Jautājums o Krievija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2599 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Izbraucot no Turcijas tika uzlikts sods, nesamaksāju un tagad ieceļošanas aizliegums, ko darīt, lai atceltu izraidīšanu?
Izbraucot no Turcijas tika uzlikts sods, nesamaksāju un tagad ieceļošanas aizliegums, ko darīt, lai atceltu izraidīšanu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2017-04-047 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар sigur62
Oho, pretīgi lasīt.
Tāpēc turki visas mūsu meitenes sauc par "natašām" ...
аватар Olgaolga153
1. Izvēlieties citu valsti savam atvaļinājumam.
2. Nepārkāp šīs valsts likumus.
3. Ja notiek pārkāpums, savlaicīgi samaksājiet soda naudu
un jums nav jāuzdod šie jautājumi.
аватар musja7
Precēties ar Turcijas pilsoni :) Likuma Nr.6458 52.pants "Izraidīšanu var atcelt sakarā ar oficiālas laulības noslēgšanu ar Turcijas pilsoni Jūsu valstī. Pēc laulībām Jūs un Jūsu laulātais (Turcijas pilsonis) iesniedz pieteikumus un paku ar nepieciešamajiem dokumentiem, lai saņemtu ģimenes vīzu uz Turciju Vēstniecība valstī, kurā noslēgtas laulības.Vēstniecība nosūta dokumentu paketi uz Ankaru Iekšlietu ministrijai.Pēc tam izraidīšana tiek atcelta, un Turcijas vēstniecība izsniedz ģimenes vīza sievai uz 90 dienām.Iebraucot Turcijā, būs jāmaksā soda nauda.
аватар Olgaolga153
Ko darīt pēc 90 dienām? Šķiršanās?)))))))))
аватар ollennka
Vienkārši pagaidiet noteikto karantīnas laiku, atpūtieties citās valstīs. Vai arī strādāt, lai nākamreiz pietiktu naudas sodiem.
аватар Karina_Popovici
SVEIKA Es devos uz Turciju Es biju tur vairāk nekā trīs mēnešus nebija naudas sodam Tiku izraidīts uz pieciem gadiem pēc trim nedēļām Es devos atpakaļ uz Turciju nelegāli pēc tam, kad lidostā nopirku lidmašīnas biļeti samaksāju kaut kādu sodu Mani nofotografēja, viņi paņēma pirkstu nospiedumus. Es vēlētos, cik ilgi es varu iebraukt Turcijā
аватар karinamatichenko
Karina Popoviči Es tikai brīnījos, kā jūs legāli neaizlidojāt uz Turciju? :)
аватар Vic-Grin
Koferī uz riteņiem?☺
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Krievija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Krievija
Adlers Anapa Astrahaņa Baikāls Belgoroda Čeļabinska Elbrusa reģions Essentuki Gelendžiks Jaroslavļa Jekaterinburga Kaļiņingrada Kazaņa Kislovodska Krasnaja Poļana Krasnodara Krasnokamenska Maskava Ņižņijnovgoroda Rostova pie Donas Sanktpēterburga Soči Suzdal Svetlogorska Tuapse Tver Vladimirs Vladivostoka Volgograda Yeysk Železnovodska
vēl
vēl