Im.Frunze 1*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
2.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Frunzes vārdā nosauktajā sanatorijā tiek ārstētas sirds un asinsvadu, nervu sistēmas, ādas, ginekoloģiskās, muskuļu un skeleta sistēmas slimības.Vairāk →
аватар qwerty2008
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopumā pā rē jais man patika. Labi: gar jū ru nav dzelzceļ a (iet uz sā niem), sanatorijas teritorijā ir dendroloģ iskais parks (daudz gleznainu vietu, strū klakas un strū klakas ar un bez zivī m, ē rti soliņ i, visur miskastes), aka- aprī kota liela pludmale (jū rā var iekļ ū t vai nu pa oļ iem, vai nokā pt pa kā pnē m), draudzī gs personā ls, labiekā rtoti numuri ar lielā m vannas istabā m, tenisa korti, trenaž ieru zā le. … Tomēr ▾ Kopumā pā rē jais man patika. Labi: gar jū ru nav dzelzceļ a (iet uz sā niem), sanatorijas teritorijā ir dendroloģ iskais parks (daudz gleznainu vietu, strū klakas un strū klakas ar un bez zivī m, ē rti soliņ i, visur miskastes), aka- aprī kota liela pludmale (jū rā var iekļ ū t vai nu pa oļ iem, vai nokā pt pa kā pnē m), draudzī gs personā ls, labiekā rtoti numuri ar lielā m vannas istabā m, tenisa korti, trenaž ieru zā le.
Slikti: ē diens pē c "pielā gotas ē dienkartes" sistē mas – vecā s padomju sistē mas. Sā kot no ē dienu kvalitā tes (lipī gi makaroni, neizteiksmī gas zupas utt. ) un beidzot ar galda apkalpoš anu. Viesmī le — viens uz desmit galdiņ iem — karā jas ar daudzpakā pju ķ erru. Protams, piegā des laikā ē dienam ir laiks atdzist. Vienā maiņ ā bija jauns darbinieks. Nabadzī te, burtiski, viss izkrita no rokā m. Pastā vī gi bija apjukums ar traukiem. Man bija jā gaida 20-30 minū tes uz savu porciju. Pasū tī jums tiek veikts divas dienas iepriekš , kas ir ā rkā rtī gi neē rti, jo. jū s iepriekš nezinā t, ko vē laties ē st, un jū s nevarat aizstā t trauku. Pirmajā s dienā s ķ ermenis sacē lā s pret š ā du vardarbī bu un bija jū tams diskomforts. Veikalā bija jā iegā dā jas vē l iebiezinā tais piens, rieksti un tā tā lā k. Par laimi, istabā bija tē jkanna. Starp citu, nez kā pē c visas tē jkannas noplū da. . . Atpū tnieki pā rsvarā ir gados veci cilvē ki un ja esi jauns un pā rdroš i, tad tuvā ko 30 gadu laikā tev tur nav ko darī t.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Soču parks
Novērtējums 9.8
Krievija, Soči
Atpūta, Izklaide
Dendrārija parks
Novērtējums 9.4
Krievija, Soči
Atpūta, Daba
Aguras ūdenskritumi
Novērtējums 9.5
Krievija, Soči
Atpūta, Daba

В санатории им.Фрунзе лечат заболевания сердечно-сосудистой, нервной систем, кожные, гинекологические, опорно- двигательного аппарата.

Atrašanās vieta Расположен непосредственно в г.Сочи.
Viesnīcā

лодочная станция, киноконцертный зал, бассейн с морской водой.

Telpu apraksts

В 1-ом корпусе - двухместные номера с удобствами, а также одноместные- с удобствами на блок в общей прихожей. Во 2-корпусе 1-, 2-х местные с дополнительными удобствами: холодильник, телефон, фен, кондиционер.

FAQ