Skypark. Skybridge - "trakais" tilts "trakiem" cilvēkiem

20 Maija 2016 Ceļošanas laiks: no 05 Maija 2016 ieslēgts 05 Maija 2016
Reputācija: +4847.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Kad plā noju ceļ ojumu uz Soč iem, Skypark bija viena no galvenajā m vietā m, ko plā noju apmeklē t. Es, protams, nedomā ju lē kt otrā di, un pat piesieta aiz kā jā m, bet nā cā s pakutinā t nervus uz tilta, par ko mani vī rs nosauca par mazohisti))) Lai noskaidrotu situā ciju, es š ausmī gi baidos no augstuma un visā dā m galē jī bā m, pat pa karuseļ iem un ū deni pa kalniem nebraucu : ), bet nez kā pē c spī tī gi kaut kur kā pju. . .

Maija brī vdienā s transporta pakalpojumi no Adleras dzelzceļ a stacijas ir bez maksas ik pē c 20 minū tē m. Un mē s apmetā mies netā lu no stacijas Kaissa 3 * viesnī cā , tā pē c jū s to vē laties vai jū s to negribat, bet jums ir jā iet.

Pats ceļ ojums ir liels prieks - ceļ i ir labi, skati ir aizraujoš i. Š eit, piemē ram, ejam garā m lidostai.


Pē c nobraukš anas no galvenā ceļ a ceļ š kļ ū st nedaudz ekstrē ms, asfaltu nomaina betona segums, kas vietā m jau ir pā rvē rties drupā s. Nedaudz satricina, bet tas ir jautri. . . Kamē r tu skaties apkā rt, pē kš ņ i atbrauksi

Starp citu, braucienu uz Skypark var apvienot ar Akhshtyrskaya alas apmeklē jumu, tā atrodas netā lu. Diemž ē l mē s to sapratā m pā rā k vē lu, tā pē c š ī atrakcija mums vē l nav izpē tī ta.

Skypark ir dā rgs prieks.

Un galu galā ir traki (labā nozī mē ) cilvē ki, kas maksā naudu par š ā du "iedziņ u". Es nelē kš u pat tad, ja saņ emš u algu, lai gan. . . atkarī bā no tā , cik)))

Dž emperu skatī š anā s ir atseviš ķ a atrakcija. Ir daudz cilvē ku, kas vē las blenzt uz "trakajiem". Visas izrā des tiek organizē tas ar aplausiem, uzmundrinā jumiem, ohs un aah.

Lū k, pats "trakais" tilts. Skaisti, protams!

Es jau ilgu laiku grasī jos spert pirmo soli. Ir daudz tā du mazohistu kā es. Daž i pat aizgā ja, distanci neizgā juš i. Bet es to nevarē ju atļ auties. Neizturē ju, skrē ju))) Galvenais neskatī ties uz leju,

un sā nos. Un nedomā ne par ko!

Pā ri tiltam ir “mazi atzari, kur var atvilkt elpu, nofotografē ties, ļ auties pretimbraucoš ajam transportam.

Piemē ram, man bija š ausmī gi nepiekrist cilvē kiem, pats tilts ir š aurs, un margas (kā to teikt. . . ) ir nedaudz atstatī tas, tas ir, sā nu sliedes ir noliektas uz ā ru.

Neviena ļ oti mā kslinieciska fotogrā fija ar mani neizrā dī jā s, es kategoriski atteicos atlaist margas. Ir skaidrs, ka, ja kaut kas nepalī dz)))

Tilts ir š ķ ē rsots!

Es esmu pat noguris. Godī gi sakot, ja bū tu bijis iespē jams nebraukt atpakaļ pa tiltu, es to bū tu darī jis. Bet diemž ē l nav atkā pš anā s ceļ u – atpakaļ , pa tiem paš iem ceļ iem. . .

Ja atrodaties Soč os, Skypark noteikti ir vē rts apmeklē t, lai tikai apskatī tu š o inž enierijas brī numu. Jā , un pā rvarē t savas bailes arī nesā pē s

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums