Bizness krievu valodā

Rakstīts: 12 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 12 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
apkalpošana: 1.0
Uzreiz jā saka, ka nebiju viesnī cā , jo plā notais brauciens tika atcelts. Bet es vē los pastā stī t un tā dē jā di brī dinā t š ī s viesnī cas potenciā los klientus par iespē jamā m problē mā m ar priekš apmaksas atgrieš anu.
Rezervē jot š o viesnī cu caur booking, viņ i gribē ja noņ emt rezervā ciju no manas kartes, lai gan tas nekur nav minē ts. Saņ ē mu SMS, ka maksā jums nenotika, jo manā kartē nav pietiekami daudz lī dzekļ u (naudu neglabā ju kartē ).
Tad ar mani sazinā jā s viesnī cas pā rstā vis, viņ a vā rds ir Jurijs Aleksandrovič s G. (vā rds Sberbank pieteikumā tieš saistē ), un piedā vā ja veikt avansa maksā jumu ar pā rskaitī jumu uz karti. Ko es arī izdarī ju, painteresē joties par rezervā cijas atgrieš anu mana atteikuma gadī jumā . Atbildot saņ ē mu informā ciju, ka nauda man tiks atgriezta jebkurā laikā . Rezervā cija veikta 14. maijā (plā notais ceļ ojuma datums no 12. lī dz 14. jū lijam). 8. jū lijā brī dinā ju Juriju Aleksandrovič u G. par iespē jamo rezervā cijas atcelš anu, sakot, ka galī go atbildi sniegš u trī s dienu laikā . Atbilde bija: "Lū dzu, izlemiet, informē jiet. " 11. jū lijā viņ š informē ja Juri par ceļ ojuma atcelš anu, uz ko saņ ē ma š ā du atbildi: “saskaņ ā ar rezervā cijas noteikumiem 2 nedē ļ as pirms ieraš anā s jā veic avansa maksā jums pirmā s nakts maksas apmē rā un netiek atmaksā ta pē c rezervā cijas atcelš anas. Es devos jums satikt un paņ ē mu avansa maksā jumu tikai 1000 rubļ u, nevis 4000 rubļ u. Avansa maksā jums nav atmaksā jams. Paldies". Tas mani, protams, pā rsteidza, jo Jurijs rezervē jot teica, ka ar atgrieš anu problē mu nebū s (skatī t viņ a atbildi augstā k). Diemž ē l es nesaņ ē mu atmaksu.

Tā tad š ā di. Par viesnī cu izrā dī jā s dā rgā ka nauda - 1000 r nekā reputā cija! Es novē lu viņ iem labklā jī bu.
Bizness krievu valodā!! !
P. S. Neatkā rtojiet manas kļ ū das. Visi labie ceļ ojumi
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu