Slēpošanas kūrorts ārpus slēpošanas sezonas

25 Maija 2016 Ceļošanas laiks: no 02 Maija 2016 ieslēgts 02 Maija 2016
Reputācija: +4847.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ak, tā s "maija brī vdienas". . . Visa bē da ir tā , ka mums nav "hacienda" (ceru, ka lī dz š im), kur varē tu nodarboties ar dā rzkopī bu ģ imenes labā , vai sā kt. "bā rbekjū " bez veselī bas ieguvumu sezonas. Un garlaicī gi visu nedē ļ as nogali sē dē t mā jā s. Steidzami kaut kur jā brauc. Izpē tī juš i globusu un ģ imenes maciņ a iespē jas, nolē mā m "aizvietot importu" un doties uz Soč iem č etras naktis. Turklā t tū risma operatori piedā vā pā rsteidzoš i lē tas lidojuma iespē jas, salī dzinot ar paš ceļ ojumu.

Pē c veiksmī gas operā cijas, lai mū su ģ imenes jaunā kos locekļ us divu cilvē ku apjomā pā rvietotu uz Mordovijas mež iem (nevis nometnē m) vecvecā ku aprū pē , mē s droš i sasniedzā m Soč us, pareizā k sakot Adleru, un sā kā m izlū koš anu, kas bija tur uzbū vē ts un darī ts. . .


Un paš ā pirmajā uzturē š anā s dienā mē s apmeklē jā m tā saukto kalnu kopu. Mē s paš i pē dē jo reizi bijā m slē potā ji pirms 25 gadiem skolas stadionā . Un slē poš ana mums vispā r ir kaut kas pā rdabisks. Tā diem zinā tkā rajiem neslē potā jiem kā mē s slē poš anas sezonas beigā s labā k apmeklē t slē poš anas kū rortus: neviens tevi negrū ž ar ekipē jumu, un tu nekaitini sportistus ar savu izskatu č ī bā s rindā uz pacē lā ju)))

Lū k, ko mē s redzē jā m. Nevē rtē jiet strikti, mē s ne tikai neesam slē potā ji, mē s neesam arī fotogrā fi - parastie skatī tā ju tū risti. Viņ i arvien vairā k skatī jā s apkā rt un tikai reizē m atcerē jā s, ka vajag kaut ko iemū ž inā t kā piemiņ u. . .

Kopš mē s apmetā mies netā lu no Adleras dzelzceļ a stacijas viesnī cā "Kaissa 3 *", mē s nolē mā m nokļ ū t Rosa Khutor ar "Bezdelī gu". Stacija ir milzī ga. Skaisti no ā rpuses, ē rti iekš ā . Diemž ē l dienas fotoattē lu nav. Mē s vienmē r atgriezā mies nakš ņ ot savā viesnī cā pē c saulrieta, bet no rī ta, kā vienmē r, jū s steidzaties uz nā kamo apskates objektu, nevis uz fotosesijā m.

Ir saglabā ta arī vecā dzelzceļ a stacija

Š eit tas ir — "Bezdelī ga". Ē rts vilciens. Man patika - ā tri, klusi, bez pē kš ņ ā m kustī bā m, bet...dā rgi uz vienu cilvē ku uz vienu pusi. Un tas nesā p biež i. Tā kā maš ī nas ir aizsē rē juš as lī dz acs ā boliem, zū d komforta sajū ta un zinā ma cieņ a

Cita moderna stacija ir Rosa Khutor.

Š eit mē s apmeklē jā m Krasnaya Polyana apskates ekskursiju, pateicoties kurai redzē jā m nedaudz vairā k, nekā plā nojā m. Piemē ram, š ā di skati

Vai arī š eit ir slē poš anas traš u komplekss "Krievijas kalni". Nebū tu š eit ieraduš ies paš i

Nu vai tā ds "mā kslas objekts")))

Tas ir skats uz Grad Hotel Polyana 5* no Galaktika izklaides centra skatu laukuma. Viņ i saka, ka "varenie" uzturas š ajā viesnī cā

Š ī ir tik jauka tikš anā s vieta "Galaktikā ". Runā jot par paš u izklaides centru, pirmkā rt, tas ir slavens ar savu akvaparku. Tā tad pludmales sezona slē poš anas kū rortā ir visu gadu)))

Pludmales sezonas sā kums Rosa Khutor. Gaisa temperatū ra + 20С, ū dens - 15 grā di

