Avtomobilist 1*– Atsauksmes

5
Novērtējums 3.810
№27 viesnīcas reitingā Soči
Autosportists specializējas nervu, sirds un asinsvadu sistēmu, ginekoloģisko, ādas slimību, muskuļu un skeleta sistēmas slimību ārstēšanā. Ārstēšanas un diagnostikas iespējas: matsesta un joda-broma vannas, zemūdens, manuālā masāža, cirkulārā, paceļamā duša, lāzers, magneto, akupunktūra, elektroforēze, diadinamiskās strāvas, galvanizācija, inhalācijas, baroterapija, EHF-terapija. 3 ēdienreizes dienā, pielāgota ēdienkarte. Atpūtnieku rīcībā: bagāžas nodalījums, telefons, 150 m gara pludmale, sporta laukums, kino un koncertzāle.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s Avtomobilist! Viņ i nedomā ja, ka viņ š pē c olimpiskajā m spē lē m ir tik ļ oti mainī jies! Viss ir ļ oti labā lī menī ! Cenas saprā tī gas, komplektā medus. pakalpojumu, kas mū s ļ oti iepriecinā ja. … Tomēr ▾ Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s Avtomobilist! Viņ i nedomā ja, ka viņ š pē c olimpiskajā m spē lē m ir tik ļ oti mainī jies! Viss ir ļ oti labā lī menī ! Cenas saprā tī gas, komplektā medus. pakalpojumu, kas mū s ļ oti iepriecinā ja. Pansionā ts neatrodas paš ā pilsē tā , bet vienmē r tika organizē ts transfē rs (visiem braucieniem). No dzelzceļ a stacijas Adlerā mū s aizveda uz viesnī cu ar korporatī vo autobusu. Tā dā paš ā veidā devā mies uz pilsē tas centru. Ē rti, ja slikti orientē jies Soč os. Gribu atzī mē t, ka pansionā tam ir sava aprī kota pludmale, ļ oti ē rta. Viņ i izsniedz sauļ oš anā s krē slus un saulessargus — to visu bez maksas, savu bā ru un kafejnī cu. Ē dā m pludmalē un paš ā pansionā tā . Patī kamu pā rsteigumu sagā dā ja ē dienu daž ā dī ba. Jums nav jā iet uz pludmali. Pa dienu pansionā ta autobuss pieved un paņ em vakarā pirms vakariņ ā m. Un, ja vē lē jā mies tur nokļ ū t paš i agrā k, tad gā jā m cauri pazemes ejai, kas aprī kota ar uzbrauktuvi ratiņ krē sliem. Tā lā k uz pludmali ir pastaigu taka. Par ē dienu viesnī cas restorā nā . Organizā cija - zviedru lī nija, jū s izvē laties, ko vē laties. Viņ iem ir plaš s ē dienu klā sts. . Mē s dzī vojā m panorā mas junior suite (divas istabas). Bē rnam bija atseviš ķ a vieta (otrajā istabā izvelkamais dī vā ns). Telpas interjers ir dizainers. Viss ir mē belē ts ar gaumi! Kas ir tā skata vē rts tikai pa mū su istabas logu. Skats uz jū ru! ! Un pats galvenais, mū su meitai viss ļ oti patika, ir rotaļ u istaba bē rniem ar milzī gu televizoru, pansionā ta darbinieki (zī mē š ana, spē les utt. ) ar bē rniem nodarbojas ar rotaļ u istabu, ir milzī ga ā rā batuts un rotaļ u laukums ar š ū polē m. Personā ls izrā dī jā s ļ oti atsaucī gs, mani iepriecinā ja diennakts reģ istratū ra un interneta (Wi-Fi) ā trums. Ievē rojā m individuā lu pieeju katram viesim – sveicam dzimš anas dienā . Dā vana tika piegā dā ta tieš i mū su istabā ! Ja viss izdosies, mē s vē lamies š eit atgriezties nā kamgad, vismaz uz divā m nedē ļ ā m! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
Es neiemā cī ju to sliktā ko atvaļ inā jumu! Rezervā cijas nodaļ as vadī tā ja, direktora sieva un vadī tā ja. ē damistaba Daria, ar rudiem matiem, mani vienkā rš i pā rsteidza viņ u zvē riskā attieksme pret mani un manu ģ imeni. … Tomēr ▾ Es neiemā cī ju to sliktā ko atvaļ inā jumu! Rezervā cijas nodaļ as vadī tā ja, direktora sieva un vadī tā ja. ē damistaba Daria, ar rudiem matiem, mani vienkā rš i pā rsteidza viņ u zvē riskā attieksme pret mani un manu ģ imeni. Atpū ties (izmē ģ inā ts) ar mazu bē rnu. Viss tika saskaņ ots, bet ē damistabā viņ i atteicā s malt bē rnam ē dienu, atsaucoties uz to, ka viņ iem tas nav jā dara (pā rtika lī dz trim gadiem ir bez maksas). Bet rezervē š anas direktore mani vienkā rš i izbrī nī ja, ka teica, ka mē s ē dam daudz! Un tas ir kvalitatī vs pakalpojums? Mana meita vienkā rš i nevarē ja apē st to indi, pē c kā nopirka zā les un nelaizī ja no tualetes. Maizes kotletes un caurspī dī gi sagriezti dā rzeņ i. Istaba bija viena no dā rgā kajā m ar solī tajiem dzē rieniem, kurus otrajā dienā vienkā rš i paņ ē ma prom no ledusskapja. Lai iekļ ū tu spē ļ u istabā , kur ir ķ ī miska smaka un nav logu, vajag paņ emt zemā k esoš o atslē gu un atdot, kā jau PSRS, bet sliktā ku ceļ u uz jū ru neesmu redzē jis. Ejiet pa trasi ar ratiem, kur lido maš ī nas, tad 300 soļ i, cauri dzelzs gabalam, un ko vē rta viņ u paš u pludmale. Vienkā rš i pilnī gs sovdeps paš ā s beigā s. Ap ē ku ir grantē ts ceļ š un izraktas bedres ar izvirzī tiem vadiem un caurulē m, kur gandrī z gā ja bojā mans mazulis! tas nav izvests no vietas. Apstrā des-gultas nugas labā kais un pē du masē tā js no tirgus. Masā ž a 10 minū tes. Tas ir viss. Bet visvairā k mani pā rsteidza ē dnī cas darbinieku rupjī bas (kuras viņ i savā mā jaslapā lepni sauc par restorā nu un restorā na ē dienkarti) un direktora sieva, kura uzreiz parā dī ja, kas te ir priekš nieks. Paskatieties mums mutē , vainojot, ka mē s ē dam daudz, neskatoties uz to, ka mums iedeva š o ē dienu un mē s fiziski nevarē jā m paņ emt par daudz! pa š oseju, ceļ a nav, un mē s tikko aizbraucā m uz Soč iem. Papildus meitenē m reģ istratū rā (vietē jā ) nekas nepatika. Vadī ba no Pē terburgas ir skopulis! Neprot bū t lī menī , jo ir nevietā un tā lu no darba sapraš anas! Amatieri un nezinā tā ji.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
http://www. videoradio. ru Iegā dā jieties automaš ī nu ierakstī tā jus. … Tomēr ▾ http://www. videoradio. ru Iegā dā jieties automaš ī nu ierakstī tā jus.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies ar dē lu 9 gadi no 2. septembra, laiks un jū ra lieliski! ! ! Uz jū ru nobrauc pā ri ceļ am, zem auto un dzelzceļ a ceļ iem, bet tiem, kam 16.00 grū ti izbraukt no pansionā ta, ņ em atpakaļ uz vakariņ ā m. Mū su istabiņ a atrodas 7. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar dē lu 9 gadi no 2. septembra, laiks un jū ra lieliski! ! ! Uz jū ru nobrauc pā ri ceļ am, zem auto un dzelzceļ a ceļ iem, bet tiem, kam 16.00 grū ti izbraukt no pansionā ta, ņ em atpakaļ uz vakariņ ā m. Mū su istabiņ a atrodas 7. stā vā , ar skatu uz Adleru un jū ru! ! ! Viņ i pieraduš i pie trokš ņ a. Mē beles istabā vecas, bet viss darba kā rtī bā , tē jkanna, TV, ledusskapis, santehnika. Gultas veļ a un dvieļ i (savē jo neņ emt) tiek regulā ri mainī ti. Ē damistabā ir skaists interjers, ē diens nav ī paš i labs, bet izsalkuš i nebijā m. Viesmī ļ iem vajadzē tu strā dā