Big Fish 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 5.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
2.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
9.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Big Fish Park Hotel nevar saukt ne par makšķerēšanas bāzi, ne vienkāršu atpūtas centru. Tajā ir viss ērtai makšķernieku un mednieku atpūtai. Kā arī cilvēki, kuri vēlas atpūsties no trokšņainās pilsētas ar visu ģimeni.Vairāk →
аватар vit5500
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s ar vī ru no 25.07 lī dz 31.07. 2012. Skaista vieta, laba viesnī ca. Atseviš ķ a cieņ a pret viesnī cas projekta autoriem un dizaineriem, kas lieliski saskan ar apkā rtē jo dabu un mež u. Ļ oti skaista labiekā rtota teritorija. Mā jī gas telpas. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar vī ru no 25.07 lī dz 31.07. 2012. Skaista vieta, laba viesnī ca. Atseviš ķ a cieņ a pret viesnī cas projekta autoriem un dizaineriem, kas lieliski saskan ar apkā rtē jo dabu un mež u. Ļ oti skaista labiekā rtota teritorija. Mā jī gas telpas. Ē diens ļ oti garš ī gs, ī paš s paldies š efpavā riem - ē diens mā jā s garš ī gs. Brī vdienā s restorā ns piedā vā ja pat kū pinā tas zivis. Bijā m patī kami pā rsteigti! Darba dienā s - klusums, maz cilvē ku, nomaļ a vieta.
Tomē r bija arī daudz negatī vu iespaidu. Pirmo nepatī kamo pē cgarš u atstā ja mū s sagaidī tā administratore Olya (kura sevi pieteica kā vadī tā ja vietnieci) - tā du necieņ u pret klientiem nekur citur neesam redzē juš i. Runā jot ar mums, viņ a uzvedā s ļ oti augstprā tī gi, lū dza mū s apklust, jo klausī jā s mū s jau piecas minū tes un tagad mums vajadzē tu viņ u uzklausī t, un ieteica vairs nenā kt uz š o vietu, ja kaut kas neder. mums. Š ā da klientu apkalpoš ana ir nepieņ emama! Nekā das elastī bas, š ī vieta pat nezina par mū sdienu vadī bas pamatprincipu – pilnī gu orientā ciju uz klientu. Sauklis "Klientam vienmē r ir taisnī ba" š ī s viesnī cas vadī bai nav pazī stams. Ja ierodaties nedaudz agrā k vai jā paliek mazā k par dienu, nauda no jums tiks atņ emta kā par pilnu dienu, un tas neskatoties uz to, ka darba dienā s cilvē ku gandrī z nav. Apkalpoš ana pretī ga - istabas vispā r netiek tī rī tas. Pē c mū su lū guma iztī rī t istabu, viņ i pat necienī jā s ieskatī ties tvertnē un izmest no turienes atkritumus, izmeta tikai to maisu, ko paš i savā cā m, par grī du slaucī š anu pat nedzirdē ja, izlietne vai gultas uzklā š ana. Nav gaisa kondicionē tā ju vai pat ventilatoru. Strā dnieks nopļ ā va zā li zem balkona logiem tieš i pē cpusdienas atpū tas laikā . Kopumā mē s tur vairs nebrauksim. Par naudu ir labā kas vietas, kur palikt. Un Oljai nevajadzē tu ļ aut sazinā ties ar klientiem - viņ a uzreiz sabojā iespaidu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Парк-отель Биг Фиш – нельзя назвать либо рыболовной базой, либо простой базой отдыха. Здесь есть все для комфортного отдыха рыбаков и охотников. А так же людей, которые хотят отдохнуть от шумного города всей семьей.

Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

Парк-отель Биг Фиш располагает двумя средствами размещения. Это отель класса “Люкс” и отель класса “Эконом”. Отель класса “Люкс” находится всего в нескольких десятках метров от водоема . Номерной фонд состоит из 20 номеров: «Стандарт», полуVIP и VIP. Отель класса «Эконом» - 20 трехместных номеров. В каждом номере две полутороспальных кровати, раскладное кресло(полноценное спальное место),две тумбочки, гардероб. Большая столовая с обустроенной кухней, ЖК ТВ. В эконом-классе удобства находятся на этаже - душевые кабинки, туалеты и раковины.

Tālruņi: тел. 8 (903) 827-99-99
тел. 8 (903) 823-70-70
Tīmekļa vietne: Big Fish
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .