Jautājums o Krievija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2599 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Esmu Ukrainas pilsonis, braucu apciemot savu meitu un māti uz Maskavu, un vēlos savu mazdēlu aizvest atpakaļ uz Čerkasiem uz brīvdienām, Ukrainu, viņš ir Krievijas pilsonis. Kādas varētu būt grūtības?
Esmu Ukrainas pilsonis, braucu apciemot savu meitu un māti uz Maskavu, un vēlos savu mazdēlu aizvest atpakaļ uz Čerkasiem uz brīvdienām, Ukrainu, viņš ir Krievijas pilsonis. Kādas varētu būt grūtības?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2021-05-263 gadā atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар babol
dodieties uz Ukrainas Ārlietu ministrijas vietni - un izlasiet visu pats (iebraukšana-izeja utt.)
аватар Apyatka
Nav sarežģījumu
аватар svetlyachek
Visus momentus labāk apskatīties muitas dienesta mājaslapā, var zvanīt uz uzticības tālruni.
аватар holub_juliya_gmail_com
Neaizmirstiet par pilnvaru.
аватар Apyatka
Mums ir nepieciešami pierādījumi, ka meita, pie kuras dodaties, ir Krievijas Federācijas pilsone. Tā ir viņas pases kopija.
Nekas par mammu nav vajadzīgs, lai nesajauktu stāstu)
Un visi dokumenti, kas apliecina jūsu attiecības ar meitu un jūsu ar mazdēlu. Tās ir visu uzvārdu mainījušo dzimšanas apliecības un laulības apliecības vai laulības apliecības (jāpierāda uzvārdu maiņa, ja tie nav tādi paši kā dzimšanas apliecībās)
Ja mazdēls ir nepilngadīgs, tad robežšķērsošanai būs nepieciešama vecāka pilnvara. Krievijas Federācijas pilsoņiem pietiek ar vienu vecāku.
Visas kopijas nav jātulko, tās nav jāapliecina. Parādiet oriģinālus klātesošajiem uz robežas. (tas ir, ceļā uz turieni jūsu oriģināli, atceļā - jūsu un jūsu mazdēla)
Jums būs nepieciešama Covid apdrošināšana uz jūsu mazdēla uzturēšanās laiku Ukrainā un PCR tests uz Covid, ja viņš ir 12 gadus vecs vai vecāks. Jūs atpakaļceļā vai pārbaudiet vai "Mājās " uz tālruni.
Jums un jūsu mazdēlam jābūt pasei.
Nezinu vai skaidri uzrakstīju - jautājiet.
аватар Apyatka
Attiecībā uz testu iebraukšanai Krievijā jautājums joprojām ir neskaidrs, tāpēc uzziniet tuvāk ceļojumam.
аватар Slav_na
galvenais ir pilnvara mazdēlam, un no abiem vecākiem
аватар Apyatka
Ko likums saka par atļauju izvest bērnu uz ārzemēm - Krievijas Federācijas pilsoni?
"Ja nepilngadīgais Krievijas pilsonis atstāj Krievijas Federāciju bez vecāku, adoptētāju, aizbildņu vai aizgādņu pavadības, viņam papildus pasei ir jābūt notariāli apstiprinātai piekrišanai no vienas no nosauktajām personām (oriģināls) nepilngadīgā izceļošanai. Krievijas Federācijas pilsonis, norādot izbraukšanas datumu un valsti (valstis), kuru viņš plāno apmeklēt.Šajā gadījumā arī otrā vecāka piekrišana nav nepieciešama.
аватар Apyatka
YaSlavnaYa, kur jūs redzējāt, kas ir vajadzīgs no abiem vecākiem?
аватар Slav_na
Apjatka,
uz robežas. mana draudzene ielidoja naudā, jo viņai nebija sava bērna tēva pilnvaras. lai gan tas bija apmēram pirms 5 gadiem.
varbūt es atkal pūšu pa ūdeni, bet jebkurā gadījumā labāk pārbaudīt oficiālajos avotos)))
аватар Slav_na
u003d Saskaņā ar Krievijas tiesību aktiem, lai bērns ceļotu uz ārzemēm kopā ar vienu no vecākiem (aizbildni, aizgādni, adoptētāju), otrā vecāka piekrišana nav nepieciešama, ja vien viens no likumīgajiem pārstāvjiem nav paziņojis, ka nepiekrīt bērna izbraukšanai no Krievijas. u003d
ko tu atradi)))
аватар Apyatka
YaSlavnaYa, jā, gadās, ka otrais vecāks uzlika aizliegumu. Tātad tas ir zināms pat pirms robežas parasti. Tādi vecāki strīdas, sadala šo bērnu, izdara viens otram netīrus trikus. Grūti nepamanīt.)
аватар Apyatka
Varbūt draugs un bērns nav Krievijas pilsoņi? Ukrainā, piemēram, nepieciešama abu vecāku piekrišana, un bez tēva piekrišanas bērns nevar šķērsot robežu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Krievija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
Krievija
Adlers Anapa Astrahaņa Baikāls Belgoroda Čeļabinska Elbrusa reģions Essentuki Gelendžiks Jaroslavļa Jekaterinburga Kaļiņingrada Kazaņa Kislovodska Krasnaja Poļana Krasnodara Krasnokamenska Maskava Ņižņijnovgoroda Rostova pie Donas Sanktpēterburga Soči Suzdal Svetlogorska Tuapse Tver Vladimirs Vladivostoka Volgograda Yeysk Železnovodska
vēl
vēl