t ā trā k un iegā dā ties formas tē rpus. Teritorija zaļ a un skaista! Ā rstē š ana ir laba, ā rsti ir profesionā ļ i. Ar vilcienu Khostā tika nogā dā ts servisā . Gazele. Paldies darbiniekiem par visu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atbildot uz iepriekš ē jo atsauksmi - un nekas sū c! Normā ls pansionā ts. Un tas ir ļ oti skaistā vietā . Nu ko tad, ja uz kalna un lī dz jū rai tieš ā m ir 200 pakā pieni. Vispā rē jas fiziskā s neaktivitā tes laikā ir ļ oti noderī gi uzkā pt pa kā pnē m un uzš aut nedaudz lieko tauku! ! ! Jū s izskatā ties, spiediens un holesterī na apmaiņ a normalizē jas. … Tomēr ▾ Atbildot uz iepriekš ē jo atsauksmi - un nekas sū c! Normā ls pansionā ts. Un tas ir ļ oti skaistā vietā . Nu ko tad, ja uz kalna un lī dz jū rai tieš ā m ir 200 pakā pieni. Vispā rē jas fiziskā s neaktivitā tes laikā ir ļ oti noderī gi uzkā pt pa kā pnē m un uzš aut nedaudz lieko tauku! ! ! Jū s izskatā ties, spiediens un holesterī na apmaiņ a normalizē jas. un ē diens normā ls! Protams, ka nav 5 zvaigznes. Bet, starp citu, pansionā ts tos sev nedeklarē ! Uzmanī gi izlasiet vietnes. pretendē ja uz 2 zvaigznē m. Un viss atbilst š im. Kas attiecas uz vilcieniem, mē s tos nevarē jā m dzirdē t vai varbū t esam pieraduš i pie trokš ņ a. Viss ir atkarī gs no cilvē ka un viņ a iekš ē jā noskaņ ojuma. Un darbinieki nekad nav bijuš i rupji pret mums. Mums vienkā rš i jā bū t laipnā kiem un cilvē ciskā kiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
pansionā ts sū c, serviss drausmī gs, atrodas š ausmī gā vietā ! dež uranti nemitī gi trokš ņ o! kopš revolū cijas telpas nav remontē tas, lī dz jū rai jā brauc 10 minū tes, stā vi nobraucieni, vilcieni kursē … Tomēr ▾ pansionā ts sū c, serviss drausmī gs, atrodas š ausmī gā vietā ! dež uranti nemitī gi trokš ņ o! kopš revolū cijas telpas nav remontē tas, lī dz jū rai jā brauc 10 minū tes, stā vi nobraucieni, vilcieni kursē nepā rtraukti, dzī vojat kā stacijā ! Nevienam neiesaku, tā ir naudas izmeš ana!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums muzykant
Septembris Oktobris
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Soču parks
Novērtējums 9.8
Krievija, Soči
Atpūta, Izklaide
Dendrārija parks
Novērtējums 9.4
Krievija, Soči
Atpūta, Daba
Aguras ūdenskritumi
Novērtējums 9.5
Krievija, Soči
Atpūta, Daba

Автомобилист специализируется на лечении заболеваний нервной, сердечно-сосудистой систем, гинекологических, кожных заболеваний, болезней опорно-двигательного аппарата.

Лечебно-диагностические возможности: мацестинские и йодобромные ванны, подводный, ручной массаж, циркулярный, восходящий душ, лазеро-, магнито-, иглорефлексотерапия, электрофорез, диадинамические токи, гальванизация, ингаляторий, баротерапия, КВЧ-терапия. 3-х разовое питание, заказное меню. К услугам отдыхающих: камера хранения, телефон, пляж протяженностью 150 м, спортивная площадка, киноконцертный зал.

Atrašanās vieta Пансионат Автомобилист находится в хостинском районе Большого Сочи, в 10 км от ж/д вокзала Адлер, в 150 м от моря.
Viesnīcā

  • прокат спортинвентаря

  • Telpu apraksts

    Размещение в высотном корпусе на 250 мест в 1-, 2-, 3-х местных номерах и люксах.

    Istabās
    FAQ