Atpūta Iskra

Rakstīts: 3 oktobris 2008
Ceļošanas laiks: 3 — 10 aprīlis 2008
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Atpū ta kopumā bija laba! Biju kopā ar vī ru un labi pavadī jā m laiku. Istaba bija mā jī ga un tī ra. Tī rī ts katru dienu un gultas veļ a mainī ta katru nedē ļ u. Ē dinā š ana bija tā -tā , sā kumā paē dā m, un pē c tam maksimums brokastis, un katru vakaru gā jā m uz tuvā ko kafejnī cu "Iskra" un tur iededzā m, ī paš i viesmī lī gais kafejnī cas saimnieks - Georgijs mū s sagaidī ja kā radiniekus. Mums tika ieslē gts mū su mī ļ ā kais disks, viss tika pagatavots ļ oti garš ī gi un lē ti (ja salī dzina cenas mū su pilsē tā ).
Man ir daudz iespaidu un ļ oti pozitī vi! Pludmale noteikti nav tuvu (bet tī ra, sauļ oš anā s krē sli par brī vu), bet kā da fiziskā audzinā š ana un tik daudz soļ u es pat gada laikā neizietu (bet var uzturē t sevi formā ). Sanatorijā ir ļ oti skaists parks, ir pat funkcionē još a bibliotē ka, bet uz tenisa korta rē ķ ina tā kaut kā tika pamesta. Ā rstniecī bas telpas ir labi aprī kotas. Ja godī gi, es neredzē ju izklaides bē rniem, bet varbū t tie ir vasarā .
Ir baseins (iekš telpā s), bet mū s nelaida iekš ā , bija kā da “laipna” sieviete, kura rē ja uz visiem ienā koš ajiem un atrada daudz iemeslu, kā pē c mē s š obrī d nevaram izbaudī t peldē š anu (kā ds bez č ī bas, viņ a mums jautā ja, kurā dienā jū s dosieties pā ra vai nepā ra), kopumā mē s negā jā m. Un tā personā ls jauks, rupjī bas, izņ emot baseinu, nekur citur 21 dienas laikā neesmu dzirdē jis. Es turp doš os vē lreiz, tiklī dz varē š u. Kurš ies - ej uz kafejnī cu pie Georga "ISKRA" tur garš ī gi gatavo, tā das dejas sarī ko!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu