Infekcijas kazarmas

Rakstīts: 10 septembris 2010
Ceļošanas laiks: 23 augusts — 5 septembris 2010
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Mē s atpū tā mies uz Maskavas valdī bas kuponiem daudzbē rnu ģ imenē m...
Viesnī ca atrodas augstu kalnā , izņ emta no pludmales ar kā jā m uz 25 minū tē m pa brauktuvi. . . Labi, ka vismaz mikroautobusus uztaisī ja. . .

1) Pludmale maza, netī ra, oļ i. . . Nedomā jiet par sauļ oš anā s krē sliem. . . Nojumju un lietussargu nav vispā r, ne par velti, ne par naudu. . . Pludmalē kafejnī ca nestrā dā , tikai nož ē lojams bā rs...Animā cija vispā r netiek nodroš inā ta. . Vienkā rš i nav sporta inventā ra...Ī sti nav ko darī t.

2) Bufete ar 3-4 nelabumu raisoš iem ē dieniem. . . Bē rni kategoriski atteicā s ē st, lī dz asarā m. . . Turklā t rī ta bezgarš ī gie kā postu un burkā nu salā ti vakariņ ā s dabiski pā rvē rtā s par kā postu zupu. . . Dzert - samovā rs ar verdoš u ū deni un tē jkannā m . . Ne kompotu, ne piena, ne sulas - NEKO. . . Ak, kefī rs, atš ķ aidī ts periobiski izmests! Mē s prasī jā m bē rniem ū deni! (Kristes dē ļ ) - izlika karafe ar hlorē tu krā na ū deni (starp citu, ņ emiet vē rā , ka uz grī dā m dzesē tā jos ū dens arī ir no krā na - dzī vs HLORS, lej katru dienu) vai jū s vē laties mū s uzvā rī t? ! ". . . Tā...
3) Istabas ir padomju, netī ri paklā ji un sienas. . . 80 gadus vecas mē beles, š ķ ī bi skapji, sabrukuš as gultas. . . Televizors aizkvē pē ja un nikni nomira pirmajā ieslē gš anas reizē...Gaisa nebija kondicionē š ana.
Vē l neesat noguris? Tad pā riesim pie vissvarī gā kā s lietas -
4) INFEKCIJA. . . Viesnī ca vienkā rš i mudž no daž ā dā m infekcijā m! Uzturoties divas nedē ļ as, VISI mū su grupas dalī bnieki, no maziem lī dz veciem, nepā rtraukti slimoja ar daž ā dā m slimī bā m. . . Vispirms vē ma, tad nesa, tad temperatū ra bija zem 40 dienā m 4. . . Tad kakls, ausis, plauš as, konjunktivī ts. . .
Visi saslima, arī tie, kuri nebija tieš ā saskarē ! Mē ģ inā jumi meklē t medicī nisko palī dzī bu š ajā "ā rstniecī bas kū rortā " tiek uztverti kā personisks apvainojums, tie tiek nosū tī ti uz pilsē tas slimnī cu...Bē rniem - ar riebī gu riebumu..... Darbinieki ir vienkā rš i ķ ipari.
Viesnī cā nav aptiekas, tuvā kā ir tā lu pilsē tā , visi tur skrē ja. . . Izstrā dā ja labu aptiekas plā nu. . . Viesnī cu tieš ā m vajag slē gt sanitā rijas un dezinfekcijas dē ļ , dedzinā t mē beles un veļ u un notī riet pludmali ar balinā tā ju
Skaitī jā m dienas lī dz izbraukš anai, tagad mā jā s ā rstē jamies kopā ar antibiotikā m. . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu