Pretīga viesnīca!

Rakstīts: 24 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 16 — 23 augusts 2021
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 2.0
Kā pē c š ai viesnī cai ir 4 zvaigznes, ja nevelk pat 2? Ierodoties reģ istratū rā , ļ oti lē nas meitenes, uz lū gumu nedaudz paā trinā t, viena no viņ ā m rū gtā tonī atbildē ja: "Vai neredzat, mē s esam tikai divi! ". Briesmī gs ē diens. Viss ir vai nu ā rkā rtī gi sā ļ š , vai, gluž i pretē ji, kopumā svaigs. Bija skā bie ē dieni, pē c piezī mes tie netika izņ emti no sadales. Nav bē rnu virtuves. Citā ē kā ir atseviš ķ a bē rnu kafejnī ca, bet tur lido muš as, un ir bī stami pabarot bē rnu. Es pats smagi saindē jos viesnī cas ē damistabā , nogulē ju trī s dienas. Es nekur citur neē du, neriju jū ras ū deni, nedzē ru alkoholu, tā pē c pie vainas ir viesnī cas ē diens.
Ceturtajā dienā , kad varē ju rā pot pa visu teritoriju no galvenā s ē kas lī dz ē damzā lei (nav vispā r skaidrs, kā pē c Š O sauca ar lepno vā rdu "restorā ns"), paņ ē mu divus vā rī tus kartupeļ us. Kamē r viņ a nokļ uva pie galda, no kartupeļ a apakš as izlī da kukainis. Visticamā k, ka viņ š bija uz zaļ umiem, kas tika nokaisī ti, bet zaļ umi ir jā nomazgā ! Pē c tam medī bas vispā r pazuda, principā ē st š ajā s 4 zvaigznē s. Viesmī ļ i gandrī z tī ņ i, nekopti, strā dā bez cimdiem. Salvetes uz galdiem pilē ja, bija noklā tas ar taukiem un nebija mainī tas, iespē jams, kopš viesnī cas atvē rš anas. Flī ze uz celiņ iem attā linā s, pē c lietus no tā s apakš as uz kā ju izš ļ akstī jā s netī ra virca. Dē ls tumsā paklupa uz saplē stas flī zes un salauza ceļ galus un elkoņ us. Visi sauļ oš anā s krē sli ir pastā vī gi aizņ emti. Brī va atraš ana ir liels prieks. Atpū tnieki iemet viņ iem ū dens pudeles, dvieļ us, paplā tes un dodas prom, daž kā rt neatgriež oties veselu dienu. Protams, pirms š ī biznesa nav nekā das administrā cijas. Daba teritorijā , protams, ir laba, bet puķ es netiek pieskatī tas. Izbalē juš us, ž ā vē tus ziedus negriež , kaltē tas rozes negriež .
Istaba ir plaš a, tač u arī nav skaidrs, kā strā dā kalpones. Gultas veļ a netika mainī ta 6 naktis, kad jautā ju, kad beidzot mainī s, teica, ka ik pē c trim dienā m un nevar bū t, ka mū su istabā nav mainī juš i. Drē bē m nav ž ā vē tā ju, slapjā s lietas jā ž ā vē uz krē sliem, no kurienes tā s labā kajā gadī jumā nokrī t uz balkona grī das, sliktā kajā – uz zā liena. Tieš ā m ar istabas izmaksā m dienā no 12 tū kst. , administrā cija nevar izvilkt ž ā vē tā ju par tū kstoti? Kā da veida alkatī ba? Peldmē teļ i un č ī bas arī nav atļ auti, un tas ir 4 zvaigznē s? Otas, gaisa atsvaidzinā tā js, tē jas komplekts - arī nē . Nav pietiekami daudz drē bju pakaramo. Duš as veidnē , split (un tā ir centralizē ta dzesē š ana, nav iespē jams iestatī t temperatū ru, vienmē r ir par maz vē suma) putekļ i un zirnekļ u tī kli.

Personā ls vispā r ir nedraudzī gs, tikai daž i cienā s sasveicinā ties, masā visi, pat animatori, iet garā m, novē rš oties. Kur ir korporatī vā kultū ra?
Kopumā es nevienam neieteiktu š o viesnī cu, bet, gluž i otrā di, atrunā š u. Š ī ir sliktā kā vieta, kur esmu bijis savas dzī ves laikā . Ž ē l par iztē rē to naudu, ž ē l noslepkavoto atvaļ inā jumu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu