Olesia Loo 3*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.410
№10 viesnīcas reitingā Soči
7.6 Numurs
7.6 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.5 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca "Olesya Loo" ir 4 stāvu moderna ēka no jaunbūves ar 28 numuriem. Viesnīcas Olesya Loo numuri ir aprīkoti ar visu nepieciešamo viesu ērtai atpūtai. Viesnīcas "Oļesja Loo" mājīgajā pagalmā atrodas lieliska kafejnīca ar vasaras terasi, kur katram viesim tiek piedāvāti gardi nacionālās krievu un Eiropas virtuves ēdieni. No āra terases paveras lielisks skats uz jūru. Sauļošanās cienītāji sezonu var atklāt no aprīļa.Vairāk →
аватар 904603
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Laba diena! Mē s atpū tā mies 2015. gada jū lijā , un nedod Dievs atkal nokļ ū t š eit! Pastā stī š u, kā du "servisu" š ajā viesnī cā satikā m....Izlemiet paš i, vai vē laties doties pie š iem cilvē kiem vai nē ! Ieradā mies naktī , iekā rtojā mies nepareizajā istabiņ ā , kas sā kotnē ji tika prasī ta, naudu iedeva ne mazo (visi viens un tas pats suite) - ne tas, kas tas nav suite, tā pē c istabā ir komforts un ne vairā k. … Tomēr ▾ Laba diena!
Mē s atpū tā mies 2015. gada jū lijā , un nedod Dievs atkal nokļ ū t š eit!
Pastā stī š u, kā du "servisu" š ajā viesnī cā satikā m....Izlemiet paš i, vai vē laties doties pie š iem cilvē kiem vai nē !
Ieradā mies naktī , iekā rtojā mies nepareizajā istabiņ ā , kas sā kotnē ji tika prasī ta, naudu iedeva ne mazo (visi viens un tas pats suite) - ne tas, kas tas nav suite, tā pē c istabā ir komforts un ne vairā k. Tī rā m 2 reizes 14 dienu laikā (nomainī ju dvieļ us) un 1 reizi veļ u pē c pieprasī juma, tualete un vanna netika mazgā ta vispā r !! !
Ē diens slikts, tā nav bufete! ! ! (krā pš anā s ar tī ru ū deni). Viss, kas paliek pā ri no vakara, tiek pagatavots pusdienā m takā . diena.... lī dz ar to katram otrajam ir zarnu infekcijas...tā kā.30 grā du karstumā viss uzreiz saskā bst.
Mū su bē rns (4 gadi) saindē jā s, tā pē c š ie saimnieki pat neļ ā va izsaukt ā tro palī dzī bu, 1.5h nevarē ju saprast, kas par lietu, piedā vā ja savu brī numdakteri (par 2000 rubļ iem) - piekritu, nebija izvē les..... cauri 3h pē c dakteres ieraš anā s (noteica injicē t antibiotikas) izdevā s vienu injekciju - bē rna temps pieauga. lī dz 39 un tad vairs neizturē ju un ar labu lā stu burtiski liku saukt ā tro palī dzī bu....kamē r ā trā brauca, no š iem cilvē kiem dzirdē ju cik daudz: cik mums slikti, saindē jā m bē rnu (uzmanī bu: ē dā m tikai viņ u ē dnī cā ), cik es esmu slikta mamma - tā saka š ī s viesnī cas saimniece!!! ! Termometru arī neiedeva (palū dza, lai iedodu kā tiklī dz mē s to izmē rī sim) ! ! ! ESMU Š OKĒ ! ! ! no tā das attieksmes (vē lā k ā trā s palī dzī bas mediķ i paskaidroja, ka baidā s no VVD) - jo pie viņ iem iet regulā ri !! !
Mums bija izbraukš ana pē c 3 dienā m, tā pē c nā ca izlikt nevis 12:00 kā rakstī ts, bet 8:30 (ar vā rdiem mums ir check-in 12:00, man jā kā pj ā rā ) - visas 3 dienas kamē r bē rns atradā s slimnī cā pat nejautā ja kā jū tas. . . tikai no š iem cilvē kiem un dzirdē ts cik slikti saindē jā m bē rnu!!! !
Ja tomē r nolemjat braukt uz š ejieni atpū sties, tad neko labu no š iem cilvē kiem negaidiet!!! ! Jebkuram gadī jumam ā trā s palī dzī bas numurs Soč os ir 030!! ! ! (Lai nepaliktu bez palī dzī bas kā mē s)
аватар rostovchanka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā ar vī ru augusta otrajā pusē atpū tā s viesnī cā "Oļ esja Loo". Pē c ieraš anā s mū s ievietoja istabā treš ajā stā vā ar skatu uz kokiem. Pati telpa maza, dekors diezgan moderns, mē beles ļ oti labā stā voklī , LCD TV, laminā ta grī das segums. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru augusta otrajā pusē atpū tā s viesnī cā "Oļ esja Loo". Pē c ieraš anā s mū s ievietoja istabā treš ajā stā vā ar skatu uz kokiem. Pati telpa maza, dekors diezgan moderns, mē beles ļ oti labā stā voklī , LCD TV, laminā ta grī das segums. Istaba tī ra, tī rī ta katru dienu, veļ a mainī ta piektajā dienā , dvieļ i ik pē c trim dienā m. Ē dienu bufete, izvē le maza, bet izsalkuš i nebijā m. Viņ i gatavo garš ī gi. Gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i - viss ir klā t. Patika svaigas ceptas preces. Teritorija ir cildena, ar skaistā m palmā m. Pie baseina atrodas mī ksti sauļ oš anā s krē sli.
Devā mies ekskursijā uz Olimpisko parku un dž ipojā m. Lieliski!
Pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti.
аватар Lorelei5
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki. Mē s atpū tā mies Oles Loo 2014. gada augustā . Pagā juš ajā gadā bijā m uz Anapu, atpū tā mies pansionā tā ar 3 ē dienreizē m dienā , tā ka ir ar ko salī dzinā t. 1) Š ī s viesnī cas atraš anā s vieta kalnā , par kuru informā cija ir sniegta paš as viesnī cas aprakstā . … Tomēr ▾ Sveiki. Mē s atpū tā mies Oles Loo 2014. gada augustā . Pagā juš ajā gadā bijā m uz Anapu, atpū tā mies pansionā tā ar 3 ē dienreizē m dienā , tā ka ir ar ko salī dzinā t.
1) Š ī s viesnī cas atraš anā s vieta kalnā , par kuru informā cija ir sniegta paš as viesnī cas aprakstā . Tas mū s nebiedē ja. kad izvē lē jā mies viesnī cu. Drī zā k mē s paļ ā vā mies uz pozitī vajā m atsauksmē m par viesnī cu. Bet, š ķ iet, ka š ī s viesnī cas augstais vē rtē jums ir saistī ts ar to, ka negatī vā s atsauksmes tiek izdzē stas, vai arī mums vienkā rš i nepaveicā s ar numuru.
2) Vietas, kur atpū tā mies, priekš rocī bas ir gleznainā daba un tī rā kā jū ra. Viesnī cas viesi dodas uz Aqualoo kompleksa teritorijai piederoš o pludmali. Pludmale ir tī ra, aprī kota un tajā neieplū st notekū deņ i, kā jau brī vā pilsē tas pludmalē .
3) Paš as viesnī cas priekš rocī bas ir sakopta teritorija, skaists skats uz jū ru, aprī kots rotaļ u laukums, baseins. Kas attiecas uz pingpongu, tad to varē tu uztaisī t viesiem par brī vu (kā tas bija Anapā ), bet tie ir sī kumi.
4) Tagad par to, kas man nepatika. Viesnī ca uzņ em viesus pat ar mazā kajiem bē rniem. Sā kumā , izvē loties viesnī cu, tas mū s netraucē ja. Bet, kad katru dienu ē damistabā dzirdē jā m viena 2 gadus veca "karaļ a" raudas un saucienus, kuras priekš ā viņ a vecā ki dejoja, ielē ja viņ am mutē zupu, kuru viņ š atvē ra kliedzot, ieslē dza viņ am multenes. planš ete, dejoja viņ am priekš ā ar lellē m, tad uz to bija ļ oti nepatī kami skatī ties. Š ī bē rna kliedzieni pavadī ja viesus visā viesnī cā un pamodinā ja viņ us naktī . Ir jau novē lē jums paš iem viesiem - vispirms iemā ciet saviem bē rniem pareizi uzvesties pā rpildī tā s vietā s, un tad dodieties atvaļ inā jumā . Anapā bē rniem bija vecuma ierobež ojumi - pieņ ē ma no 4 gadu vecuma, un tikai š ogad mums kļ uva skaidrs, kā pē c tas tā ir.
5) Viesnī cas viesiem tika piedā vā tas 3 ē dienreizes dienā , bufete. Restorā ns ir tī rs, un viesmī les ir ļ oti pieklā jī gas un patī kamas. Bija neē rti, ka ē diens biež i bija negarš ī gs, salā ti nebija garš ī gi, un rullī š i vai cepumi gulē ja uz paplā tes tik mazā daudzumā , ka jau 3 cilvē ki, kas ņ ē ma ē dienu, pietrū ka. Protams, nedaudz vē lā k atnesa vairā k, atkal tikpat maz, bet tomē r bija sajū ta, ka visiem nepietiek. Š eit, manuprā t, problē ma ir saistī ta ar krievu tautas mentalitā ti, kas pieradusi grā bt visu un vē l vairā k, ja reiz par visu ir samaksā ts. Ieeja ē damistabā tika burtiski vē tra, kad viesmī le atvē ra durvis, lai uzaicinā tu viesus. Vē l par ē dienu - katru dienu iedeva kompotu ar ž ā vē tiem augļ iem, kas beigā s bija ļ oti atš ķ aidī ts un kas jau bija diezgan apnicis. Nu par ē dieniem - tie bija kaut kā bez dvē seles gatavoti (reizē m bija sajū ta, ka daž i ē dieni kauti cū kā m). Atkal, ja nebū tu pagā juš ā gada pieredzes, kad Anapā viss bija ļ oti garš ī gs un pā rpilnī bā , varbū t mē s nebū tu tik kritiski pret ē dienu Oles Loo.
6) Viens no viesnī cas trū kumiem ir viens ž ā vē tā js visā m istabā m, kur nav balkona. Anapā katrā istabā bija ž ā vē tā js, bet š eit ir viens, nedaudz salū zis un nemitī gi krī t no vē ja brā zmā m.
7) Tas, kas mū s tomē r pā rsteidza, nav pati viesnī ca, bet gan viesi. Pirmajā stā vā ir dzesē tā js, lai cilvē ki varē tu dzert tē ju vai kafiju. Cilvē ki, nu kā var bū t TĀ DS KHOROHOBORA? ? ? Daudzi izmantoja š o dzesē tā ju, lai piepildī tu lielas plastmasas pudeles ar ū deni (ū dens veikalos maksā.35 rubļ us)! ! ! Nu, kas tas par cū ku? Ar dzesē tā ju pietika vairā kā m stundā m. Rezultā tā cilvē ki, kuri vē lē jā s iegū t sev glā zi ū dens, to nevarē ja izdarī t. Domā ju, ka viesnī cas vadī bai vajadzē tu aizliegt vā kt ū deni no dzesē tā ja plastmasas pudelē s. Atkal skrē jiens izrā dā s - kam ir laiks, tas un kedas.
8) Tagad par numuru. Kad mē s rezervē jā m istabu, mums apsolī ja franč u divguļ amo gultu. Patiesī bā istabā.2 gultas bija vienkā rš i saspiestas kopā . Pat tā dus niekus nevajag maldinā t.
9) Tuvojamies visbriesmī gā kajam, kura dē ļ š eit vairs neatgriezī simies. Tī rī š anas kvalitā te un tī rī ba telpā . Pareizā k sakot, netī rumi telpā . Varbū t konkrē ti mums nepaveicā s ar numuru, es nezinu, mē s neredzē jā m citus numurus. Ieejot istabā , uzreiz sajutā m aso urī na smaku no paklā ja. Manuprā t, tas ir milzī gs trū kums, kad linoleja vai flī ž u vietā istabā tiek uzklā ts paklā js - to netī ra, visu nomet un lej uz tā , tas visu uzsū c. Š ķ iet, ka pirms mums viņ i dzī voja š ajā istabā ar bē rnu, kurš , atvainojiet, rakstī ja uz grī das. Kad meklē jā m saritinā tu bumbu zem gultas, gulta bija jā paceļ . Kā di netī rumi izraisa rī stī š anā s refleksu, mē s tur neredzē jā m ! ! ! Viss spogulis bija nosmē rē ts, likā s, ka kā ds uz to pū š degunu. Uz durvī m bija taukainas pirkstu veidnes. Pa sienu pie galda milzī gā skaitā rā poja skudras. Viņ i ielī da glā zē s, uz Fantas pudelē m. Pretī ba joprojā m ir tā da pati. Izvads telpā ir nosacī ti atbrī vots. Bet vissliktā kais ir vannas istaba. Duš as kabī ne ir pilna ar pelē jumu un pelē jumu. Izskatā s, ka tā nekad nav mazgā ta kopš viesnī cas dibinā š anas dienas. Un tualetes pods ir pretī gi lietot - noteikti nekad nav mazgā ts un bija tik nepatī kami to lietot. Mē s esam tī rī bas un higiē nas piekritē ji, un tā di antisanitā ri apstā kļ i mums nemaz neder! Anapā mē s redzē jā m, kā viņ i tī rī ja istabu, kad cilvē ki izvā cā s, kā kalpones cē la gultas un laiza visu lī dz spī dumam. Bija patī kami atrasties vannas istabā , viss bija kā mā jā s. Un te bija sajū ta, ka esi sabiedriskajā tualetē , kuru izmanto daudzi un kura netiek mazgā ta vai kaut kā mazgā ta. Reiz mē s redzē jā m, kā kalpone tī ra mū su istabu. Viņ ai vajadzē ja 30 sekundes, lai visu izdarī tu. Viņ a izslaucī ja mopu pa vannas istabas grī du, piekā ra kā ju paklā jiņ u virs duš as kabī nes un aizgā ja. Vai š ī ir tī rī š ana? Nekas nav labā ks par š o. Tomē r rezultā ts ir tā ds pats.
Ko es varu ieteikt tiem, kas izdara izvē li par labu š ai vietai - ja jums nav svarī gā kais tī rī ba istabā , ja esat gatavs paē st ne vienmē r garš ī gu un samierinā ties ar mazu izlutinā tu bē rnu saucieniem , tad Olesya-Loo pat nav slikta vieta. Nu nā kamreiz izvē lē simies citu viesnī cu.
аватар potapova8
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca, pati meklē ju caur internetu, patiesī bā nebiju vī lusies, kā uzrā dī ta pē c viesnī cas ieteikumiem, tā da, kā da ir, lieliska atpū ta gan ģ imenē m ar bē rniem, gan bez bē rniem. Ļ oti viesmī lī ga, atmosfē ra priecē , ar bē rnu braucu atpū sties, viss patika. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca, pati meklē ju caur internetu, patiesī bā nebiju vī lusies, kā uzrā dī ta pē c viesnī cas ieteikumiem, tā da, kā da ir, lieliska atpū ta gan ģ imenē m ar bē rniem, gan bez bē rniem. Ļ oti viesmī lī ga, atmosfē ra priecē , ar bē rnu braucu atpū sties, viss patika. Baseins blakus, tī rs. . . ko vē l vajag sliktos laikapstā kļ os. Jū ra nemaz nav tā lu, pat pastaigā ties patī kami. Personā ls draudzī gs un izpalī dzī gs. Ja jums ir kā di jautā jumi, es atbildē š u uz visiem, cik vien iespē jams. Bet kopumā mē s ar bē rnu bijā m ļ oti apmierinā ti pē c divu nedē ļ u pavadī š anas Loo kopā ar Olesju.
аватар lubov_72
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
atpū tuš ies 2 pieauguš ie un bē rni 5.5 gadi. viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . personā ls ir ļ oti draudzī gs un uzmanī gs pret viesiem. ē diens ir vienkā rš i ļ oti daudzveidī gs, ļ oti piemē rots bē rniem un pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ atpū tuš ies 2 pieauguš ie un bē rni 5.5 gadi. viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . personā ls ir ļ oti draudzī gs un uzmanī gs pret viesiem. ē diens ir vienkā rš i ļ oti daudzveidī gs, ļ oti piemē rots bē rniem un pieauguš ajiem. katru dienu bija kaut kas jauns, pat bija suš i. Istaba vienmē r bija tī ra un ē rta. laiks bija labs. 9:0.26 grā di. Lietus lija tikai 1 dienu pirms pusdienā m. uzreiz pē c lietus visa teritorija tika nomazgā ta un notī rī ta no netī rumiem un lapotnē m. Teritorija tika tī rī ta katru dienu. Teritorijā aug rozes, banā npalmas, Ziemassvē tku eglī tes, daudz puķ u un krū mu. katru vakaru saimnieks laistī ja visus ziedus un krū mus.
