"Olimpiskās Dagomas"

Rakstīts: 19 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 31 maijā — 13 jūnijs 2013
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 4.0
Sveiki visiem. Mana ziņ a tiem, kas ceļ o ar sociā lo biļ eti uz pansionā tu "Olympic-Dagomys". lpp Dagomys, st. Ļ eņ ingradskaja, 7A.
Istabas ir atseviš ķ s jautā jums! Visas istabas atrodas piektajā stā vā , kur divvietī gi bloki tiek iekā rtoti uz sociā lajiem taloniem. Paskaidroš u: blokā ir divas istabas, istaba var bū t 2 + 2 vai 2 + 3 vai 3 + 3 un uz bloka ir vannas istaba ar izlietni un duš a ar izlietnē m. Tas ir, ja jums nav daudz sertifikā tu, tad jū s dzī vosit citā ģ imenē .
Papildgulta ar ē dienreizē m 1400 rub. Istabas, maigi sakot, nav strū klaka, ir saplī suš as mē beles, nobruž ā ts paklā js, sadedzis gultas pā rklā ji, vannas istabā ir pelē jums, un ne viss, kas tiek teikts no mē belē m istabā un uz balkona, ir klā t. Fen ir atseviš ķ s jautā jums. Trū kst trauku, vannasistabā divas glā zes!

Izņ ē mums ir pirmā stā va telpas, tač u ne visiem veiksies. Tī rī š ana nav kvalitatī va - tā tad tika nomainī ti dvieļ i, pa vidu pavicinā ja putekļ u sū cē ju un labi! Putekļ u stū ros zem gultā m var atrast bijuš o iedzī votā ju pē das. Ziepes, kā mani informē ja, netiek ziņ ots. Bet man vairs bija vienalga. Mazgā ju un tī rī ju, kas man paš ai nederē ja.
Maskavas pilsē tas Valsts autonomā iestā de "Maskavas bē rnu ģ imenes atpū tas un rehabilitā cijas centrs" neuzskata par vajadzī gu informē t atpū tniekus par telpu faktisko stā vokli. Tā pē c pirms doš anā s iesaku izteikt oficiā lu rakstisku pieprasī jumu, kura istaba tiks nodroš inā ta Jums un Jū su bē rniem! Tas jums ļ oti noderē s, pā rceļ oties uz dzī vi, kā arī , ja turpmā k nolemsiet savas tiesī bas aizstā vē t tiesā .
Bē rni lī dz 4 gadu vecumam ir patieš ā m bez maksas. Bet gribu brī dinā t mā miņ as ar ratiem, ka jū su mobilitā te bū s ā rkā rtī gi ierobež ota. Lejā uz bā ru, restorā nu un ē damistabu var nokā pt tikai pa kā pnē m, uz 15.06. 2013 visur nav uzbrauktuvju ratiņ iem. Izņ ē mums ir izeja no bā ra un restorā na uz ielu uz baseinu. Š ī rampa ir vienī gā . Nokā pt teritorijā var tikai pa kā pnē m. Tā pē c sagatavojieties patstā vī gi nē sā t ratiņ us.
Pansija atrodas kalnā , tā pē c, ja dodaties uz ciematu, sagatavojieties kā pumam atpakaļ vai taksometram par 100 rubļ iem.
Ierodoties izmet autobusus futbola laukuma teritorijā "uz grī na" un ar ratiem un koferiem -Sveicinā ti augš ā !!! !
Baseins maksā.225 rubļ us. pieauguš ais + bē rns uz dienu, bē rni bez vecā kiem netiek ielaisti.

Bufete, 3 ē dienreizes dienā . Uztura jautā jumā varu teikt, ka man un bē rniem viss derē ja, bet nedaudz vienmuļ i. Nā kt lī dz galam nebija ieteicams, jo paliek tas, ko ē dī si. Bet iesaku paņ emt aptieciņ u ar zā lē m pret gremoš anas traucē jumiem. Dzesē tā jos nav ū dens. Bet pē c mā miņ u lū guma liek samovā rus, lai ir vā rī ts ū dens. Ja nepiecieš ams, palū dziet istabā ievietot tē jkannu.
Tā lā k svarī ga tē ma tiem, kuru bē rni slimo, vai piemē ram jums. Atkal neviens nevienu neinformē ! Visi, kas ceļ o ar sociā lo paketi, ir apdroš inā ti pret nelaimes gadī jumiem un slimī bā m, kas notiek brī vdienā s. Precizē jot, jums ir tiesī bas uz ā rstē š anu, ja jums ir kā da slimī ba, kas radusies atvaļ inā jumā . Iesnas, klepus, drudzis, saindē š anā s, sā poš as ausis utt. Ja jums ir jautā jumi, zvaniet uz uzticī bas tā lruni un sū dzieties menedž erim.
Pats autobuss atpū š as pē c grafika, kas jums ne vienmē r ir ē rts. Pilsē tas pludmale nav tik ē rta kā pansionā tā , bet jū ra ir tī rā ka, jo to neatš ķ aida upe.
Vē l viena svarī ga tē ma ir izkā pš ana no vilciena Loo. Tā kā stā vē š anas laiks ir ā rkā rtī gi ī ss, lai izmestu 3 vagonus atpū tnieku, vilciens sā ka kustē ties divas reizes. Paldies tē tiem, kuri divas reizes saplē sa stopkrā nu! Un es personī gi iedotu vilciena vadī tā jam pa seju par nosē š anā s organizē š anu !! ! ! Atceļ ā piezemē š anā s notika Soč os, tā pē c atgriezties bija vieglā k. “Paldies” Krievijas dzelzceļ am par vagoniem bez gaisa kondicionē š anas!
Vienī gā labā ziņ a ir tā , ka mū su cilvē ki nav rū dī ti kā mū su ierē dņ i, viņ i vienmē r ir gatavi palī dzē t. Par ko viņ iem liels paldies! Tā tad, izvē le ir jū su!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu