Jautājums o Krievija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2599 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Man ir 17 gadi, vai es varu atbraukt uz Krimu no Ukrainas patstāvīgi ar pasi? Saprotu, ka ukrainim 100 procenti pietrūks, bet kā ar Krieviju?
Man ir 17 gadi, vai es varu atbraukt uz Krimu no Ukrainas patstāvīgi ar pasi? Saprotu, ka ukrainim 100 procenti pietrūks, bet kā ar Krieviju?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2019-05-245 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  2
аватар Olgaolga153
2019. gadā noteikumi atļauj ukraiņiem ieceļot un izceļot, izveidotajā kontrolpunktā uzrādot jebkuru civiltiesisku dokumentu - iekšējo vai ārvalstu pasi. Un arī likums atļauj uzrādīt dienesta un diplomātisko pasi, jūras apliecību, bērna braukšanas karti "...
"Ukrainas pilsoņi, kas jaunāki par 16 gadiem, ceļo uz Krimu, izmantojot ceļošanas dokumentu (bērna pasi) vai ierakstu bērna pavadošā vecāka pasē. Nepietiek ar bērna dzimšanas apliecību."
Jums jau ir 16, respektīvi, uz jums attiecas rindkopa Nr.
аватар ollennka
Kopumā nav acīmredzamu šķēršļu ienākšanai. Bet galīgo lēmumu par ārzemnieka ieceļošanu jebkurā valstī pieņem robežsardze.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Krievija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Krievija
Adlers Anapa Astrahaņa Baikāls Belgoroda Čeļabinska Elbrusa reģions Essentuki Gelendžiks Jaroslavļa Jekaterinburga Kaļiņingrada Kazaņa Kislovodska Krasnaja Poļana Krasnodara Krasnokamenska Maskava Ņižņijnovgoroda Rostova pie Donas Sanktpēterburga Soči Suzdal Svetlogorska Tuapse Tver Vladimirs Vladivostoka Volgograda Yeysk Železnovodska
vēl
vēl