pa dienu piepū ta bē rniem ū dens slidkalniņ u. ļ oti jauki, ka bijā m uz akva-loo pludmali, viss ir civilizē ts un kulturā ls, gribas peldē ties vai pastaigā ties. katru vakaru izklaide akva-loo. olesjas teritorijā ir tī rs baseins, liels un ne mazs. Daudzi cilvē ki ir apmetuš ies viesnī cā ar bē rniem. bē rni brauca pa 2 slidkalniņ iem lī dz naktij un viņ iem bija jautri. Ļ oti gribu uztaisī t kapitā lu rotaļ u laukumu ar š ū polē m un smilš u kasti. informā cija par viesnī cu no interneta pilnī bā atbilst realitā tei. redzē ju delfī nus jū rā . Visiem, kas š ajā s dienā s atpū tā s, sū tā m lielu sveicienu. Liels paldies personā lam par pā rdomā to viesnī cu un nodroš inā to atvaļ inā jumu.
Ļ uba, Saš a, Ksjuš a. Bronnitsy pilsē ta.
аватар bakurov
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar trī s cilvē ku ģ imeni, no 25.08. -09.05. 12. , ļ oti patika. Izmitinā š ana uz 10 min, trī s ē dienreizes dienā pieņ emami. Interneta bildes atbilst realitā tei. Administrators, kalpones, viesmī ļ i un pieklā jī gi . … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar trī s cilvē ku ģ imeni, no 25.08. -09.05. 12. , ļ oti patika. Izmitinā š ana uz 10 min, trī s ē dienreizes dienā pieņ emami. Interneta bildes atbilst realitā tei. Administrators, kalpones, viesmī ļ i un pieklā jī gi . Istaba tika uzkopta katru dienu. Ž ults, dvielis mainī ts pē c pieprasī juma. Lieliska AquaLoo pludmale.
аватар sandracul
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
No 2012. gada 22. augusta lī dz 2. septembrim atpū tā mies Oles Loo: es, vī rs un meita 3 gadi. Mums ļ oti patika. Nolē mā m š ogad atpū sties Loo, š o vietu atradu internetā : ļ oti patika fotogrā fijas un atsauksmes, protams, bija š aubas no iepriekš ē jo gadu pieredzes. … Tomēr ▾ No 2012. gada 22. augusta lī dz 2. septembrim atpū tā mies Oles Loo: es, vī rs un meita 3 gadi. Mums ļ oti patika. Nolē mā m š ogad atpū sties Loo, š o vietu atradu internetā : ļ oti patika fotogrā fijas un atsauksmes, protams, bija š aubas no iepriekš ē jo gadu pieredzes.
Bildes internetā ir pilnī gas patiesī bas, viesnī cas teritorija ir liela ar skaistu skatu uz jū ru, baseins ir vienkā rš i krā š ņ s naktī , ieslē dz fona apgaismojumu, vī ram ļ oti patika peldē ties naktī , mē s ar meitu peldē jā m laikā diena. Visa teritorija apstā dī ta ar daudzveidī gā m palmā m, eglī tē m un daž ā du krā su rozē m. Katru rī tu visa teritorija mazgā un laistī ja augus.
Mums bija istaba pirmajā stā vā ar skatu uz jū ru, istabā dalī ta, TV, ledusskapis, fē ns, duš a, izlietne, tualete. Istaba tī ra, ē rta, veļ a tika mainī ta ik pē c piecā m dienā m. Kad katru dienu bijā m pusdienā s, tika veikta viegla tī rī š ana. Tajā paš ā laikā mums bija visvienkā rš ā kais numurs š ajā viesnī cā .
Personā ls draudzī gs, pieklā jī gs. Labdien un paldies administratoram Arkā dijam, mū su istabenē m un viesmī lē m.
Ē diens mums ļ oti patika, viss bija tikai gatavots, no labiem produktiem. Pasniedz sevi cik gribi, un trauki pē c tevis tiek iztī rī ti. Man ļ oti garš oja puķ kā postu biezzupa, un vī ram garš oja borš č s un pildī tie pipari, meitai kartupeļ u biezeni. Katrs gatavo pats.
Ir trenaž ieru zā le, bet mē s lī dz tai netikā m, laiks paskrē ja tik ā tri.
Mē s gā jā m peldē ties Aqua Loo pludmalē , viesnī ca izsniedz caurlaidi, un tur gan saulessargi, gan sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, jū ra ir kā pa visu piekrasti, man liekas, ka visur ir apmē ram vienā di.
Bē rniem š ī ir lieliska vieta, ir rotaļ u laukums, pusdienlaikā piepū š ū dens slidkalniņ u.
аватар Lyakun
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem! Mē s ilgu laiku izvē lē jā mies atpū tas vietu, izgā jā m cauri daudzā m iespē jā m un rezultā tā apmetā mies uz Olesya Loo. Uzpirku trī s ē dienreizes dienā , baseins teritorijā , diennakts apsardze, jaukas istabiņ as. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Mē s ilgu laiku izvē lē jā mies atpū tas vietu, izgā jā m cauri daudzā m iespē jā m un rezultā tā apmetā mies uz Olesya Loo. Uzpirku trī s ē dienreizes dienā , baseins teritorijā , diennakts apsardze, jaukas istabiņ as. . . iegā dā ta biļ ete, biļ etes un izstieptas dienas atvaļ inā juma gaidā s. . . Gaidot netā uzdū rā mies daudz negatī vā m atsauksmē m par Loo, kā rezultā tā bija vilš anā s, vispā r bija domas nodot gan biļ eti, gan biļ etes, bet pē c ilgā m pā rdomā m viņ i tomē r uzdrī kstē jā s. . . Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 9, mū s patī kami sagaidī ja, izrā dī ja teritoriju, viss tika izstā stī ts un parā dī ts. Mū su istabiņ a bija brī va, bet neiztī rī ta, nesagaidī jā m, kamē r to sagatavos, bet atstā jā m bagā ž u pie administratores, pabrokastojā m un devā mies pastaigā uz Soč iem, ierodoties mū su lietas jau bija istabā . Man bija liels prieks, ka viņ i to saņ ē ma ā trā k nekā bija paredzē ts. Man ļ oti patika uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Viesnī ca atrodas Loo ciemata nomalē (tikai 50 metrus virs ieejas AquaLoo kompleksā ), kur ir daudz tī rā ks nekā dzelzceļ a stacijas rajonā . . (š ie 50 metri, tas ir viss stā vais kalns, par ko raksta, bet trenaž ieris nav vajadzī gs) Ē diens viesnī cā garš ī gs, liekas, ka ar dvē seli gatavots (ē dienkarte diezgan daudzveidī ga), mums ī paš i patika kokteiļ i, ko Nataš a mums pagatavoja bā rā (LIELS PALDIES! ) Kopumā atmosfē ra viesnī cā ir viesmī lī gs, izpalī dzī gs un uzmanī gs personā ls. Teritorija ir ļ oti skaista. Peldē jā mies AquaLoo pludmalē (tī ra pludmale, bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, saulessargi), arī izklaides vietu pietiek. Ar atpū tu bijā m apmierinā ti, bū s iespē ja atbraukt vē lreiz. IESAKAM VISIEM! ! !
аватар olg3861806
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies augustā no 8 lī dz 14, transfē rs nepievī la, satikā mies, viss bija kā nā kas, sā kotnē ji bijā m iekā rtojuš ies brī vā istabiņ ā (bet nā kamā s dienas pusdienā s uzreiz pā rveda uz rezervē to) . … Tomēr ▾ Atpū tā mies augustā no 8 lī dz 14, transfē rs nepievī la, satikā mies, viss bija kā nā kas, sā kotnē ji bijā m iekā rtojuš ies brī vā istabiņ ā (bet nā kamā s dienas pusdienā s uzreiz pā rveda uz rezervē to) . Man viss ļ oti patika (ja neskaita nelielu pā rklā jumu reģ istratū rā ) Viesnī cas atraš anā s vieta ir labvē lī ga, pat š is kā pums kalnā nebija ī paš i apkaunojoš s, jū ra ir 7 minū š u gā jiena attā lumā normā lā tempā . Istabas tī ras, ē rtas, dvieļ i, fē ns, ledusskapis, m ini bā rs (par ko, protams, bija jā samaksā , lai arī ne liela nauda), duš as kabī ne, viss ideā lā kā rtī bā . Es vē lē tos izcelt ē dienu - tas ir vienkā rš i pā rsteidzoš s ! ! ! Ne sliktā k par paš taisī tu!!! ! Ē dienkarte veidota tā , lai pat mazi bē rni nesē ž izsalkuš i, viņ iem vienmē r bija buljons un viegls ē diens (tvaicē ts! ) Pavā ri ir vī rieš i, bet tiek galā ar blī kš ķ i! ! ! Vienmē r bija augļ i un dā rzeņ i, kas ir ļ oti labi karstajā s dienā s! ! ! Ir sporta zā le. Viesnī cā ir skaists peldbaseins, bē rni no tā nekā pa ā rā ! Brī niš ķ ī gs rotaļ u laukums. Personā ls laipns, atsaucī gs. Vienī gais, kas man nepatika, bija viena no viesmī lē m, tā bija pā rā k agresī va. Bet tā s ir nelielas kļ ū das salī dzinā jumā ar visu pā rē jo. Iesaku apmeklē t š o brī niš ķ ī go vietu! Krievijā ir maz š ā du labvē lī gu iestā ž u ģ imenes brī vdienā m.
аватар popenok
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vē lamies padalī ties iespaidos par viesnī cu Olesya Loo! Bijā m ar vī ru augustā , viesnī ca mums kopumā patika, ļ oti ē rti un tī ri numuriņ i(mums bija dubults skats uz jū ru)saulrieti no balkona ir lieliski! istabas tiek uzkoptas katru dienu, viesnī cas teritorija ļ oti mā jī ga ar forš u baseinu un sauļ oš anā s krē sliem pie tā! ! daudz skaistu stā dī jumu un puķ u. … Tomēr ▾ Vē lamies padalī ties iespaidos par viesnī cu Olesya Loo! Bijā m ar vī ru augustā , viesnī ca mums kopumā patika, ļ oti ē rti un tī ri numuriņ i(mums bija dubults skats uz jū ru)saulrieti no balkona ir lieliski! istabas tiek uzkoptas katru dienu, viesnī cas teritorija ļ oti mā jī ga ar forš u baseinu un sauļ oš anā s krē sliem pie tā! ! daudz skaistu stā dī jumu un puķ u. Vispā r patika ē diens, bet bufetes nosaukumam vē l ir pā ris ē dieni pietrū kst pā rmaiņ ā m! personā ls draudzī gs un vienmē r smaidī gs! pā rē jais vairā k piemē rots pā riem, jo . ir daudz atpū tnieku ar bē rniem un pē c 23:00 viss kļ ū st kluss un mierī gs lī dz rī tam! netā lu no viesnī cas ir Aqualoo akvaparks, un tauriņ u izstā de! pludmalē ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, un tie, kas agri ceļ as var palaimē ties ieņ emt vietu zem milzī ga lietussarga! vienī gais mī nuss Viesnī cas atraš anā s vieta kalnā nav ī paš i ē rta, bet pē c brī vdienā m kā jas un dibens paliek labā ki nekā pē c sporta zā les : )
вид с балкона. вид на детскую площадку столовая-кафе
Parādīt vairāk »


iemiesojums kolodinskaya
Sveiki..vai cena ir aprēķināta vienai personai vai istabai?Gribam nākt no 30.06 līdz 14.07.... 2 pieaugušie un 1 bērns 8 gadi Cik tas būs kopā?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums svettikk83
kāds ir attālums starp jūru un viesnīcu Olesya Loo 3
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums 23angel05
gribam nākt no 20. jūnija uz 10 dienām.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Soču parks
Novērtējums 9.8
Krievija, Soči
Atpūta, Izklaide
Dendrārija parks
Novērtējums 9.4
Krievija, Soči
Atpūta, Daba
Aguras ūdenskritumi
Novērtējums 9.5
Krievija, Soči
Atpūta, Daba

Отель «Олеся Лоо» - это 4-этажное современное здание новой постройки на 28 номеров. Номера отеля «Олеся Лоо» оснащены всех необходимым для комфортного отдыха гостей. В уютном дворике отеля «Олеся Лоо» расположено отличное кафе с летней террасой, где каждому гостю предлагаются изысканные блюда национальной Русской и Европейской кухни. С открытой террасы открывается великолепный вид на море. Любители позагорать могут открывать сезон уже с апреля месяца.

Viesnīcā

открытый плавательный бассейн с подсветкой и шезлонгами, бар у бассейна, охраняемая территория, кафе с караоке, русская баня, экскурсии, заказ такси. Рядом аквапарк АкваЛоо – 500 м.

Telpu apraksts

28 номеров: 24 стандартных и 4 номера категории "люкс". В каждом номере есть всё необходимое для комфортного семейного отдыха: удобная мебель, кондиционер, телевидение, мини-бар, балкон.

Tīmekļa vietne: Olesia Loo
FAQ