Rosa Khutor ir priekš zī mī gs ciems. Skaisti, pozitī vi, svinī gi

Slavenā kais skats uz Rosa Khutor. Tagad man ir arī viens, savs

Man ir stā sts par "autobusu uz virknes". Un tas ir "automaš ī na uz auklas")))


Man š ā di pasā kumi tiek doti ar vislielā kajā m grū tī bā m. Bet es cī nos ar sevi. . . Lai tiktu lī dz paš ai virsotnei (2320 m), jā veic divi pā rskaitī jumi 1150 m un 1350 m lī menī , kas ir nepiecieš ams, pirmkā rt, lai pielā gotu ķ ermeni augstums

Ir vē rts pā rvarē t savas bailes vismaz š ā du uzskatu dē ļ

Mē s uzkā pā m Rosa plato (1150 m), un š eit ir tik forš i puikas

Un tik tveicī gas meitenes

Izrā dā s, ka bā rbekjū festivā ls rit pilnā sparā

Kā var iztikt maijā bez kebabiem

Bijusī slē poš anas trase 1350 m augstumā . Sniega sega mainā s uz mā llē pe

Augstā k un augstā k. . .

Paš ā augš ā

Dzī ves kontrasti)))

Skati no 2320 m

Galvenā s virsotnes modelis. Bezmaksas nav dī kstā vē )))

Acī mredzot viena no sarež ģ ī tajā m trasē m

Pastaigas biļ ete ietver braucienus ar "Wolf Rock" krē slu pacē lā ju. Pē c ceļ ojuma uz virsotni tie ir tikai bē rnu karuseļ i

Virs slē poš anas trases. Droš i vien ir lieliski slē pot garā m (lidot) pā ri slē potā jiem

Tas ir kultū ras un etnogrā fiskais centrs "Mana Krievija" Rosa Khutor. Paņ ē mā m kombinē to biļ eš u vagoniņ u + "Mana Krievija"

Ideja ir lieliska, bet izpilde ir apš aubā ma. Godī gi sakot, nesapratā m, kā pē c pie ieejas ņ em naudu. Par iespē ju iegā dā ties suvenī rus un izpē tī t vairā ku restorā nu ē dienkarti? ! Es iztē lojos š o vietu kā nelielu novadpē tniecī bas muzeju kolekciju, bet redzē ju tikai suvenī ru veikalus un garlaikotus viesmī ļ us uz ē dienu lieveņ iem. Varbū t masu pasā kumos vai organizē tas ekskursijas ietvaros viss tiek uztverts nedaudz savā dā k. Bijā m jau vē lā vakarā . Tie daž i meistari, kurus pa š o laiku atradā m, jau devā s mā jā s. Pieņ emsim, ka mums vienkā rš i nav paveicies. Bet skati noteikti ir iespaidī gi.

Mū su secinā jumi: jū s varat pastaigā ties, bet ne par 300 rubļ iem. vienai personai)))

Nu š odienai laikam pietiks : ) Kā redzams, arī neslē potā jiem ir ko darī t kalnos. Š ā di piedzī vojumi var ļ oti daž ā dot pludmales brī vdienas un arī ne pludmales. Mē s guvā m lielu prieku no neticamā kalnu skaistuma, ciematu sakoptī bas, vispā rē jā s laipnī bas un prieka.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
 Вокзал грандиозный. Красивый снаружи, комфортный внутри
 Старый вокзал
 Еще один современный вокзал - Роза Хутор
 комплекс трамплинов
 вид на Град Отель Поляна 5* со смотровой площадки развлекательного центра
 симпатичное место встреч у
 Начало пляжного сезона в Роза Хутор. Температура воздуха +20С, воды - градусов 15
 Роза Хутор - образцово-показательный поселок. Красиво, позитивно, празднично
 Самый известный вид на Роза Хутор
 Поднялись до Роза Плато (1150 м), а тут такие горячие мальчики
 И такие знойные девочки
 Оказывается, фестиваль шашлыка в самом разгаре
 Как же в
 Бывшая лыжная трасса на высоте 1350 м. Снежное покрытие меняется на мать-и-мачеховое
 На вершине
 Жизненные контрасты)))
 Главная модель вершины. Свободным не простаивает )))
 В прогулочный билет входят покатушки и на кресельном подъемнике
 Над лыжной трассой. Здорово, наверное, проезжать (пролетать) над катающимися лыжниками
 культурно-этнографический центр
 виды, конечно, живописнейшие. Наши выводы: прогуляться можно, но не за 300 р. с человека )))
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums