Pirmo reizi Svetlogorskā

Rakstīts: 9 jūlijā 2010
Ceļošanas laiks: 1 — 7 jūlijā 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tā mies č etri, divi pā ri. Mē s rezervē jā m caur ceļ ojumu aģ entū ru, bet izrā dī jā s, ka tas bija iespē jams tieš i caur vietni, manuprā t, tā to sauc: izdoma-vdom. ru (mē s bijā m nedaudz sarū gtinā ti, ka nezinā jā m, jo ​ ​ tas bū tu ir izrā dī juš ies daudz lē tā ki)...
Iespaidi bija paš i patī kamā kie. . . No mā jas uz mā ju ir tikai 2 istabas! Un tā arī palika sajū ta, ka noī rē jā m veselu kotedž u (tikai ar to atš ķ irī bu, ka mū s pieskatī ja arī.2 cilvē ki - pabaroja brokastis, uzkopa, palī dzē ja organizē t brī vā laika pavadī š anas pasā kumus un aizveda atpakaļ uz lidostu.
Kas attiecas uz istabā m un iekā rtojumu, tad kaut kas nesmarž o pē c vietnē norā dī tajā m 2 zvaigznē m. . . drī zā k 3 vai 4 zvaigznes (nezinu tur standartus, bet tā da sajū ta) - lielas istabas (plaš ā kas nekā standarta viesnī cā s), gaisa kondicionieri, labas mē beles un santehnika, visa dabiskā apdare - tas man patika visvairā k. Tu ieej istabā – un tā smarž o pē c dzī va koka!

Visas mā jas dizaina apdare. Viss ir ļ oti jauns, lai gan saimnieki stā stī ja, ka strā dā jau 3. gadu (viesistabā s pa š o laiku jau izspiesti matrač i, ir saplī suš as mē beles.
Visu nedē ļ u bija daudz darā mā ! Sā kumā , kad vē l tikai plā nojā m braukt, nedaudz baidī jā mies, jo vienmē r mē dzā m atpū sties lielā s viesnī cā s, un tagad paš i nolē mā m, ja kaut kur brauksim, tad mē ģ inā sim meklē t lī dzī gas vietas (kā eiropieš i kuri jau sen praktizē brī vdienas nevis viesnī cā s, bet atseviš ķ ā s villā s
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар