Ārprātīgi dārgi nesezonālie Soči 2019!

11 Jūlija 2019 Ceļošanas laiks: no 07 Aprilis 2019 ieslēgts 12 Aprilis 2019
Reputācija: +46
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Labdien!

Beidzot saņ ē mu uzrakstī t nelielu stā stu/mini apskatu par mū su brī vdienā m Soč os. Soč i ir manas vasaras bē rnī bas pilsē ta. Daudzus gadus mani vecā ki aizveda mani ar mā su uz turieni atvaļ inā jumā . Tad bija braucieni ar draugiem utt. . Ī sā k sakot, Soč us zinu neslikti (centrā lais reģ ions).

Es atpū š os (40 gadi) + mans bē rns 7 gadus vecs. Izvē le krita uz Soč iem aprī lī , jo bē rnam ir vē l viens atvaļ inā jums. Es nolē mu viņ ai parā dī t pilsē tu. Izvē lē jos Rainbow Hotel **, jo cena bija ļ oti pieņ emama + atraš anā s vieta (centrs). Diez vai es to sauktu par viesnī cu – man tas vairā k atgā dina viesu namu. Un jā , jā , tas ir centrs! Un neticiet nevienam, kurš saka, ka viesnī ca atrodas @ope of the world. Neaizmirstiet, ka Soč i ir garā kā pilsē ta Krievijā . Ja vē lies dzī vot centra centrā - š ī ir cita cenu zī me ! ! ! Pirms tam mē s atpū tā mies pansionā tos, piemē ram, "Green Grove" utt. Neatceros, Zemč už inā un Soč u vē jā .

Par viesnī cu.


Viesnī ca atrodas zemienē , tuvā k privā tajam sektoram. Viesnī ca ir mā jvieta jaukiem š picu suņ iem. Viņ i skrien tieš i uz reģ istratū ru. Ir vē rts padomā t, kam ir alerģ ija. Bet bē rniem ar viņ iem ir jautri, jo suņ i ir ļ oti labsirdī gi.

Personā ls ir draudzī gs. Telpas nav slikti iztī rī tas. Ja jautā jat, viņ i ī paš i cenš as)) Mē s paņ ē mā m bē niņ u istabu. Es mī lu augstā k. Lielisks wi-fi telpā s. Dzī voklis darbojas

Uz grī das ir gludinā mais dē lis ar gludekli, dzesē tā js ar karstu un aukstu ū deni, kas ir ļ oti jauki. Numuri ir nesmē ķ ē tā ju. Uz grī das ir balkons. Viņ i smē ķ ē tur vai lejā uz soliņ iem.

Lai paē stu brokastis, jā kā pj kalnā uz citu pansionā tu. Tač u tas mū s nemaz netraucē ja: pastaiga pirms brokastī m ir saviļ ņ ojums! Kompensē sporta zā les trū kumu. Brokastis ir lieliskas. Diē tisks, jo š is ir kaut kā ds medicī nas pansionā ts. Pansionā tos interjeri ir "borā ti", "gudri")) Sen nebiju redzē jis tik skaistu "loķ i".

Tur varat arī iegā dā ties ekskursijas. Viesnī ca nav paredzē ta vecā ka gadagā juma cilvē kiem. Un cilvē kiem ar mazuļ iem un ratiņ iem. .

Pie viesnī cas ir daudz lielveikalu, ir tirgus ar suvenī riem un pludmales piederumiem, pā rtikas tirgus, alkoholisko dzē rienu veikals! Tas viss ir augš ā no viesnī cas.

Ē diens.

Soč i ir ļ oti, ļ oti dā rga pilsē ta! Cenas ir tā das paš as kā Maskavā . Biju tam gatava, bet tomē r DĀ RGI!

Ar restorā nu un kafejnī cu izvē li nav problē mu. Cenu zī mes jautā jums. Kartes pieņ em visur!

Uzlauzumi:

Blakus viesnī cai atrodas biznesa centrs/dzī vojamā ē ka (nedaudz kalnup un pā ri ceļ am). Pirmajā stā vā atrodas kafejnī ca. Strā dā lī dz 17.00. Š eit cenas pasakaini zemas, un ē diens garš ī gs.

Restorā nā Mimino (Vinogradnaya st. , 4) - 1 vai 2 pieturas virzienā uz Rivjē ru (starp citu, neparasti garš ī gi, milzī gas porcijas, lielisks personā ls) varat saņ emt 10% atlaidi, ja maksā jat skaidrā naudā un sakā t , ka jū s dzī vojat mā jā , kas atrodas tieš i aiz tā s. Jauna, moderna ē ka. To mums ieteica viesmī lis.

Pludmale.


Tuvumā NAV pludmales! ! ! Nesaprotu cilvē kus, kuri raksta, ka pludmale ir netā lu! Š ī viesnī ca parasti ir paredzē ta, lai tajā vienkā rš i pavadī tu nakti. Tī ra ekskursija. Un nevis dzī vot un staigā t / nokļ ū t lī dz jū rai IMHO kanesh. Tuvā kā pludmale ir vismaz 1 km lejup un atpakaļ uz augš u! Nu, amatieru kaneš am...

Par izklaidi daudz nerakstī š u. Jo katram savs. Soč os ar to nav nekā du problē mu. Parā dī ju bē rnam un Rivjē ru ar tā s trakajā m un dā rgajā m izklaidē m, un dendrā riju, un kalnus, un upes. . .

Krastmala.

Tī rs, skaists. Monako nabagiem. Kamē r jū s ejat uz Pē rli un atpakaļ - nav trī s))) Cukurvati, kukurū za, sula / ū dens, suvenī ri, jahtas, vī ns / alus, cigaretes))) Viss ir dā rgs. Patika, ka ir smē ķ ē š anas zonas un ne tikai aizliegums! Vakarā parā dā s mū ziķ i, mā kslinieki, dzejnieki...kā Arbats...tikai silti.

Secinā jums: protams, es vairs neesmu "š oferis" Soč os. Mani pā rņ ē ma vienkā rš i nostalģ ija. Oktobrī atkal Dž erba! Tā tad uzticamā ks))

Miers un laba atpū ta visiem!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums