Avangard 1*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
Sporta un atpūtas komplekss ar 200 metrus aprīkotu pludmali, 300 metru attālumā no galvenās ēkas. Sanatorijas profils: kardioneiroloģiskā ar Matsesta procedūru izmantošanu, kā noteicis ārsts. Medicīnas iestādes: funkcionālās diagnostikas kabinets, bioķīmiskās un klīniskās laboratorijas, rentgens, fizioterapijas kabineti u.c. Vienvietīgi un divvietīgi numuri galvenajā ēkā - ar daļējām ērtībām, atsevišķa ēka pludmalē ar luksusa numuriem - pilna vannas istaba, TV, ledusskapis, kondicionieris, telefons. Ir laivu stacija, klubs, bērnu istaba ar skolotāju.Vairāk →
аватар melsi90
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Svē tki bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi, pareizā k sakot, paskrē ja kā viena diena. Liels paldies personā lam, ļ oti silta un sirsnī ga atmosfē ra. gā dī gi ā rsti, kuri pret katru pacientu izturas ar cieņ u un siltumu, bē rnu istaba, kurā bē rni jutā s kā mā jā s, kad viņ us sildī ja aprū pē tā ju siltums. … Tomēr ▾ Svē tki bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi, pareizā k sakot, paskrē ja kā viena diena. Liels paldies personā lam, ļ oti silta un sirsnī ga atmosfē ra. gā dī gi ā rsti, kuri pret katru pacientu izturas ar cieņ u un siltumu, bē rnu istaba, kurā bē rni jutā s kā mā jā s, kad viņ us sildī ja aprū pē tā ju siltums.
Un vislielā kais paldies viņ u Galvenajai "mammai". kas to visu vadī ja, Irina Akimovna, viņ a ir ļ oti atbildī ga un godī ga vadī tā ja. Domā ju, ka š ogad varē s atpū sties sanatorijā , tā pē c bū s ar ko salī dzinā t.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Soču parks
Novērtējums 9.8
Krievija, Soči
Atpūta, Izklaide
Dendrārija parks
Novērtējums 9.4
Krievija, Soči
Atpūta, Daba
Aguras ūdenskritumi
Novērtējums 9.5
Krievija, Soči
Atpūta, Daba

Спортивно-оздоровительный комплекс с 200 метровым оборудованным пляжем в 300 м от главного корпуса. Профиль санатория: кардио - неврологический с использованием Мацестинских процедур по назначению врача.

Лечебная база: кабинет функциональной диагностики, биохимическая и клиническая лаборатории, рентген, кабинеты физиотерапии и т.д. Одно- и двухместные номера в основном корпусе- с частичными удобствами, отдельный корпус на пляже с номерами люкс- полный санузел, ТВ, холодильник, кондиционер, телефон. Имеются лодочная станция, клуб, детская комната с воспитателем.

Viesnīcā

  • бар
  • оздоровительный центр
  • собственный пляж

  • FAQ