Staryi Doktor 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.510
Viesnīca "Old Doctor" atrodas Svetlogorskas kūrortpilsētas centrā viena no skaistākajiem parkiem (Lerchenpark).Vairāk →
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar vī ru viesnī cā vecais ā rsts. Vienkā rš i jauki. Brī niš ķ ī gi. tī rs. patī kama viesnī ca. Cilvē ki ir pieklā jī gi. Istaba ir tī ra un sakopta. Nu par kafejnī cu nav ko teikt - viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Atpū tā s ar vī ru viesnī cā vecais ā rsts. Vienkā rš i jauki.
Brī niš ķ ī gi. tī rs. patī kama viesnī ca. Cilvē ki ir pieklā jī gi. Istaba ir tī ra un sakopta. Nu par kafejnī cu nav ko teikt - viss kā rtī bā . Š ogad tā jau ir Eiropas kafejnī ca gan dizaina, gan apkalpoš anas ziņ ā . Un ē diens kļ ū st arvien labā ks un labā ks. Un jā , cenas ir lieliskas. Ī si runā jot. nā c atpū sties š ajā viesnī cā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m viesnī cā maija brī vdienā s. Visiem patika. Telpas ir tī ras. Veikts kosmē tiskais remonts ar gaumi. Personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs. Kafejnī ca ir ļ oti mā jī ga. Interjers ir mainī jies - jauni galdauti, skaists galda klā jums. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā maija brī vdienā s. Visiem patika.
Telpas ir tī ras. Veikts kosmē tiskais remonts ar gaumi.
Personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs. Kafejnī ca ir ļ oti mā jī ga. Interjers ir mainī jies - jauni galdauti, skaists galda klā jums. Piedā vā tie ē dieni ir garš ī gi un par pieņ emamā m cenā m. Es domā ju, ka mē s vē l apmeklē sim š o viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies viesnī cā "Old Doctor" 2009. gada maija vidū . Iespaidi brī niš ķ ī gi. Sā kot no istabiņ as rezervē š anas un beidzot ar ekskursiju organizē š anu. Tī rs, ē rts numurs (dzī vojā m junior suite 3. stā vā ), laba virtuve (demokrā tiskas cenas), uzmanī gs, pieklā jī gs, draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā "Old Doctor" 2009. gada maija vidū . Iespaidi brī niš ķ ī gi. Sā kot no istabiņ as rezervē š anas un beidzot ar ekskursiju organizē š anu. Tī rs, ē rts numurs (dzī vojā m junior suite 3. stā vā ), laba virtuve (demokrā tiskas cenas), uzmanī gs, pieklā jī gs, draudzī gs personā ls. Ā rkā rtī gi saš utusi par Larisas atsauksmi, un ļ oti nekorektiem izteikumiem par viesnī cas personā lu, tas nemaz neizskatā s pē c "Vecā daktera" personā la, izskatā s pē c apmeloš anas.

Jevgē nija.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cas personā ls ir ā rkā rtī gi neizglī tots. Kalpones ienā k istabā ar tevi, nekaunī gi ieiet vannas istabā , pat ja tu tur atrodies. Administratore ir dā ma gados ar ī su matu griezumu, uzvedas než ē lī gi, atļ aujas kliegt uz klientiem, apsaukā ties un bū t nepieklā jī gi. … Tomēr ▾ Viesnī cas personā ls ir ā rkā rtī gi neizglī tots. Kalpones ienā k istabā ar tevi, nekaunī gi ieiet vannas istabā , pat ja tu tur atrodies.
Administratore ir dā ma gados ar ī su matu griezumu, uzvedas než ē lī gi, atļ aujas kliegt uz klientiem, apsaukā ties un bū t nepieklā jī gi.
Izrakstoties istaba netika pā rbaudī ta, un pē c tam viņ us apsū dzē ja par briļ ļ u pazuš anu un izsauca zagļ us. Rezultā tā brilles, protams, tika atrastas. Bet par to, ko š ī sieviete atļ ā vā s mums pateikt, ir kriminā latbildī ba, jo tas ir uzskatā ms par publisku apvainojumu un apmeloš anu.
Viņ as maiņ ā pasū tī jumu grā mata (transfē rs un brokastis) ir pilnī gs bardaks.
Ar visu to viesnī ca pozicionē sevi kā orientē tu uz ā rvalstu viesiem. Par kā diem ā rzemju viesiem var runā t, ja viņ i nevar atrast kopī gu valodu ar saviem tautieš iem? !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель "Старый Доктор" находится в центре курортного города Светлогорска на территории одного из самых красивых парков (Лерхенпарк).

Atrašanās vieta В 10 минутах ходьбы от моря.
Viesnīcā

Ресторан с летней верандой, бар, бар-пиццерия, конференц-зал для заседаний, семинаров, автостоянка, салон-магазин янтарных изделий.

Telpu apraksts

В гостинице 23 номера, из них 2 номера сдаются только в летний период.
15 номеров - двухместный стандарт.
6 номеров - полулюкс.
2 номера - люкс

Istabās

Двухместный стандарт: две раздельные кровати, душ, TV, шкаф, столик, стулья.
Полулюкс: 2-х спальная кровать, диванчик, ванная/душ, TV, холодильник, шкаф, столик. стулья.
Люкс: двухкомнатный номер, 2-х спальная кровать, 2-х спальный диван, TV, холодильник, ванная, стол, стулья.

Adrese 238560, Калининградская область, г. Светлогорск, ул.Гагарина, 12.
FAQ