Jauni pozitīvi iespaidi

Rakstīts: 25 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 17 jūnijs 2019
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Es biju ļ oti skeptisks par daž ā dā m detox programmā m, kū rortiem un viesnī cā m. Man š ķ ita, ka veselī ga uztura noteikumus var ievē rot mā jā s, un labā k masā ž u taisī t specializē tā salonā , nevis tur, kur atpū š aties.
Es pilnī bā pā rskatī ju savus uzskatus pē c atvaļ inā juma Mishelin Detox & Wellness detox viesnī cā Soč os. Uzturē š anā s viesnī cā bija dā vana no mana mī ļ otā vī ra mū su kā zu gadadienā . Paldies par tik brī niš ķ ī gu dā vanu!
Vispā r, kas man patika: gleznaina vieta, un ļ oti klusa. Izrā dī jā s, ka atpū š as no automaš ī nu trokš ņ a. Tik ļ oti, ka vē lā k viņ a, atgriež oties, nespē ja pierast pie š ī s nakts dā rdoņ as.

Otrkā rt, pā rsteidzoš s personā ls. Ļ oti pieklā jī gs, uzmanī gs un pret katru viesi.
Treš kā rt, pats pā rē jais. Personī gi es gribē ju neko nedarī t un nevienu neaiztikt. Pavadī ju laiku pie baseina, gā ju uz masā ž ā m un ķ ermeņ a ietī š anu. Vakarā - pastaiga.
Starp citu, kas ir ļ oti svarī gi - es nemaz negribē ju karā ties pa tā lruni. Sapratu, kā ir dzī vot bez gadž etiem. Tā pē c es arī ieguvu elektronisko detoksikā ciju.
Piecas dienas man izdevā s pilnī bā novē rst uzmanī bu no visa un atjaunot spē kus. Es reklamē ju š o vietu visiem saviem draugiem. Viņ iem radā s ideja apmeklē t Mishelin Detox & Wellness.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu