Posadskii 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.410
№2 viesnīcas reitingā Sergejevs Posads
7.9 Numurs
7.1 apkalpošana
7.7 Tīrība
5.9 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca "Posadsky" rekonstruēta 2008.gadā un atbilst visiem trīszvaigžņu modernas klases viesnīcas standartiem. Liela priekšrocība ir tās atrašanās vieta - pilsētas centrs - Sovetskaya laukums, piecu minūšu attālumā no Lavras.Vairāk →
аватар fahrenheit929292
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Smarž o š ausmī gi gan gaiteņ os, gan istabā s, durvis nevē rā s ciet, un, cik saprotu, neviens negrasī jā s remontē t. Viņ i atteicā s mainī t istabu, nebija karstā ū dens. Dž akuzi nestrā dā . Pa viesnī cu izmē tā ti atkritumi, mē tā jas ž agari un atkritumi sā k degt, baigā smirdē š ana. … Tomēr ▾ Smarž o š ausmī gi gan gaiteņ os, gan istabā s, durvis nevē rā s ciet, un, cik saprotu, neviens negrasī jā s remontē t. Viņ i atteicā s mainī t istabu, nebija karstā ū dens. Dž akuzi nestrā dā . Pa viesnī cu izmē tā ti atkritumi, mē tā jas ž agari un atkritumi sā k degt, baigā smirdē š ana. Balkonos Bulls netiek izņ emts no iepriekš ē jiem viesiem. Grī dā s nav pat ū dens dzesē tā ja. Ja dodaties iedzert pa nakti, tad labā k pirkt iepriekš , jo tuvā kais veikals ir tā lu. Piekļ uve wi-fi biež i tika pā rtraukta, signā ls vispā r nesasniedza istabu. Ir problē ma ar izmitinā š anu, nevarē ja normā li rezervē t istabu, tā pē c radā s pā rpratums ar samaksu. Vasarā naktī s nav iespē jams gulē t, jo jaunieš i pie viesnī cas rī ko ballī tes un ieslē dz mū ziku pilnā skaļ umā . Redzams, ka viesnī ca atstā ta nejauš ī bas ziņ ā , apsaimniekotā js netiek galā .
аватар elena-potapova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti ē rta atraš anā s vieta (blakus Troetsko-Sergius Lavra-7 min. ) Labs personā ls reģ istratū rā . "Bet pati istaba ir tī ra. Ir Wi-Fi ar labu ā trumu. Tajā paš ā ē kā ir "pyaterochka". Brokastis ir iekļ autas cenā . Nav ah, bet jū s nepaliksit izsalkuš i, ja jums nav sū dzī bu. … Tomēr ▾ Ļ oti ē rta atraš anā s vieta (blakus Troetsko-Sergius Lavra-7 min. ) Labs personā ls reģ istratū rā . "Bet pati istaba ir tī ra. Ir Wi-Fi ar labu ā trumu. Tajā paš ā ē kā ir "pyaterochka". Brokastis ir iekļ autas cenā . Nav ah, bet jū s nepaliksit izsalkuš i, ja jums nav sū dzī bu. Galdi netī ri. Administrators un 2 cilvē ki sē ž stū rī brokasto, un uz zolē m ir drupač as, nav kas tā s notī ra. Un ja sanā k brokastu beigas, tad puse trauku ir prom un neviens savu 5. punktu nepacels, kamē r nepajautā si. Keč upu prasī ja , un tad nesanā ca skriet cauri visai ne mazajai zā lei pē c piena un kompota. Un administratore, ņ emot talonus, neinteresē jā s par mums Es domā ju, ka mē s kļ uvā m caurspī dī gi. Slikta skaņ as izolā cija, bet kaimiņ i bija klusi, tā pē c no ielas dzirdē ja tikai durvju aizcirš anu un nelielu troksni no maš ī nā m. Bet viss ir pieļ aujams, nav kritisks. Ī paš s paldies meitenei reģ istratū rā . istaba ar 2 gultā m bez papildus maksas .
аватар raisa9
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Posadskā mē s bijā m kopā ar draugu. Es ļ oti gribē ju doties uz Lavru, un draugi ieteica man pā rnakš ņ ot Posadskijā un no rī ta doties uz templi. Ja godī gi, tad nebiju gaidī jis tā du komforta lī meni no krievu "zamkadijas". . . Mū s patī kami pā rsteidza pati viesnī ca un restorā ns, viss tī rs, skaists, kaut kā cildens un moderns. … Tomēr ▾ Posadskā mē s bijā m kopā ar draugu. Es ļ oti gribē ju doties uz Lavru, un draugi ieteica man pā rnakš ņ ot Posadskijā un no rī ta doties uz templi. Ja godī gi, tad nebiju gaidī jis tā du komforta lī meni no krievu "zamkadijas". . . Mū s patī kami pā rsteidza pati viesnī ca un restorā ns, viss tī rs, skaists, kaut kā cildens un moderns. Brokastis parastas, kontinentā las, kā jau visur. . . vieglas. Es personī gi mā jā s brokastoju ļ oti viegli - kafija un sviestmaize. Ļ oti patī kama pieredze. Sestdien viesnī cā palika lī dz vakaram. Paē dā m romantiskas vakariņ as un braucā m mā jā s. Tagad mē s ieradī simies š eit no Maskavas, lai bū tu kopā .
зал ресторана вип зал
аватар samlars
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca mī ļ a, plaš i numuriņ i, tī ra, bet zem logiem ir trokš ņ aina iela un logus nevar atvē rt, bet pats trakā kais ir BROKASTIS! Continental tika deklarē ta, vadī tā ja, pasū tot nameru, runā ja par grieš anu, iespē ju izvē lē ties karstu no diviem trim ē dieniem, viņ a solī ja, ka mē s nepaliksim badā . … Tomēr ▾ Viesnī ca mī ļ a, plaš i numuriņ i, tī ra, bet zem logiem ir trokš ņ aina iela un logus nevar atvē rt, bet pats trakā kais ir BROKASTIS! Continental tika deklarē ta, vadī tā ja, pasū tot nameru, runā ja par grieš anu, iespē ju izvē lē ties karstu no diviem trim ē dieniem, viņ a solī ja, ka mē s nepaliksim badā . Patiesī bā : par numura cenu 4900 par nakti trim ar bē rnu, tas sastā vē ja no 2 caurspī dī gā m pretī gā š ķ iņ ķ a š ķ ē lē m, 2 tā da paš a siera, pusglā zes auzu pā rslu (nav izvē les! ), Pā ris piedeguš ā m pankū kā m un tehniskais jogurts, sula, kafijas tē ja. Tik zemiskas brokastis nebiju ē dusi nevienā no Zelta gredzena viesnī cā m! Es biju patieš ā m izsalcis! Vī rs ē da visu putru, bē rns pamē ģ inā ja pankū kas un, lai gan viņ a tā s mī l, viņ a ē da tikai 1. Pē c pusstundas strī da viņ i man atnesa omleti, patiesi maģ isku. Tas izskatā s pilnī gi balts, bet garš o lī dz oglē m))) Un, neskatoties uz to, ka pats ceļ ojums bija veiksmī gs: pilsē ta, Lavra, pilsē tas muzeji - viss bija brī niš ķ ī gi, š ī s brokastis pilnī bā sabojā ja iespaidu par viesnī cu. un gandrī z visu rī tu! Esi uzmanī gs!
аватар y5a4n6a
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska apkalpoš ana. Ļ oti ē rts, tī rs, skaista skats pa viesnī cas logiem. Kluss, neviens netraucē . Cena mē rena. Varu pat teikt _ SUPER. Ļ oti apmierinā ts Pasū tiet "Studio Room" - nenož ē losiet. Pakalpojuma cena un kvalitā te ir visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Lieliska apkalpoš ana. Ļ oti ē rts, tī rs, skaista skats pa viesnī cas logiem. Kluss, neviens netraucē . Cena mē rena. Varu pat teikt _ SUPER. Ļ oti apmierinā ts Pasū tiet "Studio Room" - nenož ē losiet. Pakalpojuma cena un kvalitā te ir visaugstā kajā lī menī .
аватар SuperBayka
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikai 2008. gadā pē c atvē rš anas pē c kā rtī ga remonta, bet lī dz galam nepabeigts - nav kur ē st, tā pē c bija jā iet ē st 2 luksoforus pa ielu. Pē c reģ istratū ras teiktā , restorā ns bū s panorā mas, 2. … Tomēr ▾ Tikai 2008. gadā pē c atvē rš anas pē c kā rtī ga remonta, bet lī dz galam nepabeigts - nav kur ē st, tā pē c bija jā iet ē st 2 luksoforus pa ielu. Pē c reģ istratū ras teiktā , restorā ns bū s panorā mas, 2. stā vā , tač u mē s neievē rojā m nekā dus priekš noteikumus tā bū vniecī bai.
Ā rkā rtī gi pieklā jī ga viesnī ca, ī sta 3*: sestdien par 2500 saņ ē mā m proximity karti 2-vietī gam 2-istabu apartamentam.
Priekš nams, vannas istaba, 2 viesistabas - 36 kv. m
Istabas aprī kojums: guļ amistabā ir 2 gultas no 1.5 guļ amistabā m (pā rvā cā s, jo ieradā s ar lelli bē rniņ u), 2 naktsskapī š i ar galda lampā m, rakstā mgalds, krē sls a la Versailles.
Dzī vojamā istabā ir dī vā ns (mums bija 1.5 vietī gs bez transformatora, un daž ā s istabā s ir arī.1 krē sls). Stā vlampa, kafijas galdiņ š , pufs krē sla krā sā , pelnu trauks, elektriskā tē jkanna, interneta pieslē gums. TV - plazma 26 collas ar satelī ta kanā liem ar sliktu regulē jumu, TV statī vs, kurā trauki: 2 glā zes, nazis, tē jas pā ris 2 gab. , tē jkarotes.
Sienas pakaramais gaitenī : spogulis, 2 durvju skapis, birste drē bē m, plastmasas kurpju rags (vī rs nolauza - samaksā ja 50 re), “pakaramie” - 6 gab.
Vannasistaba: vanna, fē ns, izlietne, skapis-spogulis ar apgaismojumu, vienreizē jā s lietoš anas higiē niskais komplekts 2gb - š ampū ns, duš as ž eleja, ziepes, cepurī tes, dvieļ u komplekts 2gab - 3 dvieļ i katrā .
Logi plastmasas - bija ļ oti silti, pat balkons tika atvē rts kā...
Bet vietē jā mā jaslapā deklarē to ledusskapi, seifu un minibā ru neatradā m. . . nu ko, bet ledusskapis nenā ktu par ļ aunu. . . Vari palū gt istabenei tē ju, ja atrod, viņ ai ir arī mikroviļ ņ u krā sns.
Vispā r, ja netrū ktu restorā na un neatradā m suvenī ru veikalu. . . jā , arī ar plastikā ta karti nevarē jā m norē ķ inā ties, jo aiz stū ra ir bankomā ts.
вид с балкона гостиная
аватар offer369
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies uz Sergiev Posad 8. martā , pastaigā ties, atpū sties no Maskavas burzmas, iekā rtojā mies Posadsky viesnī cā pilsē tas centrā , viesnī ca ir š ika, viss ir svaigs, jauns, jo tā tika atvē rta tikai februā rī š ī gada numuriņ i ir š iki, laipni ļ ā va apskatī ties istabiņ as un izvē lē jā mies 2-vietī gu Studio, skats no logiem ir burvī gs, tieš i uz Lavras, brokastis tiek vestas tieš i uz istabu un, turklā t ļ oti pieklā jī gi un garš ī gi. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz Sergiev Posad 8. martā , pastaigā ties, atpū sties no Maskavas burzmas, iekā rtojā mies Posadsky viesnī cā pilsē tas centrā , viesnī ca ir š ika, viss ir svaigs, jauns, jo tā tika atvē rta tikai februā rī š ī gada numuriņ i ir š iki, laipni ļ ā va apskatī ties istabiņ as un izvē lē jā mies 2-vietī gu Studio, skats no logiem ir burvī gs, tieš i uz Lavras, brokastis tiek vestas tieš i uz istabu un, turklā t ļ oti pieklā jī gi un garš ī gi. Laukumā pretī viesnī cai bija jautrs Kapusvē tku š ovs, vispā r, kungi, es iesaku Posadsky viesnī cu, Sergiev Posad ir atvē rta vismaz vē l viena pieklā jī ga un lē ta viesnī ca.
Масленица  в Сергиевом Пасаде в отеле Посадский


