nesakoptu un vecu grī du, gulta tī ra, bet sintē tika, nebija ē rti gulē t. Dvieļ i tika mainī ti biež i. Ja neskaita 13g ziepju gabaliņ u, duš as telpā nebija ne š ampū na, ne duš as vā ciņ a. Meitene uz grī das teica, ka man nevajadzē ja. Duš as telpā ventilā cija sā k darboties reizē ar apgaismojumu un smarž o pē c kanalizā cijas.
Medicī niskā bā ze ir ļ oti vā ja. Pakalpojuma galvenais trū kums ir tas, ka medmā sas paš as plā no procedū ru laiku. Kad ierodas liela grupa, uz to veidojas rinda, un tai ir jā atbrī vo procedū ras tiem, kas ieradā s agrā k. Tas kaitina gan strā dnieku, gan atpū tniekus. Ir pā rklā jumi, kas ir nepieņ emami. Paciņ ai ir tikai 5 procedū ras, un katru otro dienu un ne visas pē c profila, pā rē jā s par naudu. Restorā nā viss ir skaisti, bet ē diens 3+, un jā strā dā ar personā lu, kaprī zi un nevē rī gi, biež i vien vietā m sajauca traukus, kaut ko aizmirsa paņ emt lī dzi. Atstā jot retsepshen veica klusumā . Nav skaidrs, kā pē c viesnī cai tika pieš ķ irtas 4 zvaigznes? Es vairs nenā kš u! ! !
аватар loff77
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Lifti nestrā dā ja, bija jā iet 7 stā vi. Medicī niskā bā ze ir ļ oti vā ja. Neiesaku ar bē rniem. Pediatra nav. Saskaņ ā ar sanatorijas kū rorta kuponiem procedū ru ir ļ oti maz. WI-FI darbojas tikai pirmajā stā vā , nevis istabā s. … Tomēr ▾ Lifti nestrā dā ja, bija jā iet 7 stā vi. Medicī niskā bā ze ir ļ oti vā ja. Neiesaku ar bē rniem. Pediatra nav. Saskaņ ā ar sanatorijas kū rorta kuponiem procedū ru ir ļ oti maz. WI-FI darbojas tikai pirmajā stā vā , nevis istabā s. Mā su personā ls ir necienī gs un nedraudzī gs.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Briesmī gi. Pirmajā stā vā nav skaņ as izolā cijas, bija arī diennakts remonts, burtiski visu diennakti - dienu un nakti urbā s, klauvē ja, kamē r pā rliecinā ja, ka problē mas novē rš . Tur nevar atpū sties. Nenā c š eit. … Tomēr ▾ Briesmī gi. Pirmajā stā vā nav skaņ as izolā cijas, bija arī diennakts remonts, burtiski visu diennakti - dienu un nakti urbā s, klauvē ja, kamē r pā rliecinā ja, ka problē mas novē rš . Tur nevar atpū sties. Nenā c š eit.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар FBM876
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Maija brī vdienas apmeklē jā m krā š ņ ajā Svetlogorskas pilsē tā , kas atrodas apbrī nojamā dzintara reģ ionā , un apmetā mies š ajā viesnī cā . Viesnī cas ē ka ir 7 stā vi, ir lifti (vā ciski, bet ļ oti pā rdomā ti, melanholiski. … Tomēr ▾ Maija brī vdienas apmeklē jā m krā š ņ ajā Svetlogorskas pilsē tā , kas atrodas apbrī nojamā dzintara reģ ionā , un apmetā mies š ajā viesnī cā .
Viesnī cas ē ka ir 7 stā vi, ir lifti (vā ciski, bet ļ oti pā rdomā ti, melanholiski. . . ). Runā jot par plusiem un mī nusiem, es vē lē tos atzī mē t sekojoš o.
Plusi:
- tī ras istabas ar Eiropas stila remontu un mā jī gu interjeru (standarta numuriņ os ir televizors, ledusskapis, fē ns, balkons, vannas istaba ar duš as stū ri - to nevar nosaukt par duš as kabī ni...ī si sakot, a stū rī tis vannasistabā , norobež ots ar flī ž u dzega un aizkaru - te tā da duš a : ), acī mredzot, bez tā lā kas runas, viltī gi pā rvests viesnī cas rekonstrukcijas laikā , no PSRS)
- labas bufetes tipa brokastis (mū su ekskursijā bija iekļ autas tikai brokastis, un par tā m nav nekā du pretenziju - var paē st diezgan sā tī gi un daudz)
- bezmaksas internets caur Wi-Fi istabā s (oficiā li tas netika paziņ ots, bet istabā tika noķ ertas 2 kameras no 5, tā pē c vairā k vai mazā k varē ja izmantot)
- ir iespē ja uzlabot savu veselī bu ar ā rstnieciskā m procedū rā m (ir ā rstniecī bas un profilakses nodaļ a, bet mē s tur nedevā mies, tā pē c vairā k nevaru pastā stī t, ir arī SPA salons)
- ir bā rs, datorklubs
Mī nusi:
- tā lu no jū ras (400 metri, bet jā ņ em vē rā , ka lī dz jū rai vē l jā kā pj vai nu pa stā vu serpentī na taku vai pa vietē jā m "Potjomkina" kā pnē m, pilsē tā ir lifts - troš u vagoniņ š , bet par kā da iemesla dē ļ mū su vizī tes laikā tas nedarbojā s un kopumā tā stā voklis kaut kā darbojā s)
- Standarta numuros nav gaisa kondicionē š anas
- vannas istabā s periodiski tika novē rota kanalizā cijas smaka (man ir aizdomas, ka sakarā ar notekas ī patnī bā m vannas istabā s, ko nosaka duš as kabī nes specifiskais izvietojums...un š ī noteka periodiski mē dz aizsē rē t)
- nez kā pē c istabenes daž reiz aizmirst ielikt ziepes un š ampū nu, bet vienmē r var pajautā t (ziepes dod mazos batoniņ os, š ampū nu maisos....nu ziniet kā dus maisus dod lidmaš ī nā , teiksim, majonē zi ? nu tas ir vienā ds izmē rs ; zobu birstes, pastas, č ī bas, peldmē teļ i, apavu krē ms un citi aksesuā ri, diemž ē l standarta numuriņ os neizdodas, varbū t ir suites...tomē r ir birste drē bē m un “karote”)
Kopsavilkums: tā dai mazai pilsē tai kā Svetlogorska viesnī ca ir pā rliecinā ta par vidē jo, pat, iespē jams, virs vidē jā lī meņ a. Pilnī bā varu ieteikt, ja neesi izvē lī gs tū rists un labprā tā k vairā k staigā ar kā jā m vai dodies ekskursijā s nekā sē dē t savā istabā .
Вход в отель Санузел в одноместном стандарте Одноместный стандарт. Вполне уютный номер для полного уединения :) Реквизиты на официальной табличке у входа
аватар novohatko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien! Vē los sniegt padomu tū ristiem, kuri meklē vietas, kur vasarā atpū sties. Es jums neieteiktu Volnas atpū tas centru, kas atrodas Solņ eč nogorskoje ciematā , Primorskaya 26. Skats uz pamatni un skats no istabas loga var jū s atstā t iespaidu, tač u tas neattiecas uz telpu un personā lu, kas š eit atrodas. … Tomēr ▾ Labdien!
Vē los sniegt padomu tū ristiem, kuri meklē vietas, kur vasarā atpū sties.
Es jums neieteiktu Volnas atpū tas centru, kas atrodas Solņ eč nogorskoje ciematā , Primorskaya 26.
Skats uz pamatni un skats no istabas loga var jū s atstā t iespaidu, tač u tas neattiecas uz telpu un personā lu, kas š eit atrodas. Pats ciemats ir ļ oti netī rs. Atbraucot 6 no rī ta vienkā rš i gribē ju uzvilkt gā zmasku!!!! ! Smaka neizturama! Pludmales piegruž otas! Viss atkritumos un pudelē s!
Bā zē tevi sagaidī s un ierā dī s istabā . Sanā ks sieviete Klaudija, parā dī s istabu un izdos gultas veļ u (uz tā s ir daudz traipu, cita rakstura). esi labi lī dz ienā ksi istabā . Sienas plaisas, stū rī pelē jums. istabas temperatū ra, poda nostā dī ta 45 grā du leņ ķ ī , un izlietne. Pretē jā ē kā bū s duš a ar karsto ū deni. ! !
Kas attiecas uz virtuvi. To sauc tikai par virtuvi. Nav katli, tē jkanna, karotes, dakš iņ as, vienkā rš i nav sē rkociņ i. Man bija iespē ja palū gt Nataš ai(istabas apkopē ja) sē rkociņ us, š o izskatu atcerē š os ilgs laiks.
Telpa drē bju gludinā š anai. Š eit jā iet pē c grafika ar kuru neesi iepazinies. . jā izdomā pa ceļ am. Kad atnā cu 21.00 gludinā t mantas, atkal š ī Nataš a izteica savu neapmierinā tī bu. Paziņ ojiet man, kad nā kt pie jums. Rezultā tā mē s nonā cā m pie secinā juma, ka man jā brauc uz Turciju, Nataš a zina labā k !!! ! ! ))))))
Gaisma. Vakarā istabā deg viena 25V lampa. Nekas nav redzams. Lai vakarā sagatavotos pastaigai, vajag uzvilkt aklo grimu. Gaisma var nodzist, laikam no pā rsprieguma.
Gā ze. Virtuvē gā ze tikko beidzā s. cilvē kos uz 4 kampara vakariņ as bija nepietiekami pagatavotas, nevienam nerū pē ja.
Ledusskapji. Pa vienam stā vam. Jā , tieš ā m, ir. Bet viņ š strā dā ja dienu, tad salū za un smirdē ja pa visu stā vu.
Telpas netiek tī rī tas. Pati ē ka tiek tī rī ta ļ oti reti. Pakā pieni ļ oti ilgu laiku bija piepildī ti ar netī rumiem.
jā nā k mā jā s pirms 23.30 tad bā ze ir slē gta ar milzī gā m slē dzenē m.
Tas arī viss ī sumā )))))) Bā zi NEIESAKU!!! ! !
шикарная база одна кровать провалилась плесень трещины непонятные провода??? грязное белье дворик красивый грязная тюль
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauno 2012. gadu sagaidī jā m viesnī cā Volna, atbraucā m no tā lienes. Svē tki bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi! Uzmanī gs personā ls, plaš a tī ra istaba! Bijā m apmetuš ies sestajā stā vā un vakaros bija kluss, kas ir svarī gi, ja atpū š aties ar bē rniem. … Tomēr ▾ Jauno 2012. gadu sagaidī jā m viesnī cā Volna, atbraucā m no tā lienes. Svē tki bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi! Uzmanī gs personā ls, plaš a tī ra istaba! Bijā m apmetuš ies sestajā stā vā un vakaros bija kluss, kas ir svarī gi, ja atpū š aties ar bē rniem. Jaungada bankets bija ļ oti labs. Draudzī ga atmosfē ra, lieliska virtuve (pā rpilnī bā ), jautri saimnieki. Bijā m patī kami pā rsteigti, kad, apsē ž oties pie galdiņ a, konstatē jā m, ka viesnī cas darbinieki rū pē jas ne tikai par mums, bet arī par mū su bē rnu. Viņ am bez standarta dzē rieniem un uzkodā m uz galda bija arī personī gā bē rnu š ampanieš a pudele un š okolā des Ziemassvē tku vecī tis. Š ķ iet, ka tas ir sī kums, bet jauki. 2012. gada pirmajā dienā burvī gā pasaku pilsē tiņ a Svetlogorska mū s iepriecinā ja ar skaidru saulaino laiku! Pastaigā jā mies pa promenā di, apbrī nojā m jū ru, dzē rā m karstvī nu! Un vakarā netā lu no viesnī cas tika organizē ta pastaiga zem "vē lē š anā s ozola". Mū zika un jautri konkursi! Spē lē ja gan bē rni, gan pieauguš ie. Mans 5 gadus vecais dē ls bija ļ oti priecī gs! Tikā m cienā ti ar karstvī nu, tē ju un karstajiem pī rā giem. Tie, kuriem bija auksti, neskatoties uz tveicī gajā m dejā m ar Teletū biem, sildī jā s pie milzī ga ugunskura. Blakus esoš ajā Olimp viesnī cā ir liels apsildā ms baseins. Sesijas cena pieauguš ajiem ir 150 rubļ i. Ū dens - +26, gaiss - +4. Sā kumā likā s, ka ir auksts, bet ā tri sasildī jā mies un sajutā m ī paš u dū koņ u. Viņ i peldē jā s katru dienu, tā pē c, neskatoties uz bagā tī gajiem banketiem, viņ a ieradā s mā jā s uzbū vē ta. Iesaku visiem!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

7-этажный корпус пансионата "Волна"*** расположен в тихой части города на живописном холме.

Atrašanās vieta В 300 метрах от моря.
Viesnīcā

2 конференц-зала на 50 и 250 человек, ресторан, бильярд, интернет-кафе, диско-клуб, фитнес-центр, парикмахерская, косметический салон, автостоянка, кемпинг.
Лечебно-оздоровительные программы:
* озонотерапия,
* мини-сауна кедровая бочка,
* NUGA BEST (многофункциональная кровать массажер),
* мониторная очиска кишечника,
* парафиновая маска,
* грязелечение,
* магнитотерапия,
* SPA центр,
* сауна-турецкая баня.

Telpu apraksts

120 номеров, 5 из которых - апартаменты.

Istabās

Одноместный стандарт: все удобства (WC, душ), TV, телефон, балкон.
двухместный "стандарт" и "студия": все удобства (WC, душ), TV, телефон, балкон, две раздельные или 2-х спальные кровати.
Двухкомнатный люкс ("стандарт", "Д"-люкс, "сюит"): все удобства (WC, душ), TV, телефон, балкон, холодильник, 2-х спальная кровать + мягкий уголок.
Трёхкомнатные апартаменты: все удобства (WC, душ, беде), TV, телефон, мини-кухня с СВЧ, балкон, спальная комната + комната переговоров + столовая.

Adrese Калининградская область, г. Светлогорск, Калининградский пр., 68Б.
FAQ