Jautājums o Sahalīna

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
8 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Tiklīdz karantīna beigsies, es gribu nokļūt Sahalīnas salā. Ko jūs ieteiktu interesantu? Vai tas ir tā vērts?
Tiklīdz karantīna beigsies, es gribu nokļūt Sahalīnas salā. Ko jūs ieteiktu interesantu? Vai tas ir tā vērts?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2020-05-074 gadā atpakaļ
Atbildes  •  43
аватар Slav_na
vai varbūt labāk uz Kamčatku? ir geizeri...
аватар ollennka
Tas ir tā vērts abās vietās. Un tas nav lēts.
аватар Slav_na
ollennka. ne vairāk kā nauda zhyzh.
...mēs nevaram nokļūt saulē vēl vismaz gadu, tāpēc...
аватар ollennka
Informāciju iemetu personīgajā, lai izvairītos no sankcijām))).
аватар Slav_na
ollennka, paldies!!!
аватар dima_80_
No Ukrainas turpat? Drosmīgi!
аватар Slav_na
dima_80_,
un Dominikānas Republikā nav treknrakstā? )))
аватар ollennka
Ne tik daudz drosmīgs, cik garš un dārgs)))). Atceros, kā lidoju no Novosibirskas uz Buenosairesu, kas arī nebija viegli, bet diezgan paveicams.
аватар Senta
Nu tas ir mans jaunības sapnis, it īpaši pēc filmas "Septiņas kaprāļa Zbrujeva līgavas" noskatīšanās sapņoju ar vilcienu vai auto apceļot visu Krieviju līdz Kamčatkai un Sahalīnai, apmeklēt Baikālu... bet Savienība izjuka, kļuva grūtāk iet, es nekad neesmu gājusi ... ollennka, lūdzu, atsūtiet to man, varbūt mēs varam savākties ...
аватар lazy_person
Sapņot...
аватар Slav_na
un purkua nebūtu?
аватар lazy_person
YaSlavnaYa
Nu, tad labāk doties uz Vladivostoku ... par to sapņot. Mūsdienu apstākļos, pat bez pandēmijas un karantīnas, no Ukrainas apceļot Krievijas Federāciju ir ļoti grūti. Un tad ir COVID-19. Tagad uz Sočiem lido caur Minsku vai Rīgu. Tie. jums jādodas uz dienvidiem, un jūs lidojat uz ziemeļiem.
Jaunībā es dzīvoju kopā ar saviem vecākiem Komsomoļskā pie Amūras. Daudzas reizes ceļojis pa valsti (gan ar vilcienu, gan lidmašīnu) uz "Lielo zemi". Ļoti nogurdinošs ceļojums un dārgs.
аватар Slav_na
slinks cilvēks,
uz Vladiku - tas ir tad, kad mēs plānojam Baikālu)))
аватар Slav_na
braukt no Ukrainas uz krievijas federāciju nemaz nav grūti - ja vien būtu nauda. pat uz savas rakstāmmašīnas ar vietējiem cipariem
аватар Pachok
Ja prom no saules, vai vēlies doties uz Norvēģiju? :) Absolūti pārsteidzošs skaistums. Un kļūst tuvāk, vieglāk un patīkamāk :)
аватар Pachok
Ar savu rakstāmmašīnu uz Sahalīnu?????
аватар Slav_na
pačok,
pusi mūža pavadām ziemeļos, Norvēģija ir plānota vēlāk ... kad mums pietrūks tundras)))
аватар Pachok
Kādas tundras, jūs sajaucāt!:) Spēcīgi meži, kalni, ūdenskritumi, ledāji, fjordi!
аватар vedrogvozdey
Un viņa redzēja savu sapni - viņa bija pie brāļa Vanavarā, šis ir tuvākais ciems Tunguskas meteorīta krišanai. Tur viesojās Podkamennaja Tugunskas upe, Taezhny ciems, ciedra egles. Olenka, vai tu tur biji? Domāju, ka nē, visur ir tikai Sahalīna un Baikāls, nu, garlaicīga Ēģipte.
аватар Slav_na
pačok,
ar "tundru" es domāju ledājus. vīrs teica "kur ne augstāk par 55. paralēli!" ))
аватар ollennka
Norvēģijā ir tundra, bet ne daudz. Būtībā tā ir meža tundra.
vedrogvozdey, Nē, es neesmu bijis Varnavarā un neplānoju))). Katram ir savi sapņi, man tas bija Man-Pupu-ner. Ceļošana Krievijā ir dārga, tas ir galvenais atturēšanas līdzeklis.
аватар vedrogvozdey
ollennka, kas par pankūku, tev ir tik nereāli skaista valsts pēc dabas, nu, nekas, tas ir dārgi, jo tur ir tik daudz dabas skaistuma, tas ir tā vērts.
Es personīgi skatos uz Ukrainu no visām pusēm, cik varu, man ir draugi no Joburgas, es kaut kā atvedu viņus uz Karpatiem, domāju, ka cilvēki no Urāliem nokļuva Karpatos, tas ir smieklīgi no tiem kalniem un mūsējiem, bet! Tas bija 2008. gadā, un es nesaprotu, kāpēc, bet viņi joprojām atceras Karpatus, to garšu.
аватар Slav_na
vedrogvozdey,
es lūdzu tevi! Es uzkāpu Kaukāzā, staigāju pa taigu - un moldāvu Codris fascinē ... tas ir savādāk! varbūt tas ir tas, kas piesaista
аватар vedrogvozdey
YaSlavnaYa, es rakstīju par kaut ko pavisam citu.
Vispār man ir sajūta, ka vai nu ar mani kaut kas nav kārtībā, vai ar cilvēkiem, visu, ko es rakstu, foruma dalībnieki uztver absolūti savādāk, nekā es gribēju pateikt.
аватар ollennka
vedrogvozdey, kas nozīmē vienalga?)))) Man vēl nav tādas naudas, lai ērti brauktu pa Čukotku un Kamčatku. Savādi, bet Patagonija maksās lētāk, es divreiz domāju.
Es daudz necietu, visam savs laiks. Būs bagāts mīļākais, aizvedīs uz Čukotku un Putorānu.)))
аватар vedrogvozdey
ollennka, Ja nopietni, krieviem TIK dārgi braukt uz Čukotku un Kamčatku??? Nu, vai tiešām tas ir dārgāk nekā lidot no Maskavas uz Dienvidameriku?
Ja tā, tad Dānijas Karalistē kaut kas nav kārtībā.
аватар Slav_na
vedrogvozdey,
Es sapratu, ka sverdlovskas iedzīvotāji bija sajūsmā? atvainojos, ja pārpratu...
аватар Slav_na
vedrogvozdey,
Es došu analoģiju ar Kamčatku un Dienvidāfriku: Zatokā atpūsties no Kijevas būs dārgāk nekā tajā pašā Ēģiptē ... un Ukraina būs mazāka par Krievijas Federāciju
Vai arī es atkal tevi pārpratu?
аватар ollennka
No Maskavas.
Protams, dārgāk. Es sen neesmu par to pārsteigts. Lidošana uz Barnaulu man (4 stundas) vienmēr ir vidēji dārgāka nekā uz Spāniju (5 stundas). Nestrīdos, ir tādi, kam patīk atteikties no atvaļinājuma ar telti un sautēt mugursomā, tad var lētāk (gan uz Čukotku, gan uz Patagoniju). Bet tas vairs nav mans variants vecuma dēļ.
аватар vedrogvozdey
YaSlavnaYa, mēs bijām ļoti apmierināti, jūs pareizi sapratāt, kamēr šie bija mediju cilvēki, mēs atpūtāmies Jaremče un braucām braukt uz Bukovelu, kamēr mēs tur arī svinējām Jauno gadu, gandrīz visi viņi bija pirmo reizi Ukrainā, 12 gadi jau ir pagājuši gadi, bet viņi joprojām atceras Karpatus.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Sahalīna
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Krievija
Adlers Anapa Astrahaņa Baikāls Belgoroda Čeļabinska Elbrusa reģions Essentuki Gelendžiks Jaroslavļa Jekaterinburga Kaļiņingrada Kazaņa Kislovodska Krasnaja Poļana Krasnodara Krasnokamenska Maskava Ņižņijnovgoroda Rostova pie Donas Sahalīna Sanktpēterburga Soči Suzdal Svetlogorska Tuapse Tver Vladimirs Vladivostoka Volgograda Yeysk Železnovodska
vēl
vēl