iemiesojums barynina1971
Labprāt aizbrauktu uz Kapusvētkiem jūsu vietās, jauki pavadīt laiku.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums 69natusa
?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель «Посадский» реконструирован в 2008 г. и отвечает всем стандартам трех звездного отеля современного класса. Большим преимуществом является его расположение – центр города – Советская площадь, в пяти минутах от Лавры.

Telpu apraksts

Люкс двухкомнатный
Полулюкс двухкомнатный
Однокомнатный двухместный номер «Студия»
Двухместный двухкомнатный стандартный номер
Одноместный двухкомнатный стандартный номер

Istabās

В номере имеются:
Спутниковое телевидение
Ванная комната
Телефон с выходом на международную, междугороднюю связь.
Электрочайник
Холодильник
Сейфы
Мини бар

Adrese Телефон администратора в г.Сергиев Посад.
Отель Посадский 8(49654)242-26
бухгалтерия 8(49654)288-47
инженерная служба 8(49654)272-30

Адрес:141300,Московская обл., г. Сергиев Посад,
проспект Красной Армии, д.171
тел: 8(49654)025-16

Московское представительство Гостиницы "Отель Посадский":
Ул. Покровка, д.30, стр.1
Отдел маректинга и бронирования: (495) 916-33-64,917-03-69
Tīmekļa vietne: Posadskii
FAQ